Tarotový výklad na červen: Berani se zbaví nezdravých návyků, Býci se vrhnou do nových výzev po hlavě

Tarotový výklad na červen: Berani se zbaví nezdravých návyků, Býci se vrhnou do nových výzev po hlavě
Karta Hvězda znamená naději, umožňuje nám splnit si nejtajnější přání a dává nám sílu a odvahu nepolevovat v úsilí, když se zdá, že se celý svět obrátil proti nám. Vždyť druhý název této karty je Naděje.

  Naděje v dobrý konec pomůže nám všem. Pouze každému jiným způsobem. Zvýšené sebevědomí či pomoc od jiných lidí, třeba těch, od kterých bychom v pomoc ani nedoufali. To jsou pouze dva způsoby, jak nám pomáhá samotná naděje. Co tarotové karty předpovídají vám? Podívejte se na svou kartu, jejíž moc ovlivní váš život v červnu 2024. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše karta měsíce: Osm Mečů

Některé vaše návyky jsou nezdravé a neprospívají vašemu tělu ani mysli. Postupně zjistíte, že nezáleží na penězích ani na lepší práci, ale na lidech, kteří vás podporují. Přestanete obviňovat všechny kolem sebe a uděláte vše pro to, abyste se nejdříve stali lepším člověkem vy sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše karta měsíce: Král Holí

Zaměříte se na domov a práci. Nejste zcela spokojeni se svými výsledky a rozhodnete se to změnit. Povede se vám to, což vás donutí vymýšlet si stále nové a nové výzvy, které nakonec zlepší váš život. Můžete požádat o radu ty jedince, kteří si kdysi procházeli tím samým a uspěli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše karta měsíce: Dva Meče

Čeká vás životní rozhodnutí, nad kterým byste měli popřemýšlet, než dojdete k závěru. Rozhodování bude o to těžší, že jste se mu vyhýbali několik měsíců či let. Názory přátel jsou nyní více než cenné a pomohou vám udělat správný krok. Na konci měsíce se dozvíte, jak váš krok byl úspěšný.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše karta měsíce: Deset Holí

Vaše snaha nyní bude oceněna. Nesli jste na ramenou velké břímě, abyste někoho jiného učinili šťastným. Poděkování je to nejhezčí, co vám nyní bude dáno, ovšem můžete počítat i s drobnou finanční odměnou. Ta vám bude vnucena, přestože ji odmítnete. Nastává čas odpočinku.

Jako poděkování na vás čeká finanční odměna, kterou se budete snažit odmítnout
Jako poděkování na vás čeká finanční odměna, kterou se budete snažit odmítnout | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše karta měsíce: Kolo štěstěny

Těšte se na velké štěstí. Vaše nápady budou moudré a setkají se s úspěchem. Dá se říci, že cokoli začnete, to také zdárně dokončíte. Výsledek ne vždy bude podle vašich očekávání, ale to znamená, že vaše očekávání budou slabá. Celým červnem projdete s úsměvem na tváři.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše karta měsíce: Deset Pohárů

Úspěch spočívá v dělání toho, co máte rádi. Nemusíte chodit do nudné práce, když dostanete nápad, který vám navíc vydělá slušné peníze. Popřemýšlejte nad touto možností. Je zapotřebí doplnit si vzdělání, abyste ve svém oboru mohli někomu konkurovat, ale ta námaha vám zařídí spokojenější život.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše karta měsíce: Carevna

Potrápí vás spousta nezodpovězených otázek. Někteří lidé vás nebudou chápat a vy nepochopíte, proč se zachovají určitým způsobem. Abyste našli odpovědi, je potřeba vrátit se zpátky na začátek a pomalu postupovat zpátky kupředu. Je nutné si určit priority. Na čem vám záleží nejvíce ze všeho?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše karta měsíce: Sedm Pohárů

Sny vám poskytnou mnoho odpovědí. Podělte se s lidmi o tom, co vás trápí, co se vám zdá i čeho byste chtěli dosáhnout. Všechno spolu souvisí, aniž byste si to připustili. Vnímejte své fantazie jako plány, které se dají zrealizovat, a nechte sny, aby vám ukázaly cestu vpřed.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše karta měsíce: Královna Holí

Vaše schopnosti již delší dobu přesahují vaše cíle. Nyní přeplánujete svou vizi budoucnosti, nastavíte si těžší cíle. Máte velkou naději uspět, čehož využijete. Pozitivní přístup vám umožní překonat i ty nejtěžší překážky. Dokážete toho víc, než si uvědomujete, přeberte proto větší zodpovědnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše karta měsíce: Čtyři Hole

Rozhovory jsou dveře otevírající cestu k většímu úspěchu. V pracovní oblasti zaznamenáte nárůst štěstí. Povýšení, změna, větší uznání či plat. Cokoli si přejete, vám bude umožněno. Další lidé vám pomohou dosáhnout úspěchu mnohem dříve, proto byste si s nimi měli o svých cílech promluvit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše karta měsíce: Páže Pohárů

Dostane se vám pomoci, po které voláte už dlouhou dobu. Vždy se najdou lidé, kteří vám pomohou s povinnostmi, utěší vás nebo projeví touhu se o vás postarat. Svých rádců byste měli využívat, ale ne zneužívat. Trávení času o samotě pro vás bude spíše utrpením, proto si domů pozvěte společnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše karta měsíce: Devět Pohárů

Vaše přání dojdou k naplnění. Splnit si celoživotní sen do jednoho měsíce? Pokud bude vaše úsilí obrovské, uděláte alespoň slušný krok, díky kterému se vám váš sen splní ještě tento rok. Čeká vás ale tvrdá práce. Nespokojte se s málem, nepolevujte ve svém úsilí a váš sen se stane skutečností.

Zdroj článku:
  • Autorský text