Srpen přináší nové příležitosti v lásce hned několika znamením: Váhám zkříží cestu někdo nový, Štírům se ozve láska z minulosti

Srpen přináší nové příležitosti v lásce hned několika znamením: Váhám zkříží cestu někdo nový, Štírům se ozve láska z minulosti
Půlka prázdnin je za námi, ale léto ještě rozhodně není u konce! Někteří z vás mají ještě šanci najít svou vysněnou polovičku! Zjistěte, jestli i vám začíná šťastné období v lásce.

Všichni si chceme užít léto naplno a nabrat nové síly. Letní dny jsou jako stvořené pro lásku a někoho teprve pořádná romantika čeká během srpna! Zjistěte, která znamení zvěrokruhu budou mít konečně štěstí v partnerských vztazích. I dlouhodobě nezadaní mají konečně šanci prožít pořádnou lovestory! Čeká letní romantická dovolená i vás? 

 

Beran 21.3. - 20.4.

Užíváte si přízně osudu a jinak tomu nebude ani v srpnu. Konečně jste poznali někoho, s kým je vám opravdu dobře. Čeká vás ještě nějaká cesta, která vás může více spojit a ukáže vám správný směr. Pokud byste chtěli vztah někam posunout, pak je ten správný čas! Vaše polovička ve vás vidí skutečnou oporu a je proto důležité neusnout na vavřínech a udělat další společný krok.

 Býk 21.4. - 21.5. 

Měli jste velká očekávání, avšak zatím se letním radovánkám příliš nedaří. Váš vztah poněkud stagnuje a vy mu chcete zase dodat jiskru. Poslední dobu jste s partnerem na sebe neměli tolik času a možná jste se spíše vzdalovali. V srpnu je konečně správný čas podniknout něco společného a znovu oživit vztah. Ke konci měsíce znovu vzplanete láskou a můžete se těšit na nová milostná dobrodružství!  

 Blíženci 22.5. - 21.6.  

Poslední dobu jste měli na všechno málo času a byli jste v jednom kole. Měsíc srpen slibuje klidnější období a také potkávání nových zajímavých lidí. Máte pocit, že všechny vaše milostné vztahy končí stejně a nedaří se vám najít toho pravého. Neházejte flintu do žita a buďte trpěliví! Láska přijde, když to budete nejméně čekat. Věnujte se naplno sami sobě a důvěřujte osudu, který má všechno perfektně naplánované!

 Rak 22.6. - 22.7.

Jste už delší dobu bez partnera, ale zato kolem sebe máte ty správné lidi, díky nimž si naplno užíváte letních dnů. Vaše cesty plné dobrodružství ještě rozhodně nejsou u konce a během srpna zažijete ještě spoustu nových zážitků! Užívejte si skvělé společnosti vašich přátel a možná už brzy zjistíte, že láska není tak daleko. Stačí mít oči otevřené a nebránit se novým výzvám a příležitostem!

Během srpna zažijete ještě spoustu nových zážitků!
Během srpna zažijete ještě spoustu nových zážitků! | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Poslední dobu jste jako zaseknutí na jednom místě a váš partnerský vztah se nevyvíjí tak, jak byste chtěli. Prospěje vám, když naplánujete společnou cestu a strávíte nějaký čas jenom spolu. Druhá polovina srpna bude také o rozhodování. Může se objevit někdo úplně nový, kdo se o vás bude hodně snažit. Je důležité si urovnat, co od života doopravdy chcete! 

 Panna 23.8. - 22.9.

Měsíc srpen vám přináší mnoho pozitivních změn a také zasloužený odpočinek. Konečně si můžete naplno užít rodinné pohody a času se svou drahou polovičkou. Čeká vás další velký krok ve vašem vztahu, který vás hodně posune! Budete si užívat vzájemné náklonnosti a romantických chvilek. Pozor byste si však měli dát na přílišnou majetnickost a závislost na partnerovi. 

 Váhy 23. 9. - 23.10. 

Už jste delší dobu sami a rádi byste strávili léto po boku milované osoby. Během srpna vás čeká ještě několik osudných setkání a cest, které vám mohou přinést do života něco úplně nového. Vy si naplno užijete čas se svými blízkými a brzy vám zkříží cestu nějaká zajímavá osoba. Nesmíte se však stranit lidem, protože tak si zavíráte cestu před něčím novým. Vše přijde ve správný čas, jen je potřeba jít štěstí trochu naproti!  

 

Štír 24.10. - 22.11. 

Letní dny si užíváte podle svých představ a trávíte hodně času s přáteli. Rádi byste však také zažili nějaký letní románek a potkali tu pravou osobu. V průběhu srpna se může objevit někdo z minulosti a u vás se znovu probudí staré city. Nevrhejte se hned do všeho po hlavě a pozor si dejte na manipulaci! Pokud se chcete pouštět do něčeho nového, měli byste si oba ujasnit, co od společného času očekáváte. 

 Střelec 23.11. - 21.12.

Konečně se vám blýská na lepší časy! Poslední dny jste hodně pracovali a už si potřebujete odpočinout. V srpnu vás konečně čeká zasloužená dovolená a vy se můžete těšit na příjemně strávené dny se svou drahou polovičkou. Zažijete dny plné romantiky a milostných schůzek. Dejte si však pozor na flirt, který by mohl váš vztah značně nabourat!

 Kozoroh 22.12. - 20.1.

Máte plodné období, kdy se vám daří téměř všechno, na co sáhnete. Ani ve vztahu si nemůžete stěžovat! S partnerem jste nedávno zažehli krizi a nyní se těšíte vzájemnému porozumění a jiskření. Srpen je pro vás jako stvořený pro romantické chvilky ve dvou a vášnivá vzplanutí. Dokonce vám vyjde na poslední chvíli i dovolená, v níž už jste nedoufali.

 Vodnář 21.1. - 20.2. 

Poslední dobu se vám v lásce příliš nedaří, Vodnáři. Nedokážete se přenést přes poslední bolestný rozchod a do ničeho nového se vám nechce. Je však na čas udělat za minulostí tlustou čáru a otevřít se novým příležitostem. Během srpna můžete poznat někoho, kdo vám pořádně zamotá hlavu! Je důležité se ponaučit z minulých chyb a nebát se znovu se otevřít. Ještě máte šanci pořádně si užít druhou polovinu měsíce s novým protějškem!

 Ryby 21. 2. - 20.3. 

Zažíváte poměrně klidné období a užíváte si společný čas se svým protějškem. Po hektickém červenci přichází konečně změna a vy si hodně odpočinete. S partnerem vás čeká společná dovolená, kterou si užijete. Ke konci měsíce může přijít překážka a vy se budete muset nad něčím rozhodovat. Všechno by však mělo dopadnout ve váš prospěch!

Zdroj článku:
  • Autorský text