Velký horoskop na červen: Štíři se seznámí se schopným spolupracovníkem, Kozorohům postupně dojde energie kvůli přepracovanosti

Velký horoskop na červen: Štíři se seznámí se schopným spolupracovníkem, Kozorohům postupně dojde energie kvůli přepracovanosti
Pro někoho plný radosti, pro jiného náročný. Červen je měsícem, který patří spíše k těm lepším v tomto roce, někteří z nás ale budou vystaveni obtížné zkoušce. Naštěstí to povede k osobnímu růstu, který využijeme v budoucnu.

Všechno zlé je pro něco dobré. Nic se nám nestává jen tak, ve všem bychom měli nalézt poučení. Příležitostí máme mnoho a červen bude v tomto ohledu výjimečný. Budete patřit k těm šťastnějším lidem nebo se budete spíše vztekat, než pochopíte, že daná situace je pro vás vlastně přínosná? Přečtěte si svůj velký červnový horoskop a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše, co budete potřebovat, budete mít. Nebudete si na nic stěžovat. Ačkoli nebudete tak bohatí, jak jste původně zamýšleli, uvědomíte si, že vztahy jsou přednější než peníze. Také vymyslíte nějaké nápady, jak zlepšit situaci ve společnosti, a povede se vám dosáhnout viditelného pokroku.

Láska – nezadaní: Váš šarm dokáže zázraky. Více se zaměříte na svůj momentální cíl a zjistíte si o něm potřebné informace. Poupravit téma rozhovorů, abyste zazářili, už nebude tak těžké.

Láska – zadaní: Opět zažehnete jiskru, pokud se již vytrácí. Společné výlety vás opět sblíží. Na druhou stranu je nutné chápat, že vašemu partnerovi se nebude chtít do všeho, co navrhnete.

Kariéra: Propagujte svůj talent, abyste se posunuli na vyšší pozici. Můžete dosáhnout velkých pokroků, ale musíte také dokázat, že povýšení chcete.

Peníze: Díky prosazování talentu nebudete mít ani nouzi o příležitostnou brigádu, což značí, že peníze se k vám pohrnou. Nebude jich ale mnoho – raději než pracovat budete trávit čas s lidmi, kteří jsou pro vás důležití.

Býk (20. dubna – 20. května)

Očekávejte velký osobní růst, díky kterému se vám otevřou nové možnosti. Ať už je aktivně vyhledáváte nebo půjde o čistou náhodu, vaše nové já bude vědět, komu věřit a nad kým byste se měli pozastavit. Nyní opustíte své pevné názory a umožníte lidem říci jejich vlastní pravdu.

Láska – nezadaní: Bývalý partner nemusí být úplně bývalý, pokud jste spolu dosud nevyřešili všechny spory. Dořešte je dříve, než si začnete s někým novým, jinak vám může nového partnera znepřátelit.

Láska – zadaní: Očekávání jsou zkáza vztahu, pokud jsou nereálná. Bude pro vás těžké si uvědomit, že váš partner nemá osm rukou a může splnit jen některé úkoly.

Kariéra: Něco do svého zaměstnání vložte, abyste mohli čerpat výhody. Může to být vaše úsilí, ale také skvělý nápad. Vrátí se vám úcta, lepší finanční ohodnocení či získání pracovní pozice, na kterou jste se vždy chtěli dostat.

Peníze: S penězi to nyní nebude růžové, pokud chcete nadměrně utrácet. Avšak pokud budete vděční za to, co máte, peněz uvidíte více než v ostatních měsících tohoto roku.

Býci se tento měsíc můžou těšit na osobní růst, díky kterému se vám otevřou nové možnosti
Býci se tento měsíc můžou těšit na osobní růst, díky kterému se vám otevřou nové možnosti | Zdroj: Jirsak / Depositphotos

Blíženci (21. května – 21. června)

Za vaši tvrdou píli vás čeká sladká odměna. Nehledě na to, zda jste se s někým usmiřovali, chtěli lepší finanční ohodnocení či jste se chtěli zbavit svých chyb, nyní uvidíte slibné výsledky svého počinu. Ne každý vás pochválí, ale hlavní je, že budete vědět, že jste v dané chvíli udělali to nejlepší rozhodnutí.

