Velký prázdninový horoskop: Obzvláště v druhé polovině července hvězdy přejí nezadaným

Velký prázdninový horoskop: Obzvláště v druhé polovině července hvězdy přejí nezadaným
Prázdniny jsou doslova za dveřmi a pokud se ztotožňujete se svým horoskopem máme pro vás tipy na příjemné strávení letních měsíců. Konečně můžeme oprášit plavky, zásobit se opalovacími krémy a připravit se na to, že strávíme čas popíjením lahodných drinků, užíváním si vodních radovánek, sluněním na pláži nebo příjemnými odpočinkovými procházkami.

Naštěstí toto léto nejsou žádná zatmění, nemusíte se obávat velkých změn nebo karambolů, které by mohly zničit nebo narušit vaše plány. S nastupujícím Merkurem si však budete muset v srpnu dát více času s plánováním, dopravním provozem a možnými změnami, které některá znamení čekají.

Beran 21. března – 20. dubna

Berani vstoupí do letních prázdnin doslova fenomenálně. Změny jsou pro vás velkou výzvou – nejen v cestování, ale i v objevování nových možností, které upoutají vaši pozornost. Během putování letními prázdninami můžete obnovit stará přátelství, spojit se s lidmi, které se chystáte již delší dobu navštívit, ale stále nebyl čas.

Svědčit vám bude spíše více kratších dovolených nebo víkendových výletů, než dvoutýdenní dovolená u moře. V srpnu se věnujte více rodině a svému domovu. Pro nezadané je právě srpen romantickým obdobím, které přeje pravé lásce.

Býk 21. dubna – 21. května

Konečně čas na změnu. Vystupte ze své každodenní rutiny a vydejte se do míst, o kterých jste nikdy neslyšeli nebo která se chystáte už delší dobu navštívit. Objevujte nová místa, nové restaurace, poznejte nové lidi a otevřete srdce nové lásce. Nebojte se otevřít i peněženku a konečně si dopřát dovolenou svých snů nebo si koupit předražený kousek oblečení, který se vám tolik líbí.

Dopřejte si luxus v přírodě a objevte nezapomenutelné kouzlo glampingů nebo si zajeďte odpočinout do lázní a dopřejte svému tělu regenerační zábaly a omlazující kúry.

Srpen bude ve znamení nových nápadů a podnikatelských záměrů. To může být ten správný čas zpeněžit nabídku, požádat o zvýšení, upravit ceny ve vašem obchodu nebo peníze vhodně investovat.

Blíženci 22. května – 21. června

Začátek léta se sice ponese v poklidném duchu, ale koncem července již budete velmi aktivní podniknout dobrodružnou výpravu nebo objevovat nové destinace. Začátkem srpna se chystají životní změny – pracovní i osobní. Očekávat můžete např. pracovní povýšení, zvýšení platu, přírůstek do rodiny nebo vytouženého partnera.

Dlouhé cesty letadlem nejsou pro vás to pravé ořechové, zaměřte se raději na bližší destinace, kde si můžete procvičit i svoje jazykové znalosti. Vaše zaneprázdněná mysl potřebuje konečně vypnout, na cestách si dopřejte odpočinek nebo si udělejte čas a dočtěte knihu, která vám už několik měsíců leží v šuplíku.

Koncem července budete mít náladu na nová dobrodružství
Koncem července budete mít náladu na nová dobrodružství | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Rak 22. června – 22. července

Léto je ideální čas vylézt se své ulity a stereotypu a vyčlenit si prostor jen pro sebe a své emoční zdraví. Obklopte se přáteli a rodinou. Čas o samotě pro vás není tím nejlepším řešením, raději se vydejte na plánovaný výlet v partě.

Ať už se vydáte na dovolenou do zahraničí, do hor nebo plánujete okružní plavbu či poznávací výlet, budete s vaším výběrem velmi spokojeni. Cestování si naplánujte během července, protože srpen bude pro plánování obtížnější a mohly by nastat různé překážky.

Více času věnujte svojí rodině v širokém slova smyslu – navštivte rodiče, prarodiče, tetu se strýcem, které jste tak dlouho neviděli.

Lev – 23. července – 22. srpna

Lvi mívají obzvláště o prázdninách mnoho velkých plánů. Sice se budete snažit dohnat všechno, na co nebyl přes rok čas, ale nepřeceňujte svoje síly, protože i ty mají určité limity.

