Tarotový výklad na víkend: Panny potřebují přestat myslet na své neúspěchy, Štírům nyní pomůže intuice

Tarotový výklad na víkend: Panny potřebují přestat myslet na své neúspěchy, Štírům nyní pomůže intuice
Víkendovou kartou je Šest Holí. Je to karta naznačující blížící se úspěch či vítězství. Nabádá nás, abychom ve svých vzpomínkách našli poučení, které jsme ignorovali, a dosáhli velkého uznání. Někdy máme základní kámen úspěchu již dávno postaven, jen o tom nevíme.

Vlivem okolností každý z nás přestal dělat to, co nás bavilo a v čem jsme byli skutečně dobří. Nyní přišel čas, abychom se k této činnosti vrátili. Ať už se jedná o velkou píli nebo o koníček, v němž jsme vynikali, vrácení se k tomu, co jsme dělali rádi, nám později může vydělat balík peněz. Nebo zlepšit vztahy s jinými lidmi, podle toho, co považujeme za svůj úspěch. Jak ale začít? Přečtěte si svůj tarotový výklad na víkend a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše víkendová karta: Královna Mečů

O samotě se poučíte více než v přítomnosti dalších lidí. Je čas udělat něco, co jste dlouho odkládali, protože jste se chtěli spíše bavit. Nyní převezmete kontrolu nad svým životem, názory ostatních lidí by vás spíše svedly na špatnou cestu než že by vám jakkoli pomohly posunout se dál.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše víkendová karta: Šest Mečů

Určité aktivity vás pouze vyčerpávají a brání vám v pokroku. Zjistíte, které to jsou, a přestanete je dělat. Dospějete k závěru, že abyste skutečně dosáhli svých cílů, je zapotřebí vydat se zcela odlišnou cestou. Zvědavost, co se stane, pokud začnete dělat něco jiného, vám umožní nemít strach z toho, co může nastat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše víkendová karta: Hvězda

Každé vaše přání může být splněno. Stačí jen neustále neočekávat to nejhorší. Když trávíte čas v obavách, držíte si u sebe negativní energii, která brání ve vašem pokroku. Nyní máte předurčeno zjistit, z čeho vaše obavy pocházejí, oprostit se od minulosti a začít žít život naplno.

Karta Hvězda
Karta Hvězda | Zdroj: bigjom / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vaše víkendová karta: Čtyři Hole

Můžete mít pocit, že by vaše vztahy měly být lepší než jsou nyní. Opravdu do nich ale vkládáte veškerou energii? Možná jste před pár dny odmítli někoho vyslechnout, protože jste neměli čas. Udělejte to nyní a hlavně nedovolte vztek, aby se změnil ve frustraci. Ukažte svým blízkým svou pověstnou starostlivou stránku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše víkendová karta: Devět Pohárů

Vše, co si přejete, může být splněno, pokud si svůj cíl dokážete živě představit. Těšte se na šťastné náhody, které vám ukážou, kudy se nyní máte vydat, abyste v budoucnu byli spokojenější. Vyšší cíle znamenají více odvahy a větší šanci dostat se tam, kde si nyní pouze přejete být.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše víkendová karta: Pět Disků

Příliš často přemýšlíte nad svými neúspěchy nebo zklamáními. Někdy je zapotřebí obrnit se trpělivostí a dobrou náladou. Neúspěchy i zklamání jsou nevyhnutelné, vy si pouze můžete vybrat, zda na ně budete reagovat ponižováním sebe sama nebo rychle přijdete na poučení, které si z chyb vezmete.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše víkendová karta: Eso Holí

Někdo vám řekne nové přínosné informace o někom, s kým jste se v posledních dnech nepohodli. A je to dobře. Přijdete na to, že jste se naštvali na tohoto známého jen proto, že jste netušili, v jak nezáviděníhodné životní situaci se ocitl. Naštěstí dobře interpretujete své myšlenky, což usnadní udobření.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše víkendová karta: Velekněžka

Instinkt a intuice jsou mnohdy důležitější než ověřená fakta. Zejména ve vztazích se někdo bude vychloubat jen proto, abyste si ho více oblíbili. Zaměřte se spíše na činy tohoto člověka místo na jeho slova. Vymyslet si může cokoli, činy jsou důkaz. Intuice vás chrání, proto se nebojte držet se své předtuchy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše víkendová karta: Rytíř Disků

Budete mít dojem, že nedostáváte dostatek příležitostí dokázat, co ve vás skutečně je. Budete mít dostatek motivace dokázat velké pokroky, ale lidé kolem vás to jakoby nebudou chtít slyšet. Více se zaměřte na možnosti, které si můžete sami vytvořit, nečekejte, až to ostatní lidé udělají za vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše víkendová karta: Deset Holí

Potřebujete více odpočívat. Ještě vás čeká spousta práce, tu však nebudete schopni dokončit neodpočatí. Deset Holí přímo říká, že při chybějící energii se nikam výrazně neposunete. Hledání prostředků, které vám energii doplní na delší dobu, je nyní vaším celovíkendovým úkolem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše víkendová karta: Král Pohárů

Uděláte cokoli, abyste napravili své vztahy. Nyní byste ale měli spíše hledět na své vlastní pohodlí. Nejste k sobě tak laskaví, jak si zasloužíte být. Usnadňujete život ostatních na úkor svého pohodlí a to se musí změnit. Jste váš vlastní rádce, přítel i podporovatel. Nepřecházejte své vlastní úspěchy, oslavte je.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše víkendová karta: Smrt

Čeká vás důležitá změna, která povede ke zlepšení vašeho života. Je však důležité pochopit, proč k ní došlo, zprvu se vám vůbec nemusí zamlouvat, jaká nenadálá událost do vašeho života vstoupila. Ať už se jedná o změnu šatníku, vyšší cíle během cvičení nebo vyzkoušení něčeho nového, dejte tomu šanci.

Zdroj článku:
  • Autorský text