V srpnu se štěstí může usmát na každého. Váhy čeká lákavá nabídka, Vodnáři konečně narazí na zajímavý protějšek

V srpnu se štěstí může usmát na každého. Váhy čeká lákavá nabídka, Vodnáři konečně narazí na zajímavý protějšek
Máme před sebou druhou polovinu léta a s ní i vytouženou dovolenou. Na některá znamení zvěrokruhu čekají láskyplná setkání i nové zážitky z cest. Zjistěte, na koho se štěstí usměje!

Léto ještě rozhodně není u konce a hvězdy slibují nové pozitivní změny pro mnoho z nás! Letní dovolené jsou v plném proudu a na ty, které ještě v srpnu čeká, se může pořádně usmát štěstí. Někteří totiž narazí na zajímavou osobu a někdo si zase přijde k většímu obnosu peněz. Zjistěte, jestli jsou hvězdy nakloněny právě vám!

Beran 21.3. - 20.4.

Konečně prožíváte šťastné období a dařit se vám bude i během srpna. Se svou drahou polovičkou si užíváte letních dnů a čekat vás bude ještě nějaká společná cesta. Štěstí se na vás usměje i v oblasti financí. Mohou přijít i nečekané odměny za vaši dobře odvedenou práci!

Býk 21.4. - 21.5. 

S příchodem srpna více zvolníte a naplno si užijete volných dnů. Konečně si uděláte čas sami na sebe i své blízké. Čeká vás měsíc plný krátkodobých cest a poznávání nových lidí. Štěstí se na vás usměje v oblasti zdraví a vy se budete těšit skvělé vitalitě a načerpáte novou životní sílu! 

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Měsíc srpen pro vás bude především pracovní. Vás však bude vaše práce bavit a díky tomu si taky finančně přilepšíte. Poštěstí se vám ještě ke konci měsíce někam odjet a užijete si zasloužený odpočinek. Uvědomíte si, že kolem sebe máte skvělé lidi a opravdové přátele!

Rak 22.6. - 22.7.

Sesypalo se teď na vás hodně starostí a problémů a máte pocit, že to nikdy neskončí. Vy si ale se vším dobře poradíte a ve druhé polovině měsíce už se vše srovná a vy si užijete klidu a odpočinku. Srpen pro vás bude zejména o setkávání se s přáteli a štěstí vám přinese někdo z nich!

Srpen bude pro raky plný setkávání s přáteli a někdo z nich vám může přinést i štěstí
Srpen bude pro raky plný setkávání s přáteli a někdo z nich vám může přinést i štěstí | Zdroj: oneinchpunch / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Užíváte si léta v plném proudu a chystáte se na svou vysněnou dovolenou. Vše vám vyjde podle vašich představ a zažijete nezapomenutelné zážitky se svými blízkými. Ke konci měsíce může přijít nějaká nová nabídka a vy se budete dlouho rozhodovat. Zkuste se nad ničím netrápit a nechat věcem volný průběh.

Panna 23.8. - 22.9.

V srpnu vás čeká hned několik změn a vy se jim budete muset přizpůsobovat. Naštěstí to budou změny, které vás posunou dál a vnesou vám do života nové pozitivní okolnosti. Druhá polovina měsíce pro vás bude šťastným obdobím a konečně se vám podaří dokončit nějaký dlouhodobý projekt.

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Poslední dobu bojujete s nespokojeností ve vaší práci. Máte pocit, že máte na vše málo času a potřebovali byste ještě nějakou dovolenou. V srpnu se na vás konečně usměje štěstí, neboť přijde nová nabídka, která se neodmítá! Nakonec se vám podaří odjet ještě i na nějakou kratší dovolenou. 

Štír 24.10. - 22.11. 

Konečně se vám podařilo dokončit všechny resty a můžete v klidu odjet na dovolenou. Užijete si příjemné chvíle s rodinou a se svou drahou polovičkou. Budete také hodně aktivní a zažijete plno dobrodružství. Štěstí se na vás usměje v oblasti financí a vy budete mít radost z nové investice.

Střelec 23.11. - 21.12.

Srpen pro vás bude poněkud náročným obdobím, protože musíte dokončit důležité projekty. Zkuste si zorganizovat čas a nezapomínejte na odpočinek, potom vše s přehledem zvládnete! Pomocnou ruku vám podá nějaká blízká osoba, od níž byste to nečekali. Ke konci měsíce se můžete těšit na zaslouženou dovolenou.

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Letní měsíce jsou pro vás stabilním obdobím a vy se nechcete do ničeho nového vrhat. Víte však moc dobře, že je na čase se konečně pohnout z místa. Během srpna si vše urovnáte v hlavě a budete překvapeni, jak najednou máte ve věcech jasno. Štěstí vás může potkat v podobě nového přísunu financí.

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Konečně si zase začínáte užívat života naplno a těšíte se z nových cest, které vás brzy čekají. Celý měsíc bude hlavně o setkávání se s přáteli a ten čas si skvěle užijete! Brzy se na vás také usměje štěstí a potkáte osobu, se kterou si velmi padnete do oka.

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Měsíc srpen bude pro vás ve znamení klidu a odpočinku. Konečně se můžete pustit do aktivit a koníčků, na které běžně nemáte čas. Strávíte příjemný čas se svými blízkými a užijete si hned několik zajímavých cest. Těšit se můžete na přízeň osudu, kdy se konečně za vás vyřeší nějaký dlouhodobý problém.

Zdroj článku:
  • Autorský text