Tarotový výklad na týden: Býci nejdál dojdou, budou-li k ostatním laskaví, Rakům prospějí změny v denní rutině

Tarotový výklad na týden: Býci nejdál dojdou, budou-li k ostatním laskaví, Rakům prospějí změny v denní rutině
Karta cílevědomosti a silné odvahy, Vůz, je kartou tohoto týdne. Radí nám, abychom nevzdávali své cíle a pokračovali v nich. Máme za úkol zbavit se myšlenek na neúspěchy a zároveň stavět svou motivaci na úspěších a pokrocích z minulosti.

Karta Vůz nám říká, že pomalou a důslednou prací dosáhneme velkých pokroků. Zároveň si máme dát pozor na přepracovanost. Nalezení určité rovnováhy nám pomůže všimnout si potřebných detailů, které nás nakonec posunou kupředu. Dodejme si odvahu pokračovat v plnění svých plánů, či začít zcela nový velkolepý plán. Přečtěte si, co vám osud naznačuje prostřednictvím vaší týdenní tarotové karty.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše karta na tento týden: Tři Meče

Lidé, se kterými pracujete na projektu, si mohou myslet, že zvládnete i ty nejtěžší úkoly v rekordně nízkém čase. Nemusíte jim za každou cenu chtít udělat radost, jinak se vyčerpáte a ve své mysli budete zklamaní. Stačí říci ne. Ani v nepříjemných rozhovorech nemusíte pokračovat, řekněte svůj názor a ukončete debatu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše karta na tento týden: Šest Disků

Prokažte laskavost jinému člověku, abyste získali cennou informaci, která se vám bude hodit, až se vám v plánech začnou objevovat překážky. Buďte dobrým spolupracovníkem nebo velmi silným článkem rodiny, abyste nashromáždili dobrou karmu a dostalo se vám uznání za vaši starost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše karta na tento týden: Poustevník

Hladovíte po názorech jiných lidí, abyste si utvořili ucelený obrázek, a na tom není nic špatného. Jste jako zvídavý poustevník, který si vytváří svou vlastní cestu bez ohledu na to, jak zareaguje společnost. Budete-li se snažit, můžete najít nový úhel pohledu a lépe porozumět ostatním lidem.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše karta na tento týden: Páže Holí

Přichází touha experimentovat a zkoušet nové aktivity. Zpočátku si můžete povšimnout, že nemáte žádné nápady, jak si zpestřit život. Musíte pouze začít. Poté budete mít tolik návrhů na strávení volného času, že nebudete vědět, kam dřív zajít. Obvyklá rutina vás nyní bude přímo ubíjet.

Volný čas lze trávit různými způsoby, ze začátku nemáte moc nápadu, ale pak si budete moc vybírat
Volný čas lze trávit různými způsoby, ze začátku nemáte moc nápadu, ale pak si budete moc vybírat | Zdroj: SashaKhalabuzar / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše karta na tento týden: Tři Hole

Ostražitost je důležitá. Nebojte, nic špatného se vám nestane. Jen je důležité vnímat své okolí a chopit se první příležitosti, která se vám naskytne. Přebytek energie vám umožní začít pracovat na zcela novém projektu, který vám nyní vyvstane v mysli. Pozor, aby vám váš nápad někdo neukradl.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše karta na tento týden: Devět Mečů

Máte svůj pevný názor na problém, který vás může potrápit. Naneštěstí tento názor je zcela negativní, ve vašich očích dramatizuje celou situaci. Neočekávejte katastrofu, nemyslete si, že nikdo vám nechce pomoci. Spíše byste se měli někomu svěřit, abyste získali objektivní pohled.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše karta na tento týden: Sedm Holí

Vaše osobní pohodlí končí. Abyste se posunuli o kousek dál, je zapotřebí vyzvat sami sebe. Dokážete toho mnohem více, než ve skutečnosti děláte. Vsaďte se sami se sebou, že tento týden zvládnete udělat nejen to obvyklé, ale i něco navíc. Pocit, že něco nezvládnete, je pouze ve vaší mysli, nikoli ve skutečném světě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše karta na tento týden: Sedm Pohárů

Ideály vám pomohou posunout se vpřed. Jen škoda, že je skrýváte nejen před světem, ale rovněž před sebou samými. Možná máte nápad, který vám přijde jako hloupost, kvůli které se ztrapníte. Nesmysl. Vnímejte své fantazie jako plány, které vám pomohou zlepšit talent a rozšířit potenciál.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše karta na tento týden: Síla

Pokračujte po cestě, po které kráčíte, nikam neodbočujte. Toto je totiž cesta za sebepoznáním a zdravým seberozvojem. Máte vše, co potřebujete, abyste dosáhli slibného úspěchu a byli si plně vědomi, kam se vydat poté. Inspirace současným cílem vám dodá sílu pilně pracovat. Dokážete toho více, než si připouštíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše karta na tento týden: Čtyři Hole

Rozhovory s přáteli, rodinou i kolegy vám otevřou nové možnosti, jak pracovat na současném cíli. Mluvte s lidmi o svých plánech, ptejte se jich, co si o tom všem myslejí, a požádejte je o radu. Také spolupráce na vašem projektu bude nyní výnosná, najdete ty správné lidi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše karta na tento týden: Eso Holí

Připravte se na důležité změny. Můžete si najít nový koníček nebo dokonce změnit svůj životní styl. Svůj život je dobré přehodnotit, aby se stále ubíral správným směrem. To by neměl být problém. Vaše tarotová karta je předzvěstí, že nová aktivita vám přinese vytouženou odměnu a také štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše karta na tento týden: Šest Pohárů

Hravost a dobrá nálada vám zajistí úspěch bez ohledu na to, čeho se snažíte dosáhnout. Naděje, která vás nyní naplní, vám pomůže se správným rozhodováním. Nyní není potřeba být tolik obezřetní, bezstarostný pohled na svět, budete-li ho držet v určitých mezích, vám ukáže cestu vpřed.

Zdroj článku:
  • Autorský text