Velký říjnový horoskop lásky: Býci pocítí opravdové štěstí, Raci budou zahlceni společnými plány

Velký říjnový horoskop lásky: Býci pocítí opravdové štěstí, Raci budou zahlceni společnými plány
Láska je něco, co nám přináší pocit štěstí, avšak někdy nás dokáže nepěkně potrápit. A měsíc říjen bude plný lásky. Naštěstí moc hádek v něm nezažijeme, a pokud nějaké ano, nakonec se vše vysvětlí. Ať už jste zadaní či nezadaní, přečtěte si horoskop lásky na říjen určený přímo vám.

Pro zadané dobré zprávy, na své problémy nebudete sami. Partner se bude snažit vás pochopit, podpořit vás. Nebude existovat nic, co byste před ním museli tajit. Nezadaní, ani vy na tom nejste v oblasti lásky špatně. Pokud partnera nezískáte nyní, podniknete kroky k tomu, aby si vás všimla ta pravá osoba. Co přesně vás čeká? Přečtěte si svůj velký říjnový horoskop lásky.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zadaní: Ve vztahu se objeví nečekaná harmonie. Ačkoli v poslední době jste s partnerem nemuseli vždy vycházet, nyní vám projeví svou podporu a porozumění. Začnete komunikovat více otevřeně, což upevní váš vztah.

Nezadaní: Ve společnosti nových lidí vám bude hezky. Pečlivé vybírání potenciálního partnera se vám vyplatí, najdete toho dokonalého. Druhá věc ale je, jak ho získat. Budete muset být trpěliví, tento člověk bude velmi vybíravý a až zjistí, že se vám líbí, začne testovat vaši loajalitu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zadaní: Nebudete si moci na nic stěžovat, čas strávený s partnerem vám přijde velmi přínosný. Nejenže se spolu skvěle pobavíte, ale také se začnete společně věnovat nové aktivitě, která oběma z vás umožní posunout se vpřed v osobním i pracovním životě.

Nezadaní: Upřímný člověk, který si váží stability v životě, vám vstoupí do cesty. Toto setkání se bude jevit jako náhodné, ale postupem času o této možnosti začnete pochybovat, protože tento člověk se vám bude jevit jako ideální partner. Se svazkem ale ještě budete muset chvilku počkat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zadaní: Vaše emoce mohou dočasně poškodit vztah, naštěstí se bude jednat pouze o pár hodin. Nakonec se vše vyjasní, dostanete příležitost vysvětlit, jak jste co mysleli. To, co váš partner zprvu pochopí jako kritiku, se nakonec ukáže být vaší velkou emocionální podporou.

Nezadaní: Budou vás přitahovat lidé s velkou schopností empatie. Můžete si vybrat hned z několika adeptů, kteří budou plně chápat vaši současnou životní situaci a pomohou vám ji vyřešit. Vše, co musíte udělat, je být novému vztahu otevřeni, dát mu šanci na vznik.

Rak (22. června – 22. července)

Zadaní: Těšte se na velké množství společných plánů, a to i v případě, že většinou jste rádi, když si na sebe přes pracovní vytížení najdete pár minut času. Nyní se situace mění. Určité problémy ve vztahu vám oběma otevřou oči, donutí vás si uvědomit, že ve vztahu chybí kvalitní komunikace.

Nezadaní: Flirtujte, když můžete a přijde vám to lákavé. Pomocí flirtování a oceňování vlastností toho druhého najdete člověka, pro kterého je na prvním místě láska, nikoli peníze. Zároveň se nebudete bát experimentovat se svým vzhledem, což povede ke skvělému výsledku.

Na raky čeká spoustu společných plánů s partnerem. Pokud zadaní nejste, nebojte se začít flirtovat
Na raky čeká spoustu společných plánů s partnerem. Pokud zadaní nejste, nebojte se začít flirtovat | Zdroj: nd3000/ Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zadaní: Vztah opět ožije, a to díky dobrodružství, která spolu zažijete. Nezáleží na tom, zda se bude jednat o cestování nebo jen grilování u známých. Znovu objevíte hodnotu toho druhého a dá se říci, že se do sebe opět zamilujete. Vztah se již nebude jevit jako nudný a upadající.

Nezadaní: Jste-li nezadaní krátkodobě, můžete partnera najít, ale vzhledem k tomu, že jste minulý vztah ještě plně neuzavřeli, bude lepší ještě chvilku počkat. Pro dlouhodobě nezadané dobrá zpráva, poznáte spoustu nových lidí, kteří s vámi budou sdílet zájmy a jsou dobrými potenciálními partnery.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zadaní: Láska ve vztahu chybět nebude, vztah samotný bude velmi stabilní. Využijete toho, že si s partnerem rozumíte, k tomu, abyste uskutečnili dlouho odkládaný výlet, pouze vy dva. Také si začnete všímat romantických gest, kterými vás partner bude zahrnovat, a rádi mu oplatíte stejnou mincí.

