Tarotový výklad na týden: pro Blížence je nejlepší čas zapracovat na vztazích, Štíři by se měli vrátit k nedokončenému projektu

Tarotový výklad na týden: pro Blížence je nejlepší čas zapracovat na vztazích, Štíři by se měli vrátit k nedokončenému projektu
Kartou tohoto týdne je Deset Holí. Tato karta symbolizuje důležitost odpočinku. Pokud chceme být velmi produktivní, potřebujeme se soustředit. Naneštěstí to kolikrát s prací tak přeháníme, že jsme neodpočatí. A přestáváme se soustředit.

Udělejme jeden krok vzad a hned na to uděláme deset kroků vpřed místo obvyklého jednoho. To se nám karta Deset Holí snaží sdělit. Nemusíme vyplýtvat všechnu energii při úmorné práci. Pracovat chytře a všímat si detailů, které mohou naši práci zrychlit i zefektivnit, je poselství na tento týden. Není však jediné. Přečtěte si, čemu ještě se můžete přiučit podle vaší týdenní tarotové karty.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše karta na tento týden: Devět Pohárů

Představte si sami sebe, jak jste úspěšní. To bohatě postačí, aby se vaše motivace vrátila, kdykoli někam zmizí. Věřte sami sobě a svému plánu. Víra vám pomůže naplnit váš cíl, zlepšit vztahy v rodině, získat přítele, s kterým jste se rozhádali, nebo se setkat s někým výjimečným.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše karta na tento týden: Hvězda

Splní se vám to, po čem touží vaše srdce. A to v době, kdy již skoro přestanete ztrácet naději. Napjaté vztahy se zlepší a dostane se vám omluvy, kterou si zasloužíte. Vyšlete své přání k nebesům a splnění přání se ještě urychlí. Stejně důležité však je věřit sami v sebe a v dobrý konec.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše karta na tento týden: Královna Pohárů

Nejsou-li všechny vaše vztahy harmonické, cítíte určité ohrožení. Nic se ale nestane samo od sebe. Měli byste se více snažit přiložit ruku k dílu, projevit svůj zájem o zlepšení. Některé lidi jste ignorovali, za těmi nyní zajděte a stravte s nimi určitý čas. Buďte soucitní a stejného chování se dostane i vám.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše karta na tento týden: Tři Hole

Domácí život, který vás již začíná nudit, vystřídá vzrušení. Skoro to bude vypadat, jako by nikdo nechtěl trávit čas s nikým jiným než s vámi. Bude to příjemná změna. Vybírejte pečlivě, na jaký výlet se rozhodnete jet. Nemělo by to být pouze o setkání, vybírejte výlety, na kterých se něco přiučíte.

Domácí život vystřídáte za super vzrušující zážitky
Domácí život vystřídáte za super vzrušující zážitky | Zdroj: Leika_production / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše karta na tento týden: Šest Mečů

Vaše plány se změní. Rozhodli jste se začít dělat něco nového. Jakmile se k tomu odhodláte, zjistíte, že váš nápad nebyl ten nejlepší. Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Zaprvé již nemusíte donekonečna plánovat, jak to všechno uděláte, a zadruhé díky svému nezdaru najdete lepší cestu k úspěchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše karta na tento týden: Páže Mečů

Nikdy si nejste jisti, zda projekt, ke kterému se chystáte usednout, je skutečně tak dobrý. Páže Mečů vás nabádá, abyste tolik neposlouchali řeči jiných lidí a šli si za svým snem. Využijte rozpracovaný projekt ke zvýšení svého sebevědomí, nikoli k jeho snížení. Už fakt, že jste začali, je úspěch sám o sobě. Už to bude jen lepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše karta na tento týden: Tři Poháry

Přišel čas šířit lásku kolem sebe. Ve starosti o své nejbližší jste opravdoví mistři, jednou za čas ale neuškodí udělat si na své oblíbence trochu více času než obvykle. Sjednoťte lidi, kteří se znají navzájem, a pořádně oslavte, že jste všichni společně vydrželi tak dlouho. Každému připravte malý dárek a užijte si jejich radost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše karta na tento týden: Eso Holí

Nový týden začněte zbrusu novým nápadem, ať už se bude jednat o práci nebo o koníček, o který jste se začali zajímat v poslední době. Nyní vás vše bude motivovat zkusit si něco nového. Pokud nic takového nemáte, ohlédněte se do budoucnosti. Pokračujte v tom, co jste dosud nedotáhli do zdárného konce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše karta na tento týden: Rytíř Pohárů

Přestaňte se honit za kariérou, nyní si udělejte čas na lásku. Jste-li nezadaní, můžete se těšit na charismatického člověka. Rak, Štír nebo Ryby vám dokážou dodat pocit výjimečnosti. Jste-li zadaní, splňte partnerovo největší přání a partner vám bude ochoten více naslouchat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše karta na tento týden: Deset Holí

V práci vás čeká hodně zodpovědných úkolů, proto byste také měli hledět na to, abyste se psychicky i fyzicky zotavili. Deset Holí totiž varuje před vyčerpáním a pracovním vyhoření. Máte úžasné přátele i rodinu. Nechte je, aby se o vás postarali, je-li to nutné.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše karta na tento týden: Eso Disků

Najděte rovnováhu mezi osobním životem, prací, financemi a zdravím. Máte určité sny, na které vám však nezbývá mnoho energie, a to proto, že váš život není v rovnováze. Vaše sny jsou běh na dlouhou trať, ovšem pokud se budete cítit v pohodě, vytrváte a dosáhnete svého cíle.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše karta na tento týden: Král Holí

Přestože již nejste dítě, nikdo neříká, že se nemůžete bavit. Zdravé riskování vám přinese hromadu zábavy, což povede k uvolnění stresu, aniž byste někomu ublížili. Pokud existuje osoba, s níž byste chtěli dělat něco šíleného, svěřte se jí. Možná touží po tom samém a stydí se to přiznat.

Zdroj článku:
  • Autorský text