Vychytávky Ládi Hrušky vám zpestří vaření
Legendární kuřecí kůžičky Ládi Hrušky
Nezapomenutelnými se stala celá řádka receptů, které Láďa Hruška získal od svých diváků a fanoušků. Spoustu televizních diváků vyzkoušela například nepečený zákusek z kupovaného korpusu, pudingu bez vaření a kompotu mandarinek. Zapomenout se nedá ani na přípravu knedlíku nebo koláče v mikrovlnné troubě.
Legendární se však staly kuřecí kůžičky Ládi Hrušky. Právě kuřecí kůže byly vůbec prvním receptem, kterým se Láďa Hruška na Nově svým divákům představil. Na první pohled nechutně vypadající kuřecí kůže Hruška upravoval smažením nebo je nadíval. Neustále se přitom oháněl jejich velmi nízkou cenou a vynikající chutí.
Chipsy z kuřecích kůžiček vytvoříte jednoduše. Nejprve je potřeba kuřecí kůžičky opláchnout a naskládat na plech, kde je osolíte, opepříte a nasypete na ně grilovací koření. V troubě kůžičky pečete dozlatova a dokřupava. Poté je stačí potřít sýrem a pokapat pomerančovou šťávou a netradiční pochoutka je na světě.
Recepty Ládi Hrušky u lidí zabodovaly
Recepty Ládi Hrušky u lidí zabodovaly hned z několika důvodů. Byly neotřelé, levné a rychle hotové. Když ne k pohoštění vážených návštěv, tak aspoň k rychlému vytvoření večeře či svačiny to rozhodně stačilo. Po prvních povedených dílech vaření s Láďou Hruškou a díky dobrým ohlasům začal tento laický kuchař svým fanouškům chrlit jeden recept za druhým.
Pokud jste ho sledovali, vyzkoušet jste mohli banánové jednohubky, bramborový chléb nebo tiramisu pro děti. Za svou špagetovou pizzu sklidil velké uznání. Potřeboval na ni přitom jen jeden balíček špaget, 4 vejce, 1 cibuli, 1 bloček sýra, 1 bloček uzeniny, rajče a sýr na posypání, sůl, pepř a oregano.