Nezadaní: Je zapotřebí být otevřeni novým možnostem, pokud chcete vstoupit do vztahu. Strach z toho, že se minulost bude opakovat, vám ale může vidinu vztahu pokazit. Pokud dokážete překonat obavy ze závazku, najít vztah nebude těžké. Zároveň je důležité do ničeho se nenutit.

Váhy (23. září – 23. října)

Zadaní: Pokud jste si minulý měsíc stěžovali na nedostatek komunikace ve vztahu, nyní se vše změní. Můžete se těšit na obrovskou upovídanost svého partnera. Ten se vám bude snažit dokázat, že o vás stále jeví velký zájem, a také má pro vás jedno příjemné překvapení.

Nezadaní: Když budete sami sebou a flirt přizpůsobíte tomu, co sami cítíte, a nikoli tomu, co si myslíte, že potenciálního partnera nadchne, dostanete skvělou příležitost potkat toho pravého partnera, se kterým budete šťastní dlouhodobě. Hlavní je nebát se poukázat na vlastní chyby.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zadaní: Emoce občas mohou zkazit příjemnou chvilku, ale nebude se jednat o nic závažného. Naopak, drobné neshody posílí váš vztah, donutí vás popřemýšlet nad tím, jak jste se k sobě v poslední době navzájem chovali. A vy můžete pracovat na nápravě.

Nezadaní: Lidé, kteří jsou více empatičtí, vás osloví. Budete-li otevřeni novým vztahům, nemůže se stát, že byste nepotkali svou spřízněnou duši. Ba naopak. Je ale možné, že první krok budete muset udělat vy, protože potenciální partner se může jevit, že se k ničemu nemá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zadaní: Pocit harmonie a porozumění vám dlouho chyběl, ale nyní se zdá, že váš vztah se pomalu vrací do starých dobrých časů. Budete si všímat potřeb vašeho partnera a on si začne všímat, co dobrého pro něho děláte. Navíc začnete více komunikovat, čímž upevníte vaše pouto.

Nezadaní: Zpočátku se vám bude zdát, že nastal ideální čas pro nový začátek, ale růžové brýle vám mohou snadno spadnout. Ale nebojte, tak strašné to nebude. Jen si budete muset dávat pozor na potenciální partnery, kteří to s vámi nemyslí vážně. Mezi nimi se schovává ten pravý, hledejte proto pozorně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zadaní: Neustále hledáte stabilitu ve vztahu a nyní se ujistíte, že ji skutečně máte. Hádky nečekejte, spíše se dočkáte velkého pochopení. Váš partner se k vám bude chovat více ochranářsky než obvykle, což zřejmě oceníte. Využijte jeho podpory a náležitě ji oceňte romantickým gestem.

Nezadaní: Budete otevření novým možnostem, ale stále budete hledat někoho, kdo vám dokáže přinést stabilitu ve vztahu. Zpočátku můžete být ohledně toho pravého člověka skeptičtí, a možná právě člověk, kterému budete důvěřovat nejméně, se nakonec ukáže jako ten nejlepší adept.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zadaní: Společné plány vám vyjdou přesně podle představ. Nestane se, že byste na poslední chvíli své plány museli měnit. To vám umožní uvědomit si, jak je vám s vaším partnerem vlastně dobře, a že si stále máte co říci bez ohledu na to, kolik dní jste spolu již prožili.

Nezadaní: Na flirtování není nic špatného, alespoň nyní. Naopak, flirtováním udržíte komunikaci, potrénujete si mysl při vymýšlení, co byste nyní měli říci, a ještě k tomu můžete potkat partnera, se kterým zůstanete mnohem déle než s tím předchozím, a navíc si budete i dobře rozumět.

Ryby (19. února – 20. března)

Zadaní: Váš vztah bude vzkvétat hlavně pomocí komunikace. Vždy přijdete na způsob, jak partnera rozmluvit, i kdyby byl sebehůře naladěn. Budete mít moc urovnat všechna nedorozumění a navíc budete schopni vymýšlet náhradní plány, pokud váš společně strávený čas něco naruší.

Nezadaní: Je špatné hledat partnera, který zrcadlí vaši osobnost? Tento měsíc ne. Naopak, v někom velmi empatickém najdete zprvu dobrého přítele a později i potenciálního partnera. Ale pozor na svou pověstnou přecitlivělost, mohla by zkazit dobře se vyvíjející vztah.

Zdroj článku:
  • Autorský text