Velká věštba na srpen: Střelci, přehodnoťte některé současné závazky, Rybám budou po celý měsíc hvězdy přát

Velká věštba na srpen: Střelci, přehodnoťte některé současné závazky, Rybám budou po celý měsíc hvězdy přát
Posilující novoluní bude ve znamení Lva. Tento den připadá na 4. srpna 2024 a čekají nás ve všech oblastech nové začátky. Je čas předělat, vylepšit nebo přepracovat projekty, které nám již nějakou dobu leží na stole. V těchto časech bude většina z vás obdařena silnou intuicí, takže uvidíte věci, které by vám jinak mohly unikat. 

Celkově bude srpen ve znamení změn. Ty mohou i velmi pozitivně přispět ke změně vašich spotřebních návyků. Na konci měsíce se začnou věci postupně uvolňovat a veškeré změny se ustálí a budou přijaty.

Beran (21. března – 20. dubna)

Srpen pro vás bude produktivním měsícem, ale na úkor psychického vyčerpání. Stanovte si proto limity, které nepřekračujte. Vhodné by bylo naučit se si svůj čas naplánovat a rozvrhnout tak, aby vedle práce zbylo místo pro rodiny a osobní volno.

Nebojte se být odvážní a více kreativní, nové nápady přinesou svěží vítr nejen do pracovního, ale také do soukromého života. Důležitá rozhodnutí se snažte vyřešit v první polovině srpna.

Býk (21. dubna – 21. května)

To, že děláte to, co milujete, neznamená, že se nemůžete přetěžovat. Více času věnujte kreativitě a umělecké činnosti. Není třeba se stále snažit o to, aby jste se zalíbili ostatním. Možná v procesu, kdy se snažíte udělat radost všem ostatním kromě sebe, dospějete k velkému zjištění a uvědomění si toho, jakou roli v životě hrajete. To by vás při rozhodování mohlo nasměrovat správným směrem. Na nezadané se v polovině měsíce usměje štěstí a mnoho z vás pozná partnera, se kterým stráví zbytek života.

Blíženci (22. května – 21. června)

Připravte se na měsíc plný výzev, které se však neobejdou bez jisté kritiky. Obzvláště v první polovině srpna na vás bude kladen velký tlak, který je spojován s výkonem a psychickou zátěží. Napětí se postupně přesune i do soukromého života, kde budete muset vyřešit staré a nedořešené záležitosti. Odkládání ani hledání alternativního řešení danou situaci nevyřeší, postavte se tedy ke všem střetům čelem a doveďte je jednou pro vždy do zdárného konce.

Rak (22. června – 22. července)

Tento měsíc postupujete vyšší riziko, že se ocitnete na neznámém místě nebo v neznámé situaci, ve které se budete cítit ztraceni. Jedna z nejlepších věcí, které nám astrologie dává, je vědomí, že vše je pomíjivé. Neznámá situace vás pravděpodobně naučí přemýšlet o podstatných věcech. Finanční situaci máte stabilní a můžete si dovolit i trochu utrácet a více investovat do společných rodinných zážitků.

Neztrácejte čas přemýšlením nad nepodstatnými  pomíjivými věcmi
Neztrácejte čas přemýšlením nad nepodstatnými pomíjivými věcmi | Zdroj: bernardbodo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Srpen je pro vás měsícem znovuzrození, jenž vás doslova nabíjí energií. Druhá polovina měsíce bude více pracovní, takže vám může přerušit plány. Přestože oplýváte pocitem jasné a pevné představy o tom, co od života očekáváte, mohou vás zabrzdit staré příběhy, na kterých příliš lpíte. Módní policie by s vaším outfitem příliš spokojená nebyla, je na čase změnit nebo alespoň obnovit šatník.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste připraveni, pusťte se do plánované změny a odevzdání se neznámému. Zhruba v polovině měsíce bude vaše sebevědomí dosahovat maxima a může se vám tak podařit dosáhnout vytouženého cíle. V partnerském životě bude panovat napětí, které je spojeno nevyvážeností pracovního a partnerského života. Potřebujete vyjít se své každodenní ulity, nejpříznivějším řešení je vycestovat a snažit se více poznat a objevit sebe sama.

Váhy (23. září – 23. října)

Stres v práci nebo přílišné učení mohou být spojeny se špatnými stravovacími návyky a životním stylem. Obzvláště první srpnový týden bude důležité snažit se, aby se vaše fyzická a duševní kondice vrátila do normálu. Vyvarujte se příliš nezdravým pokrmům, energetickým nápojům, nadměrnému kouření nebo alkoholu.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Můžete mít pocit, že děláte vše, co je ve vašich silách, abyste získali vysněnou pozici nebo zvládli finanční překážky. Kýžené výsledky se však stále nedostavují, což může vést k vaší celkové nespokojenosti a rezignace. Pokud zůstanete součástí týmu a budete vytrvalí a bystří, tak plody svojí práce sklidíte koncem měsíce. To se také projeví na vaší finanční situaci a uvolnění napjatých vztahů v rodině.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Zkuste přehodnotit některé současné závazky a vybrat si z nich jen ty podstatné nebo ty, kterým pevně důvěřujete. Rodina nebo vaše drahá polovička na vás velmi spoléhají, snažte se jim být pevnou oporou a věnujte jim čas, který potřebují. Pokud je to možné, zkuste ještě přehodnotit plány v plánování dovolené. Někdy by totiž nemuselo být po vašem a naopak zkusit upřednostnit přání svých blízkých.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Od poloviny měsíce to bude mírně skřípat v partnerském vztahu. Možná by byla na čase trochu ubrat ze svých nároků a nechat lidi kolem sebe volněji dýchat. Čas, který tím získáte můžete věnovat sami sobě, protože by bylo více než vhodné začít aktivně pracovat na svojí kondici. S tím je spojen i jídelníček, do kterého se snažte zařadit více vlákniny, vitamínů a proteinů.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

V srpnu se můžete i opakovaně střetávat s finanční stránkou, která bude kolísat. Konec měsíce však přinese jisté naděje s výhledem na lepší platové ohodnocení. V následujících dnech vás také zaplaví velké množství poznatků, které vás mohou inspirovat k radikálnímu řešení. Řeč může být o pracovních, rodinných i partnerských záležitostí.

Ryby (21. února – 20. března)

Rybám budou po celý měsíc hvězdy přát. V průběhu měsíce se setkáte se starými známými nebo obnovíte rodinné vztahy. Kreativita se projeví ve vašem domově, práci i životě. Pozitivní myšlení může urychlit rozhodování v otázce stěhování, plánované svatby, přijetí vyšší funkce a celkové zodpovědnosti k životu. Prožijte měsíc srpen naplno, protože vám hvězdy přejí.

Zdroj článku:
  • Autorský text