Velký partnerský horoskop na říjen: Ryby zažijí láskyplný měsíc, Raci posunou vztah na novou úroveň

Velký partnerský horoskop na říjen: Ryby zažijí láskyplný měsíc, Raci posunou vztah na novou úroveň
Horké teploty vystřídaly ranní mrazíky a různé páry mohou různě reagovat na změny teplot. Zatímco někteří prožijí nejkrásnější měsíc v roce, jiní se mohou potýkat s nevěrou či konflikty.

Podzim je v plném proudu a po bezstarostném létě přichází opět povinnosti. Ve vztazích tyto změny během roku často snášíme odlišně, podívejte se, jak si v partnerství budete počínat právě Vy v říjnu 2024.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Jen ten, kdo je spokojen a smířen sám se sebou může být schopný vydržet v plnohodnotném vztahu s druhým člověkem. To je něco, co si konečně tento měsíc uvědomíte a díky čemu můžete pracovat na vylepšení vztahu. Kromě partnerských aktivit zkuste věnovat více času také sami sobě, na vztazích se to podepíše pozitivně.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Býci mohou být postaveni před složitou volbu. Ať už jste ve vztahu dlouho a začal převládat stereotyp a nebo jste s partnerem krátce a nejste si vztahem ještě stoprocentně jistí, může pro Vás být těžké odolat případné aféře. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Říjen je perfektní měsíc pro vyjadřování pocitů kreativním způsobem. Už dlouho chcete vyslovit magická slůvka partnerovi, nebo třeba jen máte pocit, že si je neříkáte dost často. Vezměte věci do svých rukou a ukažte tomu druhému, co všechno pro Vás znamená.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Jste připraveni posunout vztah na další úroveň a cítíte, že partner je konečně na stejné vlně. Přesto bude nejspíš potřeba, abyste právě Vy udělali ten pomyslný první krok. Ať už je to žádost o ruku, sestěhování se, předání náhradního klíče, nebo seznámení s rodinou či přáteli.

Co je vhodné v lásce pro raky? Co třeba žádost o ruku, není na čase?
Co je vhodné v lásce pro raky? Co třeba žádost o ruku, není na čase? | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Kdy jste naposledy strávily třeba víkend jen tak, že jste byli spolu, odpočívali a povídali si o životě? V říjnu byste s protějškem měli zapracovat právě na obnovení takového způsobu komunikace, pomůže Vám opět nahlédnout do nitra toho druhého. Bavte se o pocitech, zavzpomínejte na zážitky, proberte dění ve světě.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Partner na Vás miluje hlavně Vaši upřímnost. Moc dobře ví, že lži u Vás nemají místo. Proto se nebojte konfrontovat svou drahou polovičku i s něčím, co na první pohled může působit problémy. Pokud Vám na partnerovi něco vadí, řekněte to nahlas a dočkáte se pozitivnější odezvy, než byste čekali.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Říjen pro Vás, alespoň co se vztahů týká, není úplně nejpřívětivější měsíc. Dejte si pozor na to, co svému protějšku vyčítáte, může to být vytrženo z kontextu a namířeno naopak proti Vám. Konflikty mohou mít delší trvání.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Vaše dobrodružná povaha občas přináší choutky na jistou formu zábavy mimo Váš vztah. Zároveň ale nechcete partnerovi ublížit. Než se do něčeho po hlavě vrhnete, zkuste se zamyslet nad tím, jakou to může mít dohru a jestli to opravdu chcete.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

V říjnu najedete s protějškem na novou vlnu zábavy, budete se cítit, jako byste spolu znova začali chodit. Může to být nové společné hobby, nebo třeba jen to, že si na sebe uděláte více času a podniknete nějaký pěkný výlet či zajdete na příjemné rande.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Ačkoliv si často počínáte velice racionálně, může se stát, že ve vztahu budete nesmyslně zacházet do zbytečných konfliktů jenom proto, že jste si něco přebrali tak, jak to vůbec nebylo myšleno. Zapojte více empatie, abyste se vyhnuli zbytečným hádkám.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Je normální, že ve vztazích občas narážíme na nesrovnalosti, Vy to víte, Vaše polovička s tím ale občas může mít problém a bude na Vás, abyste ukázali svou emocionální inteligenci. Váš partner potřebuje styčný bod, tuto rolu zvládnete hravě.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ryby, které jsou ve vztahu čeká nádherný měsíc. Jak padá ze stromů listí, tak i Vy cítíte, že ve vztahu opadají zábrany a nervozita. Jste si svým partnerem jistí a nic nebrání tomu, abyste svou lásku prohlubovali dále.