Nicméně vám letní prázdniny hrají do karet, čehož je třeba využít. Dlouhodobě plánované změny můžete během července úspěšně dokončit. Do života vám vstoupí noví lidé, se kterými budete mít společné zájmy a v několika příštích letech se stanou blízkou součástí vašeho života.

Cestování si užívejte stylově a velkolepě přesně tak, jak to máte rádi. Možná letos uvažujete trochu ušetřit a plánujete levnější dovolenou, ale taková dovolená nenaplní vaše potřeby. Raději nic neměňte a i letos si dopřejte luxus, na který jste zvyklí.

Panna 23. srpna – 22. září

Čas na lásku – během letních prázdnin většina nezadaných prožije letní flirt a někteří budou mít štěstí a poznají svoji životní lásku. Pokud jste singl a dlouhodobě nemůžete potkat toho pravého, zkuste konečně seznamovací aplikace, kterým se tak urputně bráníte. Obzvláště v druhé polovině července hvězdy přejí nezadaným.

Začátek srpna do života Blíženců přinese nové pracovní příležitosti nebo možnosti změny. Dovolenou plánujte až v druhé polovině srpna, období bude klidnější a budete mít dostatek času si vše v klidu připravit a zorganizovat přesně tak, jak máte rádi.

Váhy 23. září – 23. října

V srpnu se vám otevřou nové možnosti – objevíte zcela nový svět fantastickým úhlem pohledu. Máte možnost začít velkolepé dobrodružství, navštívit vzdálené země nebo proplouvat oceány na výletní plavbě.

Velké změny však mohou nastat i v profesním životě – zapsat se do kurzu, přihlásit se na školu, začít podnikat. Vaše část touží po nových zkušenostech, větších rozmanitostech, velkých změnách.

Štír 24. října – 22. listopadu

Prázdninový odpočinek jako na zavolanou. Ačkoliv jste letní prázdniny plánovali využít k pracovním povinnostem, je čas zmírnit a dopřát si odpočinek. Nejlepším výběrem budou výlety do přírody a odlehlá místa, daleko od civilizace, kde nebudete mít prostor a podmínky pro práci a budete moci zcela vypnout.

Střelec 23. listopadu – 21. prosince

Při plánování dovolené se držte finančního rozpočtu, který jste si naplánovali. Patříte k povaze nejdobrodružnějších cestovatelů a objevování nových míst je pro vás životní výzvou. Jen je potřeba držet krok i s vaší peněženkou.

Druhá polovina prázdnin může do profesního života přinést možné překážky, které vás zpomalí nebo zcela zastaví. Všechno nepříjemné se ale může přeměnit v příznivou situaci, kterou nakonec přeci jenom oceníte.

Kozoroh 22. prosince – 20.ledna

Během prázdnin budete velmi obtížně hledat rovnováhu mezi vašimi potřebami a potřebami vašeho partnera. Zatímco vy byste se vydali objevovat svět a zažívat nová dobrodružství, váš partner bude chtít raději zůstat doma. Rozhodující bude najít kompromis – naplánujte dovolenou s cílem toho, co spojuje vás oba, např. wellness pobyt.

Pokud se chystáte změnit životní styl, snažte se o to během července. A upřímně, změna či úprava jídelníčku by vám prospěla.

Vodnář 21. ledna – 20. února

Léto pro vás začíná bezstarostně a se spoustou zábavy. Konečně máte čas na svoje zájmy a koníčky, kterým jste se přes rok nemohli věnovat. Především svůj čas věnujte rodině, pokud je to jen trochu možné, naplánujte si dovolenou s rodinou, rodiči, příbuznými nebo sourozenci.

Srpen přeje odvážným, je tedy čas vyzkoušet nebo prožít něco, k čemu se již dlouho odhodláváte.

Ryby 21. února – 20. března

Pokud o prázdninách toužíte zůstat doma a odpočívat, udělejte to. Zažít nezapomenutelnou letní atmosféru můžete i během zahradní párty se svými příbuznými a kamarády. Jako hostitelé jste znamenití, pohostinnost pro ostatní vás hluboce naplňuje a může tak nahradit i požitek z neuskutečněného cestování.

Zdroj článku:
  • Autorský text