Láska – nezadaní: Hledejte lásku tam, kde byste ji obvykle nehledali. A to ve vašem kruhu nejbližších přátel. S někým si hodně rozumíte, proto se zamyslete nad možným společným životem.

Láska – zadaní: Ne s každým je vhodné koketovat. Raději si to uvědomte, až začnete vést netradiční dialog se sousedem. Pokud se to dostane k vašemu partnerovi, problém je na světě.

Kariéra: Vzestup kariéry neočekávejte. Můžete ale být šťastní za to, kde jste teď, a tím si zajistit kariérní postup do budoucna. Pokud jste nezaměstnaní, popřemýšlejte nad rekvalifikací.

Peníze: Peníze budou spíše ubývat než přibývat. Má to své výhody. Zjistěte, které výhody jsou ty vaše, a čerpejte z nich pozitivní energii. Za každou ušetřenou korunu budete vděční.

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoli budete chtít trávit celé dny doma, vždy se najde někdo, kdo vás vytáhne ven. Výlet také není vyloučen, ale musíte vy sami chtít. Jakmile se na konci každého dne vrátíte domů, vždy vás napadne skvělý nápad, kterým můžete zazářit mezi svými přáteli – nebo i někým výše postaveným.

Láska – nezadaní: Trávení volného času návštěvou večírku jednoho z vašich přátel vás může spojit s někým, kdo se vám bude zamlouvat a s kým budete sdílet všechny vaše zájmy.

Láska – zadaní: Trochu fantazie vztah vždy okoření. Vaše kreativita navíc poroste, takže zapůsobit na partnera a donutit ho změnit všechny jeho plány, aby se vám věnoval, nebude nijak těžké.

Kariéra: Zpočátku si můžete myslet, že sdílená zodpovědnost vám způsobí pouze problémy, avšak větší spolupráce s kolegy i nadřízenými z vás udělá někoho, kdo se práce rozhodně nebojí.

Peníze: S nárůstem produktivity se můžete těšit na lepší finanční ohodnocení. Následně zjistíte, že více peněz vlastně nepotřebujete, a místo abyste je sami využili, investujete je do své rodiny.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nová životní cesta jen čeká na to, až se po ní vydáte. Nyní se k vám vodítka jen pohrnou. Všímejte si proto detailů, protože ty vám prozradí, jakou cestou se vydat. Můžete tak učinit prostřednictvím rozhovorů s ostatními nebo si všímat podivností, které vám říkají, co byste měli udělat.

Láska – nezadaní: Nebudete se moci rozhodnout, zda chcete vstoupit do svazku nebo žít svým dosavadním životem bez partnera. Je to jen na vás, rozmyslete se moudře, co vám vyhovuje více.

Láska – zadaní: S partnerem si ne vždy budete rozumět kvůli odlišnosti názorů. Pokud však přijdete na kompromis, čeká vás vzrušující čas, kdy se skvěle pobavíte a zároveň upevníte vztah.

Kariéra: Dobré nápady přicházejí znenadání. O vás to nyní bude platit dvojnásobně. Nebojte se promluvit, když se řeší, co by mohlo společnosti prospět. To platí u stálého zaměstnání i u pohovoru.

Peníze: Jak jste se minulý měsíc snažili, tak budete odměněni. Příští výplatu se ale můžete těšit na lepší finanční ohodnocení za to, co se vám povede nyní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete pozváni na společný výlet, který s radostí přijmete. Pozvánka totiž přijde od osoby, kterou máte v oblibě, a navíc se bude překrývat s jedním z vašich zájmů. Bude spíše odpočinkového charakteru, což vám bude plně vyhovovat. Ani doma nezahálíte, najdete si také úplně nové zájmy.

Láska – nezadaní: Zatoužíte po lásce. Pokud neuspějete, vaše úsilí se začne zvyšovat – a vy můžete být tak vzteklí, že váš šarm zanikne. Pamatujte, že všechno má svůj čas.

Láska – zadaní: K partnerovi budete chladnější než obvykle. Bude se zdát, že vám vůbec nenaslouchá. Naštěstí nakonec najdete vhodné řešení a celá situace se uklidní.

