Velká věštba na měsíc říjen: Zatmění Slunce nasměruje Váhy novým směrem, Štíři se postaví celému světu v plné síle

Velká věštba na měsíc říjen: Zatmění Slunce nasměruje Váhy novým směrem, Štíři se postaví celému světu v plné síle
V pořadí druhý podzimní měsíc nás přivítá neopakovatelnou podívanou, již 2. října bude na obloze patrné zatmění Slunce. Zachovejte si harmonii, tak jako světlo a stín.

Říjen nám nabízí pro tento rok poslední podívanou na zatmění Slunce. Uzavírá tak další cykly a vy můžete směle vkročit do nové etapy, kterou jste si naplánovali pro svůj spokojený život. Zřejmě se nevyhneme emocím, které nás budou nutit do určité introspekce a hodnotit předešlé kroky. Nenechte se vykolejit dotěrnými myšlenkami. Beranům přinese říjen změny ve vztazích, Lvi budou na vrcholu své síly a energičtí Štíři by si měli naordinovat nezbytný odpočinek.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, měsíc říjen Vám poskytne hluboké uzdravení na duševní úrovni. Nepotlačujte své emoce a podělte se o své starosti. Než podniknete jakékoliv rázné kroky ke změně, nechte si čas na rozmyšlenou. Na poli lásky Vás čekají příjemné změny, přistupujte k nim aktivně.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, jste si velmi vědomi toho, že stavět se dá pouze na pevných základech. To je chvályhodné. Pečujte o své zdraví, získaná harmonie ve Vašem životě se pozitivně odrazí ve Vašem partnerském životě. A to jistě stojí za námahu. Zároveň si nastavte pevné hranice, obzvláště se naučte říkat „ne“. Někteří kolegové Vaší dobroty snadno zneužijí, pamatujte na to.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, do nového podzimního měsíce vstupujete s velkou dávkou energie. Vychutnávejte plnými doušky romantické okamžiky s Vaším partnerem. Režírujte si svůj život a pamatujte, že jedině Vy jste tvůrci svého štěstí. Pozor na zkoušky, které Vás mohou potkat. Dbejte na dobré přátelské vztahy a nehroťte zbytečně vyostřené situace. Nepřineslo by to žádný pozitivní výsledek.

Vychutnávejte plnými doušky romantické okamžiky
Vychutnávejte plnými doušky romantické okamžiky | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, na Vás čekají možné nástrahy uprostřed rodinného kruhu. Obrňte se trpělivostí a nastavte si potřebné mantinely, přes které nedovolte nikomu překročit Vaši komfortní zónu. Zbavte se strachu i lítosti. Vsaďte na důvěru, s tou dokážete zázraky. Pokud končí nějaká Vaše životní etapa, neuzavírejte si ihned dveře. Počkejte, dokud nevstoupíte do nové pasáže Vašeho dalšího příběhu.

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, jste od přírody diplomaté a lidé v okolí to oceňují. I přesto, že budete chtít mít v určitých záležitostech poslední slovo, oceňte přístup a nápady i ostatních. Rádi přijmou Vaši vstřícnost i přesto, že budete mít odlišný názor. Energie zatmění Slunce Vás může posunout k novým projektům, podepisování výhodných smluv souvisejících s komunikací, nebo reklamou. I super úplněk bude mít na Vás vynikající vliv. Nechte se vtáhnout do jeho síly.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, bedlivě si hlídejte Vaše finanční záležitosti a transakce. Příjmy a výdaje musí být v harmonii. Odložte pro tuto chvíli jakékoliv akce, časem možné situaci přehodnotíte a přijdete na daleko schůdnější řešení. V říjnu se mohou vynořit dávno ukryté pocity a Vaše emoce budou jako na houpačce. Nebojte se svěřit blízkému příteli s Vašimi chmury a řekněte mu, co Vás trápí.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, i přes zatmění Slunce budete v říjnu jen zářit. Zamilujte se do svého nového já. S podzimem uskutečněte krok ke změně, která Vám přinese vnitřní klid a mír. Díky harmonii budete vnášet pozitivní energii všude tam, kam vkročíte. I ostatní si všimnou, jak jste najednou přitažliví. Řiďte se vlastním rozumem a intuicí.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, i přes svou pověstnou energičnost zařaďte v říjnu do svého programu hlavně relaxaci a odpočinek. Obnovíte tak svou ztracenou vnitřní harmonii. Myslete na úspěchy, za které jste se zasloužili, pociťte vděčnost a ukažte světu, co jste všechno zvládli. Nebuďte skromní, Vaše zásluhy si zaslouží uznání. Nezapomeňte na taktní jednání, Vaše upřímnost by mohla někoho nepříjemně zasáhnout.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, v měsíci říjnu můžete navázat nová přátelství a vy se ocitnete rázem mezi lidmi na stejné, nebo podobné vlně. Vaše vztahy budou ovlivněny změnami různých přesvědčení, které jste podnikli. Věnujte pozornost toku Vašich myšlenek, samota Vám momentálně nemusí dělat úplně dobře. Mohli byste snadno sklouznout ke skepsi a negativitě. Pečujte o své duševní zdraví.

 Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, zdá se, že v říjnu se budete vyhřívat na pomyslném výsluní. Hvězdy Vám mimořádně přejí a vy budete přitahovat pozornost pro Vás důležitých lidí. To může být obrovským přínosem pro Vaši kariéru. I přes velký úspěch v kariéře si dejte pozor na přepracování a myslete na odpočinek, zvažte, zda pracovní zátěž nebude nad Vaše síly.

 Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, říjen se nese ve znamení diplomacie a Vy ji budete vévodit. Využijte příznivé konstalace, kdy můžete rozšířit své znalosti a naučit se spoustu nových věcí. Bude se Vám velmi dařit. V lásce si nezapomeňte sundat pomyslné růžové brýle. Až opadne vášeň, zhodnoťte všechna pro a proti, snadno tak odhalíte, zda je pro Vás protějšek tím nejvhodnějším partnerem.

 Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, nejen soutěží je člověk živ. Nemusíte stále s někým měřit síly, zkuste do Vašeho života zařadit spolupráci s ostatními. Uvidíte, jak to skvěle funguje. V říjnu zpomalte, milé Ryby. Pečlivě promýšlejte každý krok, jedině tak předejdete špatné volbě, nebo úsudku. Pracujte na rozvíjení Vaší intuice, pak se budete vždy správně rozhodovat. Ve finančních záležitostech si povedete dobře.