Výklad tarotových karet na červenec 2024

Výklad tarotových karet na červenec 2024
První prázdninový měsíc s sebou přináší hojnou energii sezóny, ale zároveň i přechod z jedné poloviny roku do druhé. Důležité je, najít si čas na zamyšlení, zmapovat budoucí akce a plány a s rozvahou se nechat unášet na vlně prázdninových radovánek. Měsíční tarotový horoskop vám může pomoci k nasměrování správným směrem.

Beran (21. března – 20. dubna)

V červenci můžete očekávat finanční i materiální hojnost. Začátek prázdnin pro vás bude období přijímání a tudíž i nálada bude velmi příjemná. Zaměřte se především na to, na čem vám skutečně záleží, upřednostněte činnosti, které vám přinášejí radost a naplnění.

Býk (21. dubna – 21. května)

Od poloviny měsíce se vám naskytnou nové příležitosti, které konečně odstartují léto plné zážitků a vzrušení. Je důležité vyvážit vaše schopnosti, nepřeceňovat se a začít s péčí o sebe. Naučte se nastavit si hranice, abyste zabránili přetěžování. Pamatujte, že být silný také znamená vědět, kdy ustoupit a dobít energii.

Blíženci (22. května – 21. června)

Měsíc červenec je plný inspirace, který do vašeho života vnese základ optimismu. Přináší pocit obnovy a hojnosti, díky čemuž můžete vyvážit produktivitu spojenou s relaxací. Použijte tuto energii k dokončení projektů a dovolte si snít a objevovat nové možnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete mít pocit, že vám chybí směr, plány a cíle. Je potřeba vystoupit z každodenní rutiny a začít si užívat léta z trochu jiného pohledu. Snažte se chopit příležitosti, která vás posune kupředu.

Začněte si užívat léta, možná je právě teď nejlepší příležitost
Začněte si užívat léta, možná je právě teď nejlepší příležitost | Zdroj: Lopolo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Čemukoli se vyhýbáte, zanedbáváte nebo odmítáte přijmout je načase změnit, smířit se se situací a integrovat proces odevzdání. Pokud před tím budete stále zavírat oči, bude pro vás nadcházející měsíc velmi obtížným.

Panna (23. srpna – 22. září)

V červenci se vám bude velmi dobře dařit a budete sami na sebe velmi hrdí. Tarotová karta Vůz odkazuje na vítězství nebo úspěšný výsledek. Vaše síla vůle bude na vrcholu maxima a dokážete se vypořádat z každou překážkou, která se vám postaví do cesty. Máte otevřené dveře k cestě vpřed.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaší kartou je Císařovna, který vás inspiruje, abyste žili podle své nejhlubší touhy nebo si začali plnit tajná přání. Je to měsíc, kdy byste měli popustit opratě a začít si plnými doušky užívat všeho, co vám život nabízí. Červenec vám přináší plodnost v symbolickém i doslovném smyslu a vy se budete celý měsíc cítit velmi šťastně.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Měsíc vám chystá mnoho změn a rozhodnutí, můžete očekávat průlomy a být tak připraveni přijmout nekonvenční metody. Tento měsíc je ideální na inovace, nové postřehy a přímo vybízí k dosažení vašich cílů.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Vaší tarotovu kartou je Desítka Pentaklů, která vás vyzývá, abyste si vážili trvalých věcí v životě. Váš domov, rodina i peníze budou v rovnováze a tak se můžete užívat radosti ze svého dosavadního štěstí. Čas strávený s rodinou nebo přáteli vás bude živit inspirací, kterou budete v tomto období potřebovat. Tradiční rituály jsou vaší červencovou podstatou.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Letní měsíc přinese do vašeho života nové zkušenosti, které pro vás budou velkou výzvou. Ne každá zkušenost bude příznivá, tudíž se dobře rozhodněte, zda vůbec stojí za váš čas a energii.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Racionálnost a logičnost vás bude provázet celý měsíc. Pokud se však pustíte ze svého pevného sevření, odemknete nové sféry prosperity. Tarotová karty Král Mečů vás má naučit projevování loajality. Půjde o loajalitu k sobě, ideologii nebo loajalitu k rodině.

Ryby (21. února – 20. března)

Kolo Štěstí je v červenci doslova na vaší straně. Tato karta signalizuje obrat ve štěstí, které se projeví ve váš prospěch. Zavázali jste se ke svému růstu a chystáte se získat něco velkého, co vás katapultuje do další fáze spokojenosti. Růst však někdy může být spojen s nepříjemnými pocity, které velmi rychle pominou.

Zdroj článku:
  • Autorský text