Tarotová předpověď pro nadcházející květnový víkend. Lvi, vesmír Vás obdaruje, nezadaní Raci, máte šanci potkat osudového partnera

Tarotová předpověď pro nadcházející květnový víkend. Lvi, vesmír Vás obdaruje, nezadaní Raci, máte šanci potkat osudového partnera
Blíží se další květnový víkend a s ním i předpověď pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Pojďte se s námi podívat, co slibují karty právě Vám. Odkryjte tajemství tarotových karet, jejich doporučení, nebo varování před nenadálými situacemi. Možná napoví, která znamení čeká osudové setkání.

Nadcházející víkend upřednostněte své zájmy. Během pracovního týdne většinou nemáme dostatek času na sebe ani na své nejbližší. Vytěžte z volných dnů maximum a plně se oddávejte koníčkům a oblíbeným aktivitám. Pozor pouze na nestabilní emoce a výkyvy nálad.

Beran (21.3. - 20.4.)

Milí Berani, i přes slunečné počasí máte v hlavě zataženo a mračna se stahují nad vším, co děláte. Vyjděte si do přírody, sportujte, dopřejte si procházku, nebo jízdu na kole a rozpusťte negativní myšlenky. Dejte si odstup od zdánlivě neřešitelných problémů a pohlédněte na ně z jiného úhlu. Dost možná v sobě objevíte zcela nový potenciál a talent. Vaše finanční situace se tak může rázem diametrálně změnit. Může se jednat o skvělou pracovní nabídku. Jděte Vašemu štěstí naproti.

Býk (21.4. - 21.5.)

Milí Býci, tento víkend si dávejte pozor na neuvážená rozhodnutí a příliš divoké změny ve Vašem životě. Přesto Vás čeká téměř „den zázraků“, proto tento víkend využijte na maximum. Po zralé úvaze můžete zdravě zariskovat. Vesmír Vám bude nakloněn i v těch nejodvážnějších představách.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Milí Blíženci, pro tento víkend jste nabádáni k opatrnosti před neuváženými kroky. Zvláště se jedná o postoj k osobě, kterou obdivujete. Vaše city nemusí být 100 % opětovány. Využijte volné dny především pro sebe a vlastní introspekci do vlastního nitra. Nalaďte se na Vaše podvědomí a čerpejte důležité informace. Můžete dojít k tvůrčího průlomu, nebo úžasnému prozření. Uvolněte nefunkční a toxické vztahy a nechte bolest nadobro odejít.

Rak (22.6. - 22.7.)

Milí Raci, očekávejte tento víkend zásah šípu samotného Amora. Je ve Vaší blízkosti osoba, kterou obdivujete a je již delší dobu středem Vašeho zájmu? Z platonického vztahu se může vyvinou láskyplný cit. Postupujte však citlivě a nespěchejte, vyvarujete se tak neuváženým rozhodnutím. Pokud jste sami, vyzkoušejte seznamovací portály, kde se skrývá zajímavá nabídka na ideální setkání. Víkend přeje i společným aktivitám se Vašimi přáteli.

Na raky tento víkend možná čeká i rande. Nemáte kolem sebe někoho, koho obdivujete?
Na raky tento víkend možná čeká i rande. Nemáte kolem sebe někoho, koho obdivujete? | Zdroj: ViewApart / Depositphotos

Lev (23.7. - 22.8.)

Milí Lvi, štěstí o tomto víkendu přeje připraveným. Neváhejte navštívit společenské akce, velmi snadno se seznámíte s úspěšnými lidmi, kteří Vás mohou inspirovat na kariérní cestě. Vaše kroky mohou být pozvolné, nemusí se jednat o žádný konkrétní kontrakt, ale třeba i uvědomění a nápad na nové podnikání. Věřte vesmíru a přijímejte jeho dary.

Panna (23.8. - 22.9.)

Milé Panny, láká Vás cestování a doma nevydržíte už ani minutu? Prozkoumejte lákavé nabídky na ubytování. Na cestách je velká šance, že potkáte velmi atraktivní osobu. Oddejte se vzplanutí, ale myslete i na to, že se může jednat jen o románek a chvilkové poblouznění. Rada pro víkend - sněte ve velkém.

Váhy (23.9. - 22.10.)

Milé Váhy, tento víkend může být pro Vás velmi rozporuplný. Nepalte neuváženě mosty vztahové ani přátelské. Budete mít potřebu se osvobodit a vyhradit si čas pouze pro sebe. Pro Vaše nejbližší to může být matoucí. Vysvětlete jim citlivě, že je pro Vás nezbytné nastavit si hranice a odpočinout si. Pokud se naopak cítíte zanedbáváni, s klidem si řekněte partnerovi o pozornost.

Štír (23.10. - 22.11.)

Milí Štíři, na pořadu dne, tedy celého víkendu budou především vztahy. Uvolněte se a dejte průchod romantice. Dopřejte si ale zároveň prostor sami pro sebe. Ať už jste chtěli odejít ze svazku, nebo naopak posílit vzájemné pouto. Je čas udělat velký krok k Vašemu štěstí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Milí Střelci, nadcházející víkend se bude odehrávat v duchu sportu a upevnění Vašeho zdraví. Zaměřte se na své denní návyky, které ovlivňují zdraví. Dejte šanci novým aplikacím, nebo videím, která jsou zaměřená na silový trénink. Rada pro tento víkend – „myslete ve velkém“.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Milí Kozorozi, tento víkend budete hvězdami všude, kam vejdete. Můžete se snadno stát hvězdou nejednoho pódia. Budete přímo sršet energií a vyzařovat až živočišným magnetismem. Využijte této smyslnosti a užijte si příval obdivovatelů. Páry mohou zažít neopakovatelné zážitky a užít si společný čas.

Vodnář (21.1. - 19.2.)

Milí Vodnáři, je na čase vymanit z dobových retro doplňků a stylu Vašeho domova, nebo šatníku. Je čas na moderní update. Zaměřte se na vychytávky chytré domácnosti a dodejte ji nový nádech a šmrnc. Je ideální čas na rozesílání poptávek a zpráv, pokud hledáte nové místo k bydlení. Šance na jedinečnou nabídku čeká právě na Vás.

Ryby (20.2. - 20.3.)

Milé Ryby, tento víkend se prostě a jednoduše odvažte. Buďte autentičtí a spontánní, Vaše nové já Vám otevře nejedny nové dveře. Dost možná Vás čeká naprosto jedinečné setkání, kdy proběhne láska/chemie na první pohled. Jak ale láska rychle začne, může i skončit. Nenechte se tedy vyvést z míry.

Zdroj článku: