Velký partnerský horoskop na září: Blíženci ustojí trable, Střelci zažijí rande snů

Velký partnerský horoskop na září: Blíženci ustojí trable, Střelci zažijí rande snů
Začátek podzimu bude pro některé příjemný, jiné zase donutí popřemýšlet nad tím, jestli si ve vztazích počínají správně.

Podle předpovědi počasí sice léto nekončí, přesto už září klepe na dveře. Babí léto si někteří budou užívat v milostném opojení svých miláčků, zažívat nevšední a zajímavé schůzky, posouvat vztahy na nové úrovně, zatímco někteří pocítí i chvíle nejistoty. Podívejte se, co hvězdy nadělují vám.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Letní měsíce se nesly spíše na vlně užívání si zábavy se svým protějškem, v září však sklouznete spíše do dlouhého povídání o tom, co s partnerem chcete v životě dál. Společně budete plánovat budoucnost a svůj vztah tak posunete na další úroveň. Ani ti, kteří teprve randí by se neměli bát projevit své emoce a touhy.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V minulosti jste v lásce zažili situace, které nebyly vždy růžové. Ještě teď se ve vás občas objeví pocit nejistoty a říkáte si, jestli svému protějšku skutečně věříte. Klíč k vyřešení je ve společných chvílích a otevřené komunikaci.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Občas se nějaký ten mráček objeví a právě v září u vás bude bohužel spíše zataženo. Je normální, že si partneři nerozumí vždy ve všem, a tak nevěšte hlavu, s dávkou snahy toto období přečkáte. Ani nezadaným se nebude příliš dařit, pozor na vztahové podvodníky.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Raci, pro vás léto nekončí. I v září ve vás bude převládat pocit pohody a naplnění, alespoň co se vztahů týká. Štěstí pocítí i ti, kteří zatím ve vztahu nejsou. Dokonce i přes seznamovací aplikace se mohou propojit s někým zajímavým.

dfdf
Raci, pro vás léto nekončí. I v září ve vás bude převládat pocit pohody | Zdroj: Scharfsinn / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Velkolepá gesta a pečlivě naplánované aktivity, to máte rádi a přesně něčím takovým vás může partner překvapit. Snažte se ale nehledat chybičky a naopak si tyto momenty užít. Nezadaní lvi mohou se mohou seznámit s někým novým přes společné přátele.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Není radno vždy do vztahu spěchat. Ačkoliv byste už rádi byli ve stabilním vztahu, nejdřív je potřeba urovnat si vše v sobě samém. Pokud již ve vztahu jste, čeká vás rozhodování o tom, jestli je tohle to pravé ořechové. Neradi byste posunuli vztah někam dál a až posléze zjistili, že to vlastně není ono.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Během roku jste s partnerem měli své vzestupy a pády, naštěstí pro vás, září se neponese ve znamení ani jednoho. Věci se zkrátka tak nějak uklidní. Ti, co lásku stále hledají, nebojte se projevit. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Se svým partnerem se budete vzájemně inspirovat, je příjemné vidět, jak vás partner pozitivně ovlivňuje a to samé naopak. Budete si připadat, že všechno do sebe tak nějak dobře zapadá. Také nezadaní by měli zachovat otevřenou mysl a nezavrhovat někoho, kdo smýšlí o věcech trochu jinak. Člověka to občas obohatí.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Máte rádi dobrodružství, ať už v práci, ve sportu, tak i ve vztahu. Ten můžete v září obohatit nějakým nevšedním zážitkem, který prožijete společně s partnerem. Naplánujte rande, které do konce života nezapomenete. Jestli jste single, vydejte se něco zažít o samotě. Třeba se domů sami nevrátíte.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Našli jste někoho, kdo si cení vašeho odhodlání a zodpovědnosti. Ačkoliv je váš protějšek opak, nemusí to znamenat, že se k sobě nehodíte. Na to by měli myslet i nezadaní, než odmítnout potenciálního partnera kvůli malinko odlišnějšímu přístupu k životu.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Ze začátku měsíce můžete ve vztahu pocítit příval negativní vlny. Poté ale usoudíte, že konflikty vznikly na základě malicherností a období bouřek necháte za sebou. Pokud lásku teprve hledáte, ujistěte se, že znáte sebe samotné. Pokud nevíte, co od vztahu vlastně očekáváte, mohou v budoucnosti nastat problémy.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Občas máte pocit, že vašemu vztahu chybí více porozumění a empatie, a to jsou vlastnosti, které zkrátka potřebujete. Budete se zamýšlet nad tím, jestli jste s tím správným člověkem. Rada pro nezadané, nemusíte dělat vše pro to, abyste někoho zaujali a rozhodně nemusíte překračovat hranice vašeho vlastního komfortu.

Zdroje článku: