Partnerský horoskop na víkend: Býci i Kozorozi se s partnerem sblíží díky komunikaci

Partnerský horoskop na víkend: Býci i Kozorozi se s partnerem sblíží díky komunikaci
Víkend je skvělá příležitost vyrazit s partnerem na výlet či na procházku, nebo něco podniknout v pohodlí domova. Ale bude tento víkend tak klidný, jak si ho přejeme? Přečtěte si svůj partnerský horoskop na tento víkend.

Tento víkend můžeme zaznamenat přecitlivělost, obzvláště v nečekaných situacích. Hlavní je zachovat klid a nevybíjet si vztek na partnerovi. V neděli můžeme zažít pocit nadřazenosti, neměli bychom partnera podceňovat. Jak prožijete společně strávený víkend se svou láskou vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Naplno se projeví vaše romantická stránka. Dokud máte velkou inspiraci, připravte svému partnerovi velké překvapení. Nemusíte se bát, že byste ho zklamali, nyní budete velmi citliví a partnerovi se vaše překvapení bude líbit. Neděle je ideální den na nevšední rande.

Na co si dát pozor: Partnera do ničeho nenuťte. To platí obzvláště v případě, že s ním budete chtít vycestovat, ale on bude proti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše komunikační dovednosti vás s partnerem sblíží. Vaše slova budou hřejivá. Řekněte mu, co k němu opravdu cítíte. Nezapomeňte se zmínit, že i po tak dlouhé době vaše city chované k němu nevychladly. Každý partner to rád uslyší. Zvýšíte pravděpodobnost, že i on vám řekne něco milého.

Na co si dát pozor: V neděli zatoužíte jít za zábavou. Ujistěte se, že partnera vezmete s sebou.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem byste si měli vyměnit názory, jinak hrozí, že si vjedete do vlasů. Emoce se ve vás totiž budou kupit, až už to nevydržíte a započnete hádku. Na druhou stranu v neděli bude předstíraná hádka součástí předehry, až si spolu začnete hrát.

Na co si dát pozor: Nedržte v sobě emoce, naopak o nich s partnerem komunikujte.

Rak (22. června – 22. července)

Ujasněte si, co ke svému partnerovi vlastně cítíte. Pomůže vám to lépe porozumět vztahu a nebýt přecitlivělí, kdykoli vám partner něco vyčte. Buďte upřímní sami k sobě, nenaštvěte se a poslouchejte, co se vám váš miláček snaží říci. Někde za jeho jedovatými slovy se skrývá cenná rada.

Na co si dát pozor: Uzavřít se sami do sebe je to nejhorší, co nyní můžete udělat.

Buďte upřimní sami k sobě
Buďte upřímní sami k sobě | Zdroj: Sergey Zaykov/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Přichází čas lásky. Budete hodně romantičtí a dokonce svému partnerovi koupíte něco, co si přál již delší dobu, ale nedokázal si na to našetřit. Jeho radost bude obrovská. Neděle je navíc skvělý čas na romantické radovánky, s partnerem si budete hodně rozumět.

Na co si dát pozor: V pátek a v sobotu můžete být trochu odtažití, což si partner může vyložit špatně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Záleží na tom, jak si s partnerem rozumíte. V harmonickém vztahu se hodně pobavíte, najdete společnou řeč a budete sdílet všechny své pocity. Naopak když to skřípe, hrozí četná nedorozumění, která vám mohou vnuknout myšlenku, že si vás partner nezaslouží.

Na co si dát pozor: Vaše špatná nálada může zhoršit vztah, obzvláště budete-li mít pocit, že váš partner vás už nemá rád.

Váhy (23. září – 23. října)

Zatoužíte zlepšit vztah, ale nebudete vědět jak. Promluvte si s partnerem o tom, zda neexistuje něco, co mu na vás vadí. V závislosti na jeho osobnosti to může chvilku trvat. Dojde ke zvýšení vzájemné důvěry ve vztahu. V neděli si nejvíce porozumíte, když společně vyrazíte za zábavou.

Na co si dát pozor: Neobviňujte partnera z ničeho, co nemáte ověřené. Vaše názory o něm mohou být silně zaujaté.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vy sami víte nejlépe, co vašemu miláčkovi udělá největší radost. Od pátku budete navíc romanticky založení, měli byste toho využít. Delší předehra nic nepokazí, naopak zážitek ještě zintenzivní. Slova také budou hrát důležitou roli, upevní váš vztah.

Na co si dát pozor: Sobeckost je vlastnost, která může pokazit celý víkend. Myslete více na svého partnera než na sebe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete pocítit silnou touhu po svém partnerovi, avšak komunikace bude hlavní kámen úrazu. Vaše přecitlivělost může značně poškodit vztah, pokud si napřed nepromyslíte, co řeknete, než to skutečně uděláte. Máte-li ve vztahu problémy, zeptejte se někoho na radu.

Na co si dát pozor: Neustálé otázky, zda se něco neděje, když váš partner nic neprovádí, může zničit jeho důvěru ve vztah.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš víkend započne skvěle, budete si s partnerem hodně rozumět. Vaše odlišné názory vás budou inspirovat ke zlepšení vztahu a také k vytvoření romantické atmosféry. To ale neplatí v neděli. Tento den partnerovi neříkejte nic špatného, jinak hrozí tichá domácnost.

Na co si dát pozor: Nejhorší téma na nedělní rozhovor je partnerova pracovní nedostatečnost. Nevydělává-li váš partner dostatek peněz, může to být dočasné a dusno v domácnosti mu rozhodně nepomůže.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít tendenci říkat partnerovi věci, které ho urazí nebo mu hodně ublíží. Volte slova, jakmile s ním budete komunikovat v pátek a v sobotu. Naopak v neděli si budete hodně rozumět a je čas vyrazit na rande, které se zapíše do vaší dlouhodobé paměti jako jedno z nejlepších.

Na co si dát pozor: Váš partner má svá vlastní témata, která jsou pro něj citlivá. Vyhněte se rozhovorům o nich.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš vnitřní romantik se plně projeví. K partnerovi budete nezvykle přítulní a všímaví, což váš partner ocení. Neobvyklá večeře je skvělou příležitostí, jak vzbudit vyšší důvěru a donutit vašeho partnera svěřit se vám s něčím, co si delší dobu nechává pro sebe.

Na co si dát pozor: Váš partner může mít velké problémy, buďte k němu nezaujatí.

Zdroj článku:
  • Autorský text