Změna času má největší vliv na tato znamení zvěrokruhu

Změna času má největší vliv na tato znamení zvěrokruhu
Blíží se posun času na zimní a pro nás to znamená přizpůsobení novému dennímu rytmu. Někdo si s touto změnou hravě poradí a někomu to zase trvá déle. Zjistěte, jestli právě vaše znamení zvěrokruhu je ohroženo některým dopadem změny času.

Podzimní čas mnozí z nás nenesou příliš dobře. Máme větší sklon k melancholičnosti, podzimním depresím i permanentní únavě. Navíc změna času nám příliš nepřidá. Dny bývají kratší a máme menší přísun světla a sluníčka. Na každé znamení zvěrokruhu zimní čas působí trochu jinak a každý se s touto změnou vypořádává po svém.

Beran 21.3. - 20.4.

Berani, jste velmi přizpůsobiví vůči novým změnám a hlavně se dokážete se vším bravurně popasovat. Zato býváte někdy poněkud zpohodlnělí a nemáte rádi ranní vstávání. Posun na zimní čas Beranům vyhovuje a ačkoli vás brzké stmívání trochu rozčiluje, rychle si této změně přivyknete.

Býk 21.4. - 21.5. 

O vás, Býci, se dobře ví, že nenesete žádnou změnu příliš dobře a vstávání v jakoukoli roční dobu vám nedělá dobře. Vliv změny času zpočátku nezvládáte příliš dobře, protože se cítíte více unaveni a máte trochu rozhozený rytmus. Brzy si však zvyknete a osmělíte se z podzimní deprese

Blíženci 22.5. - 21.6.

Blíženci, máte pocit, že se neustále pohybujete v nějakém kolotoči a nějakou změnu kolikrát ani nepostřehnete. Jste rádi, že si můžete o hodinu pospat a tma ve večerních hodinách vám tolik nevadí. Dokážete se rychle přizpůsobit nečekaným změnám, a proto vás ani změna času nerozhází.  

Rak 22.6. - 22.7.

Změna času na vás, Raci, mívá obvykle negativní dopad. Podzimní období na vás obecně nemá příliš dobrý vliv a vy se musíte potýkat s náhlými změnami nálad a nedostatkem spánku. Změna času vám na chvíli rozhodí rytmus, ale brzy se z toho otřepete a vše se ustálí.

Náhlé změny nálad u vás není nic výjiměčného
Náhlé změny nálad u vás není nic výjiměčného | Zdroj: Foto_vika / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Lev statečně zvládá každou překážku a se vším se dokáže vypořádat. V tomto období můžete mít sklony k melancholičnosti, zvláště brzké stmívání vám nedělá dobře, avšak se změnou času se vypořádáte vcelku snadno. Na každém období se snažíte najít nějaká pozitiva. 

Panna 23.8. - 22.9.

Panny jsou trochu citlivější na změny a chvíli jim trvá, než se přizpůsobí. Zimní čas je pro vás více náročnější a máte pocit, že dny jsou na vás moc krátké a nic nestíháte. Můžete také chvíli bojovat se spánkem, který může být změnou času narušený.

Váhy 23. 9. - 23.10.

Jste raději noční sova než-li ranní ptáče. Dokážete opravdu dlouho ponocovat, protože k večeru začínáte být více produktivní. Když dojde na změnu času, máte radost, že si o hodinu déle pospíte. Brzy se však u vás znovu projeví problém se vstáváním.

Štír 24.10. - 22.11.

Změny pro vás, Štíři, nejsou zas tak velkou překážkou. Umíte si hravě poradit s každým problémem a změnu času jako příkoří nevnímáte. Máte raději dlouhé dny, kdy toho zvládnete mnohem víc udělat. V tomto čase na vás dopadá více únava, a proto plno úkolů odkládáte.

Střelec 23.11. - 21.12.

Jste přizpůsobiví, Střelci, a nějaké změny, jako je třeba posun času, ani nevnímáte. Na sobě nepocítíte žádné větší výkyvy ani změny nálad. Máte akorát větší sklony k laxnosti a bráníte se v tomto období jakémukoli pohybu.

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Změnu času vnímáte velmi intenzivně a dokáže vás pořádně rozhodit. Oceníte, když si můžete o hodinu déle pospat, ale přesto je pro vás zimní čas náročnější a ráno se vám nechce vylézat z vyhřáté postele. Jakmile se začne brzy stmívat, padne na vás únava a vy potřebujete mnohem více hodin spánku. 

Vodnář 21.1. - 20.2.

V tomto období, Vodnáři, vás dokáže rozhodit každý menší podnět. Změnu času vnímáte jako překážku, se kterou se musíte poprat. Máte rádi dlouhý spánek a brzké vstávání těžce nesete. Proto také oceníte, když si můžete o hodinu déle pospat. 

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Na Ryby má podzimní čas negativní dopad, protože často bojují s únavou a změnami nálad. Začíná pro vás také období, kdy máte oslabenou imunitu a větší náchylnost k nachlazení. Je pro vás důležitý vydatný spánek, protože s vámi změna času umí pořádně zamávat.

Zdroj článku:
  • Autorský text