Velký horoskop na měsíc srpen: Dejte si pozor na krizi

Velký horoskop na měsíc srpen: Dejte si pozor na krizi
Pokud spoléháte na klidný, pohodový a emocionálně vyrovnaný konec léta, musíme vás vyvést z omylu. V srpnu se některé záležitosti začnou trochu zamotávat.

V měsíci srpnu přijde zmatek a u některých znamení přispěje k roztěkané, nesoustředěné náladě. Tato nálada je pravděpodobně důsledkem toho, že si na sebe určitá znamení berou příliš těžké břemeno a hodně úkolů. Snažte se víc odpočívat a nezaměstnávejte se tolik. Potřebujete si během léta trochu odpočinout.

Beran (21.3. – 20.4.)

V srpnu toho pravděpodobně stihnete hodně, ale za jakou cenu? Požadavky na váš čas jsou zároveň požadavky na váš zdravý rozum, zvláště teď. Dobrou zprávou je, že když se budete snažit plnit své termíny, hlídat si svůj pracovní diář, který je dokonale zaplněn, nakonec dosáhnete svého limitu. Tělo vás donutí odpočívat.

Býk (21.4. – 21.5.)

To, že děláte to, co milujete, neznamená, že se nemůžete přetížit. A paradoxně můžete tento měsíc tvrdě narazit a zjistit, že příliš mnoho zážitků může ve skutečnosti bránit tomu, abyste si je užili. Existuje něco jako příliš mnoho zábavy? Možná ano.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Tento měsíc zažijete zajímavé pocity, mezi které patří také pocit, že jste jako křeček v kolečku. Ve vašem životě se toho děje příliš mnoho a možná budete cítit potřebu svést statečný boj při přijímání dalších výzev. Budete se hádat se se svými kritiky nebo budete obhajovat svůj zásadový postoj.

Rak (22.6. – 22.7.)

Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni, ale vy tento měsíc podstupujete o něco vyšší riziko. Budete na neznámém místě, budete pochybovat a také možná projdete malou krizí. Venuše, Mars, Jupiter a Saturn se pro vás v srpnu postaví do abstraktní dopravní zácpy, což pravděpodobně přispěje k vaší existenciální nedbalosti nebo k hluboce nepříjemnému nedostatku jasnosti. 

Lev (23.7. – 22.8.)

Srpen je pro vás často obdobím znovuzrození, ale letos se zdá, že budete mít po lokty práce a budete hledat novou definici sebe sama. Merkur stráví konec své retrográdnosti ve Lvu, a to od 14. do 28. srpna a bude dostávat určité božské pokyny od Uranu, velkého probouzeče. I když už máte pocit, že máte pevnou představu o tom, kdo jste a co od života chcete, nyní není čas příliš lpět na starém příběhu. 

Budete mít po lokty práce a budete hledat novou definici sebe sama
Budete mít po lokty práce a budete hledat novou definici sebe sama | Zdroj: stokkete / Depositphotos

Panna (23.8. – 22.9.)

Máte velké množství energie a tento měsíc se můžete cítit aktivnější než obvykle. Retrográdní Merkur, který vládne vašemu horoskopu, začíná u vašeho znamení. Díky tomu je váš pocit ze sebe sama velkým středem zájmu, především pro nadcházející retrográdní sezónu. Uvědomíte si kdo jste, jaké jsou vaše sny a vaše obavy, které vám brání přijmout nejvyšší verzi sebe sama.

Váhy (23.9.- 23.10.)

Srpen pro vás bude skvělý čas na to, abyste snili a tvořili. S Venuší v Panně bude pro vás bude snazší přenést vaše éterické sny a vize do hmotného světa. Krása Venuše v Panně spočívá v tom, že vám připomene, jak snít ve velkém a zároveň si zachováte nezbytný pragmatismus k uskutečnění těchto snů.

Štír (24.10. – 22.11.)

Srpen vás donutí soustředit se na vaše nejintimnější spojení. Kvadrát Jupiteru a Saturnu pro vás představuje vzrušující výzvu. Budete přemýšlet o tom, co řídí vaše štěstí a štěstí vašich nejbližších. Máte tendenci očekávat od druhé osoby 100 procentní výkon.  ​​

Střelec (23.11. – 22.12.)

Vaše vztahy a rodinná dynamika mohou tento měsíc zaznamenat určité překážky. Vládne vám Jupiter, který vytváří napjatý aspekt Saturnu. Tyto planety aktuálně ovlivňují vaše vztahy (Jupiter) a domov/rodinný život (Saturn). Jupiter vám pomáhá přivést k sobě více lidí a umožňuje vám učit se a růst prostřednictvím jejich jedinečných pohledů a názorů. 

Kozoroh (23.12. – 20.1.)

Jelikož vám vládne Saturn, je pro vás podstatný pohled na nadcházející kvadrát Jupiteru a Saturnu. Saturn vám pomáhá přetvořit způsob, jakým zpracováváte informace. Počítáte i s maličkostmi. S Jupiterem v Blížencích dostává váš každodenní život, vaše rutina a zdraví příležitost rozšířit se a být otevřenější k přijímání rad o lepších způsobech života.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Každý rok v srpnu se vaše vztahy dostanou do centra pozornosti. Nový měsíc může na váš příslovečný ostrov lásky přinést novou vášeň a úplněk vám může pomoci zbavit se těch přetrvávajících myšlenek a pocitů, které vám brání být k sobě upřímní. Srpen pro vás bude vhodnou dobou, abyste snili o něčem velkém.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Jednou z vašich vládnoucích planet je Jupiter, který je součástí významného spojení, které tento měsíc posouvá vaši perspektivu. Jupiter vám pomáhá růst a rozšiřovat váš rodinný život. Možná jste se nedávno přestěhovali, znovu se spojili s některými členy rodiny nebo jste přidali do rodiny někoho nového. Když se Saturn a Jupiter tento měsíc propojí, připomenete si, kdo jste.

Zdroje článku: