Tyto události vás potěší: Horoskop dobrých zpráv, které přijdou do konce tohoto měsíce. Raci budou mít štěstí, Vodnáři se setkají s pochopením ostatních

Tyto události vás potěší: Horoskop dobrých zpráv, které přijdou do konce tohoto měsíce. Raci budou mít štěstí, Vodnáři se setkají s pochopením ostatních
Ne všechno je tak černobílé, jak se zdá. Právě ony barvy v našich životech jsou to, co je dělá tak zajímavými. Zkusme se rozhlédnout. Bez problémů bychom se nudili. Ovšem bez dobrých zpráv bychom se určitě zbláznili.

Ačkoli si to nepřiznáváme, je důležité si projít špatnými věcmi. To nám umožní nezlenivět. Pozitivní události nás naopak naplňují motivací. Naštěstí i těch je dost. Zbytek tohoto měsíce je toho jasným důkazem. Na co se můžete těšit vy? Přečtěte si svůj horoskop dobrých zpráv na druhou polovinu měsíce června.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete přesně vědět, kdy jít do určitého úkolu naplno a kdy si naopak odpočinout. To vám umožní se nepředřít, ale zasloužit si určitý respekt. V práci se vám díky tomu bude dařit, a pokud žádnou nemáte, čeká vás pohovor, na kterém zazáříte. Vyjadřování názorů bude k věci, díky čemuž budete oblíbení u autority.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše pokyny budou jasné. A tak, když vám někdo bude pomáhat, jeho pomoc bude opravdu účinná. Díky tomu se můžete zaměřit na další povinnosti, nebudete muset tohoto člověka vůbec kontrolovat, zda své úkony dělá správně. Práce, jak v zaměstnání, tak domácí, vám půjdou od ruky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Odhalit, kdy sdílíte dobře myšlenou radu a kdy už začínáte urážet, pro vás nebude těžké, a proto se ušetříte mnoha nedorozumění. Slova ostatních lidí pro vás budou mít stejnou váhu jako vaše vlastní názory, a proto se dokážete dorozumět a nikdo vám nepoleze na nervy – a stanete se mnohem oblíbenějšími.

Rak (22. června – 22. července)

Své chyby si přiznáte. Díky tomu se naučíte dělat jich mnohem méně. Ke konci měsíce se již bude zdát, že máte své šťastné období. Začnete svou mysl otevírat novým možnostem a budete lépe chápat ostatní, vaše blízké i naprosto neznámé lidi. Též v práci vás čeká příjemná zpráva.

V tomto měsíci si přiznáte své chyby a na konci měsíce se už může zdát, že máte šťastné období
V tomto měsíci si přiznáte své chyby a na konci měsíce se už může zdát, že máte šťastné období | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Opatrnost vám dovolí rozhodovat se mnohem lépe než obvykle. I autorita vás přijde požádat o radu, což vás na chvilku zaskočí. Jakmile provedete, o co jste byli požádáni, můžete se těšit na lepší podmínky. Rodina na vás přestane tolik tlačit a dokonce i nadřízení z vás budou mít velkou radost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Fantazie vám otevře nové možnosti. Ačkoli některé události ve vašem životě prozatím zůstávají pouze v říši snů, podniknete velké kroky k jejich naplnění. Tato činnost vás bude bavit, stane se i vaším velkým koníčkem, což příchod příjemných změn, které vám pomohou do budoucna, ještě urychlí.

Váhy (23. září – 23. října)

Svou energii budete důkladně šetřit, a proto si nebudete mít na co stěžovat. Svět náhle začnete vnímat mnohem jasněji a pozitivněji. To vám umožní si ho více užít. Nebude vám záležet na tom, co budete dělat. Důležité pro vás bude, že kolem sebe budete mít lidi, s kterými vám je hodně dobře.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Emoce vás zcela ovládnou. Na chvíli zapomenete na svou opatrnost, což vám, na rozdíl od vašeho očekávání, přinese samé dobré změny. Necháte se vtáhnout do života jiné osoby, zjistíte, co dělá a co pociťuje, když je s ní zacházeno dobře a co, když je kritizována. Vaše pochopení činů jiných lidí se silně zlepší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Postupně se začnete zajímat o své vlastní problémy. Tím docílíte jejich rychlého vyřešení a žádné vám nezbydou. Po zbytek června se tudíž můžete věnovat něčemu jinému než myšlenkám, jak to všechno zvládnete. A nezapomenete ani na sdílenou radost. Lidé vám budou vděční, když jim pomůžete od problémů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zastavíte se a podíváte se podrobněji na svou současnou situaci. Něco vám stále unikalo. Buď na to přijdete sami nebo obdržíte radu od rodinného příslušníka. Také začnete ostatní lidi vnímat mnohem pozitivněji, dobrá nálada vám umožní neurazit se, když má někdo špatný den. Budete mít mnohem více pochopení pro činy ostatních.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kreativita vám chybět nebude, přijde a zcela vás pohltí. To vám umožní vyjádřit své názory, aniž byste se s kýmkoli pohádali. Navíc se vám dostane velkého uznání za to, jak krásně umíte kreslit či malovat nebo jak působivá slova jste zvolili. Lidé se k vám začnou chovat mnohem mileji.

Ryby (19. února – 20. března)

Štěstí v lásce vás rozhodně nemine. Opět si začnete rozumět se svým partnerem. Pokud jste sami, najdete si někoho, kdo vám bude plně rozumět. Ať už jste zadaní či nikoli, vaše láska pro vás má velké překvapení. Ujistěte se, že plně zná vaše zájmy, a váš vysněně strávený čas s někým koho milujete, vás nemine.

Zdroj článku:
  • Autorský text