Velký horoskop lásky na červenec: Najděte lásku, která vyléčí vaše zlomené srdce

Velký horoskop lásky na červenec: Najděte lásku, která vyléčí vaše zlomené srdce
Jupiter v Blížencích se vyrovná s Chironem v Beranu a vyzve vás k příležitosti vidět sami sebe jasněji. Některá znamení zvěrokruhu budou dokonce přesně vědět, jaké rány je třeba řešit, aby se jejich vztahy zlepšily.

Velký horoskop lásky na červenec: Najděte lásku, která vyléčí vaše zlomené srdce

Každý měl alespoň jednou zlomené srdce, ale to neznamená, že by vám to mělo bránit v tom, abyste znovu milovali. Na cestě životem běžně přicházejí zranění a velké rány, které sbíráte a učíte se z nich. I když se mohou objevit krachy, jako je odmítnutí, opuštění, ztráta důstojnosti nebo dokonce strach, pracujte na tom, abyste získali lásku. Přitáhněte si lásku, která dokáže vyléčit svět, tím, že dokážete vyléčit sebe.

Beran (21.3. – 20.4.)

Bude vás přitahovat osoba, na kterou stále myslíte. Pravděpodobně budete dobří přátelé. Jste-li zadaní, ve vašem vztahu bude panovat harmonie a vzájemné porozumění a budete s partnerem prožívat intimní a vášnivé chvíle.

Býk (21.4. – 21.5.)

Pokud jde o váš milostný život, začátkem měsíce budete pozorovat poněkud záhadné okolnosti okolo vašeho vztahu. Nemlžte a buďte upřímní. Řekněte jasně co cítíte a jaká jsou vaše očekávání. Budete mít hodně energie.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Váš program bude nabitý společenskými událostmi, a proto je ten správný čas na seznámení. I když se budete pohybovat ve společnosti, ucítíte, ke komu jste přitahováni.

Rak (22.6. – 22.7.)

Pokud se chcete vyhnout unáhleným rozhodnutím ohledně vašeho milostného života, je nejvyšší čas začít pečlivě přemýšlet, kterým směrem se chcete vydat. Teď je ideální období.

Možná je nejvyšší čas se zamyslet nad tím, jakým směrem se v lásce vydat
Možná je nejvyšší čas se zamyslet nad tím, jakým směrem se v lásce vydat | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Lev (23.7. – 22.8.)

Budete přitahovat lidi a také bude mnohem snazší přiblížit se jisté osobě a zapojit se do smysluplné konverzace. Zůstaňte pozitivní, protože nyní je čas najít si nové, zajímavé přátele, se kterými si užijete spoustu zábavy.

Panna (23.8. – 22.9.)

Páry mohou mít na začátku měsíce problémy. Uvědomte si, že každé rozhodnutí, které uděláte, má vždy plusy i mínusy. Osvojení si zdravého komunikačního stylu pro vyjádření svých pocitů s partnerem vám pomůže společně překonat těžké časy.

Váhy (23.9.- 23.10.)

Pokud máte vztah, postarejte se o to, abyste začátkem měsíce strávili pěkné chvíle se svým partnerem a blízkými. Připomeňte jim, že jsou pro vás důležití a ukažte jim, že jsou pro vás prioritou.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pokud jste sami, můžete se cítit vzdáleni od ostatních, zejména od těch, kteří vás přitahují. I když se budete snažit sebevíc, může být navázání úzkých vazeb s lidmi velmi obtížné.

Střelec (23.11. – 22.12.)

Budete čelit problému neuspokojených tužeb a frustrací, které zůstaly ve vašem podvědomí. Tyto pocity by však neměly bránit vašemu štěstí. Musíte být dostatečně pokorní. Přemýšlejte o svých potřebách a rozšiřujte své možnosti.

Kozoroh (23.12. – 20.1.)

Nezadaní padnou někomu do oka a pravděpodobně si vydláždíte cestu k nepředstavitelné romantice. Hledejte nové možnosti, jak navazovat nová spojení nebo komunikovat s lidmi. Budujte kvalitní vztah a představujte si společnou budoucnost.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Máte potenciál posunout vaše vztahy na další úroveň. Místo hněvu a odstupu využijte k posílení vztahu smích, důvěru a hluboké myšlenky. Zaměřte se na aspekty důvěry a přijetí a připomenutí si vzájemných záměrů.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Dovolte si být svobodní a otevření. Můžete potkat zajímavého člověka, takže je důležité udržovat své emocionální a myšlenkové smysly otevřené jakékoli příležitosti. Nebuďte však ukvapení v rozhodování a nechejte událostem volný průběh.

Zdroje článku: