První podzimní měsíc přinese možnost nových cest. Horoskop na září slibuje štěstí v lásce

První podzimní měsíc přinese možnost nových cest. Horoskop na září slibuje štěstí v lásce
Horoskop na měsíc září poukazuje na určitý přelom, a to nejenom končící léto a nastupující podzim. Pro mnohé se bude jednat o nelehké období plné rozhodnutí. Zachovejte proto chladnou hlavu.

Ať už Vás čeká nejedno dilema, postavte se problému čelem a nepropadejte panice. Soustřeďte se na svoje osobní cíle a věnujte sami sobě dostatek času na doplnění energie i potěšení. Dělejte to, co Vás baví a přináší radost. Udržujte tělo i mysl v harmonii, pak půjde všechno lépe. Pobyt v přírodě  tak bude dokonalým lékem na duši nejen pro Štíry a Býky.

 

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, na Vás čekají přímo růžové vyhlídky a vězte, že i bez růžových brýlí. Čeká Vás harmonie na všech úrovních, užívejte si babí léto plnými doušky se svým nejbližšími. S Vaší drahou polovičkou Vás budou pojit jedinečné chvíle strávené o samotě. Rada po tento měsíc: čerpejte pozitivní energii ze svých jedinečných úspěchů, o zbytek se postarají nadějné hvězdné konstelace.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, zachovejte si pro tento měsíc čistou mysl a pracujte na svých započatých projektech. Pro doplnění energie si zajděte do přírody, užívejte podzimní dávku slunečních paprsků, udržujte si zdravou rovnováhu a harmonii ve všech oblastech života. Dobře zvažte nově přicházející příležitosti, ať se vyhnete obloukem riziku a nezdaru.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, právě nastává doba, kdy bude pro Vás nejlepší si vzít malou dovolenou. Dobijete ztracenou energii. Dopřejte si alespoň malou pauzu a věnujte veškerý čas pouze sobě. Prospěje Vám to. Na poli lásky Vás bude plně podporovat Venuše. Dost možná budete mít pocit, že chcete začít od začátku. Nezadaní Blíženci mohou očekávat značně vzrušující měsíc, za dveřmi je čeká velká láska.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, nenechte se pro tento měsíc kýmkoliv zatlačit do kouta, nebo se snažit všem zavděčit. Myslete především na Vaši pohodu a užívejte si přítomnost lidí, se kterými je Vám nejlépe. S nástupem podzimu Vás může lehce přepadnout melancholie – dopřejte si wellness, dobré jídlo a pečujte o svou duši. Balzámem Vám bude samozřejmě láska, dokonalý lék na všechny neduhy.

Raci pečujte o svou duši
Raci pečujte o svou duši | Zdroj: DmitryPoch / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, v klidu si napočítejte do deseti, než se do něčeho pustíte, nebo se budete hodlat cokoliv komentovat. Hrozí Vám, že neustojíte některé situace úplně v klidu, jak je u Vás zvykem. Šetřete svou energii spíše na dokončení práce, nebo nadějných projektů. Doma zavládne harmonie a Vy si ji budete právem užívat. Nezadaní Lvi, dávejte si pozor na jiskřivé flirtování, nemuselo by se vyplatit. Nic neuspěchejte a buďte opatrní.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, září Vám slibuje euforické zážitky. Buďte spontánní a užívejte si života plnými doušky. V práci se Vám bude velmi dařit, Vaše profesní dráha sbírá jeden úspěch za druhým. Planeta Saturn je Vám nablízku a podporuje Vaše investiční záležitosti. Po zdravotní stránce by mělo být vše v pořádku, přesto dbejte na svou fyzickou i duševní stránku. I když jste plni elánu a máte sil na rozdávání, nebude od věci se občas na chvilku zastavit a oddychnout si.

 

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, ne vždy musí být všechno podle Vás. Udělejte krok zpátky, i nápady ostatních mohou být jedinečné a správné. Nechte si poradit a nebuďte tvrdohlaví. Co se týká hvězdného postavení, na poli lásky se Vám bude dařit a vše na co pomyslíte bude rázem možné uskutečnit. Nezadané Váhy, mějte oči dokořán, máte velkou šanci potkat dokonalý protějšek. Ačkoliv v lásce bude vše zalité harmonií, dávejte na sebe pozor ohledně zdraví.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, dávejte velký pozor na všechna Vaše nová rozhodnutí. Ačkoliv jste známí pro svou dominantní povahu, pro tento měsíc polevte. V lásce a partnerství není tato Vaše libůstka žádoucí. Buďte ke svým blízkým otevření, projevte se jako dokonalý společník. Planeta Saturn se Vám bude snažit házet tak trochu „klacky“ pod nohy. Počítejte s překážkami, smlouvy čtěte před podpisem raději dvakrát.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, buďte pro tentokrát dokonale sví a spontánní. To Vám sedí. Štěstí přeje odvážným, ale i připraveným, pamatujte na to. V pracovním životě se Vám mohou otevřít nové dveře v podobě výhodné pracovní nabídky, nebo profesním postupu. Užijte si tento okamžik. Vyhněte se na pracovišti jakýmkoliv konfrontacím a snažte se řešit potíže konstruktivně. Chopte se v září nových příležitostí

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, září velí: „Plnou parou vpřed.“ Nebojte se nových příležitostí, hvězdy Vám přejí. Váš vztah je harmonický, ale nezapomínejte ani na své přátele. Nezadané Kozorohy čeká příjemné setkání s novým protějškem a příjemné romantické chvíle. Buďte maximálně tolerantní a nemyslete pouze na sebe, jedině tak bude nové partnerství prosperovat a bude se Vám oběma dařit.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, nebuďte zatvrzelí a tvrdohlaví. Nastává ideální okamžik požádat blízkou osobu o odpuštění. Urovnejte vztahy, je nesmírně příznivá doba na udržení harmonického vztahu. Ať už se jedná o partnerství, nebo vztahy na pracovišti. Nezadané Vodnáře však čeká přímo emocionální horská dráha.

Ryby (19. února – březen)

Milé ryby, měsíc září Vás zahrne láskou a harmonií, Vaše charisma bude nepřehlédnutelné. Čekají na Vás vzrušující zážitky, využijte dokonalé konstelace hvězd. Zejména v první polovině září budete překypovat energií a užívat si život naplno. Všechny naplánované aktivity proběhnou hladce bez jakýchkoliv komplikací. Užívejte.