Velký horoskop na červenec: Štíři si povinně naplánují dovolenou a Rybám se zase konečně vrátí hravost

Velký horoskop na červenec: Štíři si povinně naplánují dovolenou a Rybám se zase konečně vrátí hravost
Po rychlém a divokém tempu, kterému vládli v červnu Blíženci, se můžeme těšit, že se tzv. vyčistí vzduch a celá atmosféra kolem se zněžní. Budeme se moci odtrhnout od každodenních starostí a zaměřit se na to, že si zasloužíme žít vlastní sny.

Červenec mnohým přinese uvědomění v ohledu počínání si s vlastním životem. Díky klidné povaze Raka bude pro nás toto uvědomění uklidňující nikoli to, které by nás mělo nějakým způsobem rozčarovat. I přestože před některými z nás stojí životní milníky, hvězdy hlásají posun správným směrem. A to i za předpokladu, že si můžeme procházet obdobím, které nám není příjemné. Dejme důvěru procesům, které se nám dějí, a pozorujme vlastní posuny kupředu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nehleďte na to, co říkají ostatní, ale ctěte své autentické já, i když to bude znamenat, že zklamete pár lidí. To je rada na celý červenec. Neřiďte se společenskými standardy a nehrajte podle pravidel, pokud je to v rozporu s tím, po čem toužíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Červenec pro Vás bude měsícem, kdy Vaše kreativita nabere plných obrátek, a Vy nebudete vědět, kde ji dřív uplatnit. Více než, kdy jindy, dejte stranou každodenní povinnost a užijte si čas, ve kterém dáte volný průchod vlastní hravosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

 Měsíc červenec se bude točit kolem kariéry. Pokud hledáte práci, buďte ostražití, možná už zanedlouho přijde nabídka, která se neodmítá. V případě, že již práci máte, očekávejte, že Vaše úsilí bude zúročeno a můžete se těšit na ocenění a chválu od nadřízených. Pokud podnikáte, nové nabídky přijdou i Vám.

Býk (20. dubna - 20. května)

 Přichází období, kdy pro Vás bude nejdůležitější komunikace. Naleznete v ní útěchu, po které již tak dlouho toužíte. Proto veďte rozhovory se svými přáteli i příbuznými a zmírněte pocity, které tíží Vaše srdce. Od poloviny července budete zase hýřit vitální energií a kreativitou.

Blíženci (21. května – 20. června)

 Měsíc červenec pro Vás znamená období, kdy je čas zkoušet nové věci. Ať už v oblasti práce, životního stylu či koníčků. Spolupráce s někým, kdo Vám poskytne vedení, může přinést do budoucna velký pokrok.

Čeká vás období kdy můžete nabírat nové životní zkušenosti
Čeká vás období kdy můžete nabírat nové životní zkušenosti | Zdroj: 22ImagesStudio / Depositphotos

Rak (21. června – 22. července)

 Jste kreativním ředitelem vlastního života. Jinými slovy, jsou to právě myšlenky a činy, které Vám umožní vytvořit si ze svého života sen. Považujte toto připomenutí za krok, díky, kterému si ujasníte své záměry do budoucna a budete jim věnovat dostatečnou pozornost.

Lev (23. července - 22. srpna)

Vaše schopnost riskovat a činit odvážná rozhodnutí se v červenci ukáže jako superschopnost. Nové příležitosti se blíží a Vy je můžete chytit za pačesy. Čeká Vás také měsíc plný přátelských setkání a příležitostí navázat nové kontakty se stejně smýšlejícími lidmi.

Panna (23. srpna – 22. září)

 V červenci budete bilancovat v oblasti přátelství. Schází Vám vzájemná podpora a rádi byste si před některými lidmi stanovili hranice. Pokud tomu budete nakloněni, čeká Vás kreativní spolupráce na nějakém skupinovém projektu, kde se seznámíte s dalšími lidmi.

Váhy (23. září – 22. října)

Ocitáte se v období, kdy budete stát před volbami, jakým směrem se chcete v budoucnu ubírat. Možná toužíte po profesní změně, která nejen, že zaplatí Vaše účty, ale také vyživí Vaši duši. Ukažte svůj talent a věřte, že zájemce o Vaše kvality se velmi rychle přihlásí.  

Štír (23. října – 21. listopadu)

 Červen pro Vás nebyl úplně jednoduchý, a proto je nyní čas na emocionální dovolenou. I přesto, že je Váš program stále nabitý, dejte si volno od všedních starostí každodenního života, abyste si pročistili hlavu a nadechli se pro plnění Vašich dalších snů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

 Stojí před Vámi nelehký úkol. A to postavit se vlastním hluboce zakořeněným obavám a zaměřit se na pokládání jedné nohy za druhou na cestě v před. Připravte se na tvůrčí proces, který se ve Vašem životě odehraje, abyste mohli nastoupit na cestu životem, po kterém tak dlouho toužíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

 Možná už dlouhou dobu v sobě skrýváte pocity, které nechcete dát svému okolí znát. Teď je právě ta chvíle, kdy je potřeba zahodit obavy a otevřít se upřímné komunikaci a nechat mluvit Vaše srdce.

Zdroje článku: