Tarotový výklad na víkend: Kozorozi mají moc podniknout velké změny, Vodnáři si najdou novou cestu prostřednictvím vzdělávání

Tarotový výklad na víkend: Kozorozi mají moc podniknout velké změny, Vodnáři si najdou novou cestu prostřednictvím vzdělávání
Král Holí, tarotová karta na tento víkend, nás nabádá, abychom ze sebe vydali vše, co můžeme. Zároveň bychom neměli přeceňovat své schopnosti, nedělat nic, na co prozatím nemáme zkušenosti či energii. Rozvážnost bude na prvním místě.

Král Holí nás nabádá, abychom se oprostili od běžné rutiny a udělali něco, co nám v budoucnu poslouží. Říká, že všeho je možné dosáhnout, když se na to plně zaměříme. V případě, že ještě nemáme potřebné znalosti, nás vyzývá k jejich doplnění. Je tak kartou nejen odvahy, ale i vzdělávání. Tento víkend bychom proto měli pro své vlastní dobro prozkoumat všechny možnosti, které nám život nabízí. Na co dalšího byste se nyní měli zaměřit? Přečtěte si, jaká tarotová karta bude vaším rádcem a co přesně vám radí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše víkendová karta: Rozsudek

Vaším posláním je být sami sebou bez ohledu na to, co si myslejí ostatní lidé. To, co děláte, má smysl a zajistí vám lepší budoucnost. Neomlouvejte se za něco, co vám pomůže být nejlepší v tom, co děláte. Přestaňte se srovnávat s ostatními, jste jedinečný člověk, který si vždy najde svou vlastní cestu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše víkendová karta: Páže Mečů

Nic vás nedokáže zmást tolik jako uvědomění, že si nejste jisti tím, co děláte. Nyní nic podobného nehrozí. Soustředěnost se vám vrátí a s tím i motivace, ať už se snažíte na cokoli. Důležité je však nespěchat. Vše má svůj čas a spěcháním můžete ledacos pokazit. Než něco uděláte, několikrát o tom popřemýšlejte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše víkendová karta: Spravedlnost

Snažit se zavděčit všem lidem na světě vede pouze ke zklamání sami ze sebe. Zaměřte se na to, proč ostatním pomáháte. Je to kvůli dobrému pocitu a dobru druhého nebo jen proto, abyste byli bráni jako obětavý člověk? Než něco uděláte, zamyslete se nad svou skutečnou motivací. Poté i radost z dobře odvedené práce se zvýší.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše víkendová karta: Hierofant

Již dlouho se snažíte naučit se něčemu jinému. Nyní se vám naskýtá skvělá příležitost. Karta Hierofant je předzvěstí, že do vašeho života vstoupí člověk, který plně rozumí tomu, co se chystáte naučit. Nová přátelství přinesou vaší duši harmonii i ty vytoužené znalosti, po kterých prahnete.

Nová přátelství vám můžou přinést i poznání naučit se něčemu novému
Nová přátelství vám můžou přinést i poznání naučit se něčemu novému | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše víkendová karta: Šest Holí

Vaše sebevědomí bude zdravé a posune vás vpřed. Otevírají se vám nové možnosti, jak dosáhnout úspěchu. To se stane za předpokladu, že si uvědomíte, v čem opravdu vynikáte, a tento talent použijete jako základní kámen, na kterém začnete stavět. Zapomeňte na své slabší stránky, soustřeďte se pouze na ty silné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše víkendová karta: Devět Holí

Kreativně vyřešíte všechny problémy, které se s vámi táhnou již delší dobu. Též projekt, u kterého jste proseděli celé dny, se nyní dá do pohybu a vy budete mít radost, jak daleko jste se dostali. Originální přístup ke všemu, co vám život nabízí, je možnost, která do vašeho života vnese spokojenost.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše víkendová karta: Páže Holí

Toužíte po větší volnosti, než nyní máte. Nebo je to jen váš pocit? Přílišné přemýšlení může způsobit nadměrnou únavu, obzvláště když přemýšlíte nad tím, jaké plány s vámi mají ostatní lidé. Cesta ven je zabavit svou mysl, aby tolik nepřemýšlela. Zkuste novou aktivitu či poslouchejte příběhy jiných.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše víkendová karta: Eso Pohárů

Do svého života vnesete něco nového. Mentální vzrušení může nastat, když se opět spojíte se svými spolužáky či si začnete vybírat zcela nové přátele. Také vaše nápady vám pomohou oprostit se od běžné rutiny a zároveň posunout váš život vpřed, za předpokladu, že se na ně zaměříte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše víkendová karta: Šest Pohárů

Občas je vhodné upřednostnit rodinu a dlouholeté přátele před novými lidmi. Abyste s těmito lidmi zůstali v kontaktu, musíte se snažit také vy, nejen oni. Vedete hektický život a nejraději byste se rozkouskovali, abyste všem splnili přání. Je dobré si co nejdříve uvědomit, že to není možné, a trávit více času s těmi, kteří pro vás mají hodnotu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše víkendová karta: Kolo Štěstí

Nemusíte být tak opatrní, abyste uspěli. Skočit do neznáma a užívat si postupné odhalení, jak to všechno nakonec dopadne, může být skvělý nápad. Nehledejte příležitost změnit svůj život, tato možnost vám vždy byla otevřena. Vše, co musíte udělat, je sebrat odvahu a změnu podniknout, ne o ní pouze mluvit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše víkendová karta: Poustevník

Svůj čas je nyní moudré investovat do studií. O samotě se vám bude učit nejlépe. Kreativní vyjádření sebe sama vám umožní pochopit, proč se vám v blízké minulosti nemuselo dařit, a odhalit zcela novou cestu, po které budete kráčet bez doprovodu někoho jiného. Jste dost vynalézaví, abyste si našli svou cestu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše víkendová karta: Dva Disky

Můžete mít pocit, že nejlepší nápad je zalézt pod peřinu a celý víkend nevylézt. Avšak dobrodružství, která vám slibuje vaše víkendová karta, vám doporučuje opak. Jakmile se odhodláte, váš život se změní z nudného na ten život, který jste si vždy přáli žít. Spojte se s lidmi, které máte rádi, a společně zkuste novou aktivitu.

Zdroj článku:
  • Autorský text