Kariéra: Můžete mít drobné problémy s plněním norem či včasným dokončením úkolů. Zkuste nad svými úkony méně přemýšlet a vše budete stíhat, navíc bez chyb, kterých se tolik bojíte.

Peníze: Peníze zůstanou stejné. Nedojde k nárůstu ani nebudete strádat. To vám bude vyhovovat, jelikož budete mít o starost méně. Je však možné, že nějaké peníze dostanete jen tak.

Váhy (23. září – 23. října)

Nával nápadů, jak změnit svůj život k lepšímu a zároveň dělat radost jiným lidem, vás donutí začít uvažovat, zda jsou změny tak dokonalé, aby vám přinesly okamžitou spokojenost. Vaším úkolem je zjistit, že byste se měli radovat především ze samotné cesty, nikoli pouze z výsledku.

Láska – nezadaní: Zoufale začnete hledat někoho, s kým byste mohli strávit zbytek života. Není vhodné spěchat, jinak můžete potkat osobu, s níž si později nebudete mít co říci.

Láska – zadaní: Bude toho málo, co si budete moci říci. Partner, nebo vy, může jednat vztekle na určité nápady či témata. Pokud to bude váš partner, v klidu změňte téma a k jeho výkyvu nálad se již nevracejte.

Kariéra: Nové znalosti dobře slouží ke slibnému pokročení v kariéře. To budete vědět, a proto se více než na větší pracovní vytížení zaměříte na to, abyste se každý den naučili něco nového.

Peníze: S nepromyšlenými investicemi budete velmi opatrní. Na penězích vám nyní bude záležet a budete šetřit, protože váš nápad, který chcete brzy zrealizovat, vás bude stát nemalé peníze.

V lásce se vám dařit nebude. Je toho už málo, co si s partnerem můžete říct
V lásce se vám dařit nebude. Je toho už málo, co si s partnerem můžete říct | Zdroj: Kzenon / Depositphotos

Štír (24. října – 21. listopadu)

Obchodní kontakty se k vám jen pohrnou, nebo získáte nového schopného spolupracovníka. Získáte přítele, který bude výhodný jak po přátelské, tak po kariérní stránce. Budete mít posílenou intuici najít toho pravého spojence, od kterého se toho mnohé naučíte, stejně jako on od vás.

Láska – nezadaní: Na lásku nebudete mít čas, ale občas se sejdete s někým, kdo by mohl být vaším potenciálním partnerem. Zda se z toho vyvine láska, záleží na tom, kolik času si na dotyčnou osobu uděláte.

Láska – zadaní: Partner k vám bude chápavý, přestože se k němu nemusíte zachovat dvakrát fér. Přesto byste si raději měli dávat pozor na jazyk a šířit lásku, ne být vzteklí a kritizovat ho.

Kariéra: Můžete mít tendenci myslet si, že všechno zvládnete sami, ale brzy zjistíte, že spolupráce pro vás bude více než výhodná. Nakonec nebudete litovat svého rozhodnutí sdíleného projektu.

Peníze: Díky smyslu pro strategii se nestane, že byste měli málo peněz. Ačkoli jsou nezbytné větší výdaje, se svou finanční situací budete nyní spokojeni, ztracené peníze rychle vyděláte zpět.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Projekt bude střídat projekt. Času však nebude nazbyt, a tak si budete muset vybrat, do čeho vložíte svou energii a jaký nápad si necháte na později. Dělejte si pravidelné přestávky, nyní více než obvykle hrozí přepracování a psychické vyčerpání. Nezapomeňte na své koníčky, dodají vám velkou sílu.

Láska – nezadaní: Touha po lásce na vás bude znát. Budete výřeční a skvěle zapůsobíte na potenciálního partnera, kterého můžete najít na klidných místech, například v knihovně.

Láska – zadaní: Vaše nápady na okořenění vztahu jsou skvělé a partner by o nich rád slyšel více. Nebojte se mu navrhnout něco nového, buď bude nadšen nebo mile odmítne vaši nabídku.

Kariéra: Potřebujete soustředěnost, abyste svou práci prováděli pořádně. Tím, že se zaměříte na více úkolů najednou, začnete dělat více chyb a vaše hodnocení může jít dolů.

