Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku

Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku
Všude zamilované páry. Narazili jste na novou osobu, nebo se starý známý náhodně připletl do vašeho života? Co když, je vaše znamení to, které již v příštím týdnu čeká nová láska a možná i nový život. To, která znamení to jsou se dozvíte v našem článku.

Léto se nezastavitelně blíží a tím i touha po lásce. Na koupalištích, plážích a dalších místech vidíme zamilované páry. Kdo by nechtěl potkat svou pravou lásku. Budete to právě vy? To se dozvíte v následujících řádcích. 

Váhy- 23. září- 23. říjen

Snažte se připravit na to, že do vašeho života přijde tento týden nová osoba. Zpočátku se vám může zdát, že vám nebude z cela sedět. Rozdílné názory a postoje mezi vámi nebudou jedinou neshodou. Je možné, že se poznáte přes problém, který mezi vámi vznikne.

Pokud k tomu tedy vyjde, chovejte se tak, jak cítíte, že to má být. Správná osoba si vás najde, a co víte, třeba to bude ta osudová láska. Vzájemné sympatie vás budou provázet již od začátku vztahu. Ani jeden z vás si to však nedá dopustit, jelikož přece nemůžete milovat někoho, koho nemáte rádi. Nechte si to uležet v hlavě, potkali jste někoho nového, zprvu se nemáte rádi, že by láska z nepřátel? Stalo se vám to již někdy? Spousta lidí vám potvrdí, že jim ano. Tento týden budete náklonní. Mimo to, že možná potkáte novou osobu, bude se vám zdát, že i vaši staří dobří přátelé vypadají najednou o mnoho lépe. Nový sestřih vlasů, nebo to udělalo to tričko? Jupiter vám je nakloněný, tudíž se vám bude líbit více lidí, i ti, u kterých jste si dříve řekli, že byste s nimi nechodili. Připravte se na nával lásky a touhy po vztahu. 

Blíženci- 21. květen- 20. června

Váš dlouholetý kamarád vám něco tají, je možné, že to tají již delší dobu, několik týdnů, měsíců nebo snad i let. To se pravděpodobně nikdy nedozvíte, jelikož to vašemu kamarádovi jeho paličatost nedovolí. Ke konci příštího týdne, vám oznámí něco, na co možná dlouho čekáte. 

Stalo se vám někdy, že vaši ostatní známí nebo přátelé vám říkali, že byste se k sobě hodili, nebo že by z vás byl hezký vztah? Co když měli pravdu? Co když ta láska a budoucí vztah příjde? Jak byste na to reagovali? Připravte se na to. Je možné, že vám to dlouholetý kamarád oznámí již v blízké době. Myslete na to, abyste mu nezlomili srdce. V případě, že vám to takhle vyhovuje, řekněte mu to, ale snažte se být co nejmilejší. Pokud to je pravý kamarád, měl by to pochopit.

Dostáváte časté lichotky od ostatních hlavně v poslední době? Je to tím, že Venuše vstupuje do vašeho období. Energie z vás bude úplně vyzařovat. Energie budete mít celkově na rozdávání. Pokud nevíte, co s energií, běžte si třeba zaběhat a provětrat hlavu. 

Zdá se vám, že vám je nějaké větší oblečení nebo, že již nepotřebujete tolik makeupu? Není to zdání, je to tak. Všimne si toho i vaše okolí a budou vám to často zmiňovat, jak vám to sluší a jak jste se změnili. 

Na každého čeká láska a možná na vás čeká i v podobě vašeho dlouholetého kamaráda
Na každého čeká láska a možná na vás čeká i v podobě vašeho dlouholetého kamaráda | Zdroj: deagreez1 / Depositphotos

Ryby- 21. únor- 20. březen

Máte vztah, nebo byste ho chtěli?

Je tu osoba, která se vám již delší dobu líbí. Nemusí to být vzhledově, prostě vás k ní něco přitahuje a ani vy pořádně nevíte co. Nemyslíte, že je správná doba to přiznat? V této době na vás působí Jupiter, vypadáte tedy velmi dobře, a věřte mi, že si toho všimlo i vaše okolí. Zkuste to tedy, řekněte to té osobě. Jsme jen lidi a žijeme jen jednou. Za své přiznání nikdy nic nedáte. Co víte, třeba se té osobě taky líbíte a ještě třeba získáte osudovou lásku. 

Pokud máte vztah, čekejte velké změny, dojde k něčemu, na co dlouho čekáte. Že by zásnuby? Nemusí to být takto velký krok, může to být i vaše menší přání, po kterém ale tak moc toužíte. Snažte se být otevřeni novým věcem. Pokud se o něco bude partner snažit, zkuste mu podat pomocnou ruku a dodejte mu oporu. Pro partnera tento týden nebude muset být zrovna nejlehčím. Uslyší od svých přátel a jeho okolí až velmi časté lichotky na vás. Nebude se mu to moc líbit, jelikož se bude bát, že vás ztratí a půjdete za jeho přáteli. On však neví, že milujete pouze jeho a skoro všechna vaše přání, po kterých toužíte, jsou o něm. Ujistěte se, že to opravdu ví, že ho milujete, zopakujte mu to. Co ho třeba pozvat na kafe, nebo koupit věc, kterou víte, že má opravdu rád? Láska a i dárky, které si dáte ve vztahu by se měly oplácet. Vztah by neměl být pouze o snaze jednoho z partnerů. Myslete na to.  

Zdroj článku:
  • Autorský text