Úplňky a jejich vliv v roce 2025: V březnu bychom se neměli trápit chybami, červen je nejlepší čas na projekty

Úplňky a jejich vliv v roce 2025: V březnu bychom se neměli trápit chybami, červen je nejlepší čas na projekty
Někomu se při úplňku motá hlava, jiný nemůže spát. Dopady úplňků na naše tělo jsou nezpochybnitelné. Ovšem přestože si můžete myslet, že vám se vliv Měsíce vyhne, není tomu tak. Přečtěte si, jaké změny v chování můžete během úplňků očekávat.

Úplněk v lednu nastává 13. den ve 12:00 a naplní vás vzpomínkami

Lednový úplněk bude ve znamení Raka. Hrozí emocionální vytíženost a posléze i myšlenky, že neděláte vše pro to, aby se vám blízcí lidé měli dobře. Naštěstí se vždy uklidníte, a sice vzpomínkami na dětství a ranou pubertu. Vždy najdete něco pozitivního. O ostatní budete pečovat více než obvykle. Zkuste ke všem těm lidem, ke kterým budete laskaví, zahrnout i sami sebe.

Úplněk v únoru nastává 13. den v 6:55 a probudí vašeho vnitřního komika

Únorový úplněk bude ve znamení Lva. To znamená, že díky své kreativitě budete schopni pobavit kohokoli. Také se zatoužíte setkat s přáteli, a to i s těmi, se kterými jste si v poslední době příliš nenotovali. Hlavním znamením tohoto úplňku bude také sebevědomí. Mějte se však na pozoru, svou pravdu budou mít i ostatní lidé, a pokud s vámi nebudou sdílet stejné názory, budete též velmi hádaví.

Úplněk v březnu nastává 14. den v 16:40 a donutí vás pečovat o své zdraví

Březnový úplněk bude ve znamení Panny. To nejenže znamená přílišné zabývání se detaily, ale také péči o zdraví a psychickou pohodu. Kdykoli budete pod vlivem stresu, budete se cítit hodně unavení. O své psychické i mentální zdraví tudíž budete pečovat více než obvykle. A pozor také na kritiku, nejvíce si budete stěžovat hlavně sami na sebe. To vás pouze rozesmutní. Nevěnujte se tolik svým chybám a více se zaměřte na pomoc druhým.

Úplněk v dubnu nastává 13. den v 7:12 a přiměje vás postavit se za spravedlnost

Dubnový úplněk bude ve znamení Vah. Budete se všelijak snažit, aby spolu lidé vycházeli, a pokud budete svědky nespravedlivého chování, rázně zakročíte. Také si najdete spoustu nových přátel a začnete se trochu více zajímat o duchovno. Váš fyzický vzhled pro vás bude nesmírně důležitý a můžete se přistihnout, jak se kritizujete za ty nejmenší detaily. Nejlepší rada pro tento den je obklopit se vším, co vám připadá nádherné.

Budete se více zajímat o duchovno
Budete se více zajímat o duchovno | Zdroj: microgen / Depositphotos

Úplněk v květnu nastává 12. den v 1:45 a varuje vás před špatně vyloženým sdělením

Květnový úplněk bude ve znamení Štíra. Štír je velmi nedůvěřivé znamení, které má svou vlastní pravdu za všech okolností. A vy nyní okusíte kousek života těchto lidí. Bude velmi snadné špatně si vyložit, co vám ostatní chtějí říci. Přehnané emocionální reakce nebudou nic zvláštního. Budete mít strach, že s vámi někdo zametá, není k vám upřímný. Touha po romantice se naopak zvýší.

Úplněk v červnu nastává 11. den v 9:43 a přináší s sebou velký optimismus

Červnový úplněk bude ve znamení Střelce. Postihne vás velká vlna optimismu, bohužel vše začnete zlehčovat. A to i věci, o kterých se nevtipkuje. Naštěstí využijete-li svou pozitivní náladu moudře, začne se vám dařit v kariéře či v osobním životě. Existuje toho tolik, co můžete změnit, tak se do toho pusťte. Také se začnete zabývat filozofickými otázkami a zamrzí vás, že si nedokážete odpovědět.

Úplněk v červenci nastává 11. den ve 4:00 a přinese vám pocit zodpovědnosti

Červencový úplněk bude ve znamení Kozoroha. Toto pracovité znamení vnese trochu více zodpovědnosti i do vašeho života. Také budete vytrvalejší než obvykle, co se týče vašich cílů. Budete-li se snažit, vymyslíte zbrusu nový plán, jak najít stabilitu ve svém životě. Pokud se budete tohoto plánu držet, veškeré sny se splní a vy budete v životě mnohem spokojenější.

Úplněk v srpnu nastává 9. den v 9:54 a nabídne vám novou možnost spolupráce

Srpnový úplněk bude ve znamení Vodnáře. Stanete se mnohem otevřenějšími spolupráci, přestože můžete běžně být vlk samotář. Pozor však na odtažitost. Pokud lidem nevysvětlíte, jak co myslíte, mohou vás snadno špatně pochopit. Vaše nápady budou velmi originální, ale abyste je prosadili, budete muset projevit trochu empatie.

Úplněk v září nastává 8. den ve 3:34 a předá vám pocit, že vám nikdo nerozumí

Zářijový úplněk bude ve znamení Ryb. Máte slušnou šanci vyjádřit své myšlenky tak, aby s vámi ostatní souhlasili, ovšem musíte očekávat také nižší sebevědomí, což se vám nevyplatí zejména v práci, kde máte své jméno. Nervozitu stranou. Zkuste dělat cokoli, co vás naplňuje, a začněte se věnovat novému zájmu. Udělejte vše proto, abyste nemysleli jenom na to špatné.

Úplněk v říjnu nastává 6. den ve 23:48 a sebere vám všechnu trpělivost

Říjnový úplněk bude ve znamení Berana. Toto cílevědomé znamení vám umožní posunout svůj život kupředu, ale také vás naplní velmi špatnými nápady. Vaše názory nemusejí být tak dobré, jak si myslíte, a mnohdy vám mohou způsobit problémy. Hlavně pozor na to, abyste se nestali nervózními. Dále nastoupí stres a nerozhodnost a potom bude snadné situaci zhoršit.

Úplněk v listopadu nastává 6. den ve 12:04 a ztenčí vaše finance

Listopadový úplněk bude ve znamení Býka. Pozor na finance, budete mít tendenci více utrácet a posléze toho litovat. Pokud možno neutrácejte. Požádat někoho jiného, aby vás zastavil, jakmile začnete utrácet, nebude mít žádnou cenu. Vaše nově získaná tvrdohlavost se bude zaměřovat pouze na vaše ego. Svá rozhodnutí si proto nyní musíte hlídat sami.

Úplněk v prosinci nastává 6. den ve 23:27 a dodá vám extrémní nerozhodnost

Prosincový úplněk bude ve znamení Blíženců. Toto znamení, známé svou velkou nerozhodností, zamotá hlavu i vám. Rozhodnout se pro dobro toho, na čí straně je pravda nebo obhájit svou rodinu, přestože víte, že může nést vinu? Tento i podobné zapeklité případy vám zamotají hlavu. Ve všech uvidíte jen to nejlepší, což nebude to nejmoudřejší rozhodnutí.