Peníze: Hrozí vám ztráta prémií kvůli nižšímu výkonu. Pokud si ale dáte pozor a vyhnete se chybám, můžete se těšit na velký příplatek. Vaše nápady na zlepšení totiž neuniknou nadřízeným.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše nápady budou výjimečné a velmi promyšlené. Bohužel, ne vždy na ně budete mít dost energie, a tak většinu času budete hledět do papíru či na obrazovku a číst si, co jste již vymysleli, místo toho, abyste vše začali realizovat. Pokud každý den uděláte jen jeden malý krůček, na konci měsíce to bude velký skok od začátku.

Láska – nezadaní: Budete značně podráždění, což od vás potenciální partnery odradí. Avšak vám to vadit nebude, touha po lásce se u vás prakticky neobjeví.

Láska – zadaní: Existuje určitý problém, který jste s partnerem dosud nevyřešili, a nyní se vám to nevyplatí. Partner do vás bude šít, dokud nezíská váš pohled. Čím dříve mu ho prozradíte, tím dříve budete mít od podobných otázek klid.

Kariéra: Práce budete mít nad hlavu a, jak je vaším zvykem, opět si ji budete brát domů, abyste toho stihli udělat více. Budete vyčerpaní, pokud to začnete přehánět.

Peníze: Někdy je lepší dělat něco, co je na dlouhou trať, než chtít získat velké množství peněz najednou. Proto byste měli dělat něco, co vám přinese peníze do budoucna.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít problém se svými myšlenkami. Bude jich tolik a všechny se budou zdát stejně důležité. Naštěstí zjistíte, že v tomto rozpoložení nejste sami, že i někteří členi vaší rodiny mají stejný problém. S těmito lidmi se budete stýkat více než obvykle, navzájem si budete dávat cenné rady.

Láska – nezadaní: Buďte sami sebou. Vaše škádlení se možná většině lidí zdá více než podivné, ale na člověka, s kterým byste se nyní mohli dát dohromady, rozhodně dobrý dojem udělá.

Láska – zadaní: Komunikace bude zaostávat. Může se zdát, že neexistuje nic, co by zajímalo vás oba. Zkuste navrhnout kompromis. Začněte tím, že se budete zajímat o partnerovy zájmy nehledě na to, jak nudné se vám zdají být.

Kariéra: Práce budete mít dostatek (a můžete si najít nové zaměstnání), v kariérním postupu vám ale budou bránit lidé na sociálních sítích. Proto si raději vypněte telefon, když jste v práci.

Peníze: Peníze nebudou přibývat, spíše naopak, je to tím, že spoustu lidí budete zvát do kavárny či na nějaké podobné místo. Nemusíte platit všechny výdaje, přestože ten, kdo zve, jste vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastává ideální čas setkat se se starými přáteli, které jste dlouho neviděli. Hlavně u spolužáků vás bude zajímat, jak se celý ten čas měli. Budete chtít propovídat celé dny o běžných věcech. Avšak pokud někdo bude mít odlišný názor, dokážete se i naštvat, což na vás nevrhne dobré světlo.

Láska – nezadaní: Po lásce toužit nebudete, budete chtít trávit volný čas převážně sami nebo v přítomnosti přátel. Nová pravá láska tudíž nyní není v dohlednu. Můžete si ale najít někoho na krátkodobý vztah.

Láska – zadaní: Nebude vám příjemné mluvit o pocitech, které ve vztahu prožíváte. Partner vás ale donutí, protože si začne všímat vaší odtažitosti, způsobené více času věnovaného kariéře.

Kariéra: Nároky na vaší osobu budou přibývat. Nějaký čas potrvá, než si na nové podmínky zvyknete. Odcházet kvůli tomu ze zaměstnání není dobrý nápad, časem byste tohoto rozhodnutí litovali.

Peníze: Budete toužit po penězích, ale abyste toho dosáhli, musíte zvýšit své úsilí. Nic není zadarmo. Také si dejte pozor na podvodníky, místo slibného přivýdělku byste o peníze mohli přijít.

Zdroj článku:
  • Autorský text