Velký horoskop lásky na srpen: Nechte se unášet na křídlech lásky a vášně

Velký horoskop lásky na srpen: Nechte se unášet na křídlech lásky a vášně
Láska, sex, romantika a vášeň tady budou v srpnu pro všechny. A jaká je nejlepší zpráva? Všechna znamení zvěrokruhu pocítí syčivé účinky pozdního léta. Přinášíme vám unikátní předpověď.

Velký horoskop lásky na srpen: Nechte se unášet na křídlech lásky a vášně

Letos budeme mít mimořádně slavnostní a společenské pozdní léto. To je způsobeno planetami, jako je Jupiter a Merkur, které sídlí v Blížencích. Extrovertní a vzrušující energie se propojuje s tímto znamením zvěrokruhu a je v souladu s těmi, kteří hledají lásku. Pojďte ji objevit s námi.

Beran (21.3. – 20.4.)

Letos v srpnu do svého života přijmete mnoho nových známých. Bude to úžasné období na plánování rychlých dovolených s novými kamarády. Věřte tomu, že láska se dá najít nebo může rozkvést i na cestách.

Býk (21.4. – 21.5.)

Velkolepá letní romance na vás čeká hned za rohem, Býci! I když jste pravděpodobně měli loni krásné léto, letošní rok by mohl být ještě více sexy a vášnivý. Nebraňte se tomu a užívejte si pozdního léta plnými, nenasytnými doušky.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Během srpna si můžete všimnout mnoha příležitostí k cestování. V tuto chvíli však bude probíhat retrográdní Merkur, takže byste měli dvakrát nebo třikrát zkontrolovat všechny své plány v diáři.

Rak (22.6. – 22.7.)

Máte velké množství energie, která vás povzbuzuje, abyste přijali samotu a přemítali o minulosti, která vás zavedla do současnosti. Budete také nostalgičtí a budete tesknit po bývalých milencích nebo po zážitcích se svou drahou polovičkou. Budete chtít uzavřít minulost a také zhojit staré rány.

Vaše energie vás vtáhne na vlnu nostalgie
Vaše energie vás vtáhne na vlnu nostalgie | Zdroj: T.DenTeam / Depositphotos

Lev (23.7. – 22.8.)

Když dojde na srpnovou romantiku vaše znamení zvěrokruhu bude mít pravděpodobně po této stránce největší štěstí. Můžete mít pocit, že na vás prší blaženost všemi způsoby, bez ohledu na to, zda jste svobodní nebo ve svazku.

Panna (23.8. – 22.9.)

Pokud jste ve vztahu, oba se odvážíte společně do vzdálených destinací. Pokud jste svobodní, můžete pocítit nutkání randit s člověkem, který není váš typ. Mohli byste zjistit, že tato osoba úžasným způsobem otevírá vaši novou perspektivu.

Váhy (23.9.- 23.10.)

Je možné, že letos v létě skončí další vztah nebo vliv. Nechte to být. Nechte odejít ty, kteří opravdu odejít chtějí. Neulpívejte na nikom a na ničem. Buďte připraveni na zánik něčeho, co bylo nějakou dobu negativní nebo falešné. Nechte to zkolabovat.

Štír (24.10. – 22.11.)

Můžete být připraveni setkat se s tím pravým člověkem. Nebo se zavážete někomu, s kým skutečně vidíte dlouhodobou budoucnost. Je možné, že tento člověk bude mít zemské znamení (Kozoroh, Býk, Panna) a možná bude o něco starší než vy. Bude stabilní, ambiciózní, skálopevný, silný a spolehlivý.

Střelec (23.11. – 22.12.)

Blíží se k vám někdo mladší, někdo kdo má jistě mladistvou energii. Pravděpodobně půjde o vodní znamení. Tito lidé jsou charismatičtí, milující, kreativní, umělečtí a laskaví. Cítíte se přitahováni jejich talentem a hřeje vás jejich osobnost.

Kozoroh (23.12. – 20.1.)

Nezadržujte své obavy a pochybnosti. Váš partner je tu, aby vám naslouchal a vše s vámi sdílel. Můžete být ostražití, ale zranitelnost je klíčovou součástí vytváření intimity s partnerem, takže se zbavte obav.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Mladší zemské znamení stydlivě doufá, že si získá vaši pozornost. Tito lidé jsou dychtiví, loajální, ambiciózní a plní plánů a nápadů. Vycházeli byste spolu skvěle a je pravděpodobné, že oba sdílíte zájem nebo vášeň pro určitou formu vzdělání nebo učení.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Nechte se vést svými nejlepšími nadějemi. Cvičte optimismus. Nepřinášejte si staré strachy a rány do nových situací (pokud můžete). Posouváte se dál, zlepšujete se s každým vztahem, zlepšujete svou dynamiku a sebeuvědomění, hranice a energii. Vztahy vyžadují praxi. Jste připraveni na start!

Zdroje článku: