Osobní růst: Jaké lekce vám hvězdy připravují na druhou polovinu měsíce

Osobní růst: Jaké lekce vám hvězdy připravují na druhou polovinu měsíce
Každý den máme hodně příležitostí k osobnímu růstu. V první řadě se jedná o naše chyby. Jsme-li dostatečně všímaví, poučíme se a příště chybu neuděláme. Někdy k nám lekce přicházejí i tehdy, když nechybujeme – prostřednictvím našich snů či chyb osob nám blízkých.

Už se vám někdy zdálo o tom, že něco, co je pro vás velmi důležité, vlastně k životu nepotřebujete? Když sedíte celý život na penězích a zdá se vám, že jste celý majetek rozdali chudým, pravděpodobně se máte z čeho poučovat. Ačkoli tato poselství se zdají být něčím, co vám pouze uškodí, jakmile se podle nich zachováte, zjistíte, že jste šťastnější a lidé si vás více váží. Pojďme se společně poučit z lekcí, které nám hvězdy připravily. Pojďme do konce července projít důležitým seberozvojem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Do života vám vstoupí člověk, který si prošel těžkým životním obdobím. To vás donutí popřemýšlet, zda opravdu máte tak strašný život. Lidi kolem sebe začnete vnímat úplně jinak a budete si jich více vážit. Také budete opatrnější, co se týče vašich rozhodnutí, a začnete více pomáhat lidem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále se bojíte, že přijdete o lidi, na kterých vám záleží nejvíce. Nyní to trochu zaskřípe ve vztahu vám nejmilejším, avšak nakonec zjistíte, že o nic nešlo, všechny problémy se odehrávaly pouze ve vaší hlavě. To vás donutí přestat přemýšlet tak negativně a mít větší radost ze života.

Blíženci (21. května – 21. června)

Seznámíte se s někým, kdo se stane vaším přítelem. Jakmile zjistí, že přeháníte, abyste pro něj byli zajímavější, neodejde vám ze života. Naopak vás poučí, že je mnohem lepší být upřímnější, ať už je vaše minulost jakákoli. A bude dobře vědět, o čem mluví – on si to v minulosti již také zažil.

Rak (22. června – 22. července)

Uděláte něco, na co nebudete vůbec hrdí. Dokonce své rozhodnutí budete považovat za velmi ponižující a trapné. Jakmile najdete odvahu se s tím někomu svěřit, daná osoba vám řekne svůj příběh, který je podobný, ale ještě trapnější. Díky tomu se přestanete tolik zaměřovat na své vlastní chyby a budete jich dělat mnohem méně.

Situace vždy nejsou tak zoufalé jak si můžeme myslet
Situace vždy nejsou tak zoufalé jak si můžeme myslet | Zdroj: Estradaanton / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy existují alternativní cesty, kterými se můžete vydat. Vaše rozhodnutí vám nyní přijde jako nejlepší, ale následně zjistíte, že jste se mohli rozhodnout lépe. To vás donutí začít více přemýšlet, kolik cest vaší životní cesty existuje, a do budoucna přestanete impulzivně podnikat další krok jen proto, že vám přijde dokonalý.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bohužel se setkáte s člověkem, který bude hodně zneužívat vaší dobroty. Postupně odhalíte jeho záměr, a to je dobře. Naučíte se nastavovat vyšší hranice a očekávání, nedovolíte kdekomu, aby z vás tahal peníze nebo vysával pozitivní energii. Pochopíte, že plně můžete věřit jen sami sobě.

Váhy (23. září – 23. října)

Ztratíte milovanou osobu nebo i věc, na které vám záleží nejvíce. Můžete se utápět v beznaději, co budete dělat. Změna je však život a vy se za pár dní poučíte. Něco jste udělali špatně, vaše osobnost není bezchybná. Napravíte svou chybu, ať už větší asertivností nebo větším domýšlením svých činů.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žárlíte na úspěšnější lidi. Nyní si můžete myslet, že jim jejich úspěch snad přinesla sama nebesa. Nyní se vám naskytne příležitost promluvit si s takovým člověkem. Zjistíte, že vlastně za to může větší disciplína a lepší úsudek. Tento člověk vás naučí, jak být více spokojeni se životem a díky tomu se zlepšit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše přesvědčení, že se musíte neustále přetvařovat, aby si vás lidé více vážili, vás přivede téměř k šílenství. Již téměř plně ztratíte sami sebe. V tu chvíli si řeknete dost. Začnete být sami sebou a tím k sobě přitáhnete lidi, kteří mají podobný pohled na svět jako vy. Nakonec usoudíte, že nikdy jste nebyli šťastnější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V určitých oblastech jste zatím extrémně nespokojení, ale to se nyní změní. Stane se něco, co vám sebere část toho, čeho si nevážíte a sice zdraví. Může se vám stát úraz nebo někdo z vašich známých onemocní. Po této zkušenosti k sobě budete mnohem opatrnější a začnete k tomu nabádat i ostatní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše myšlenka, že máte spoustu času, bude nyní zcela rozbita. Přestanete stíhat, což vás přesvědčí, abyste pracovali rychleji. Slíbili jste si, že něco do konce měsíce uděláte, a jakmile zjistíte, že je to hotové dříve, přijde čas na zábavu. Tento způsob života se vám zalíbí a vy budete motivovaní dělat všechno včas, nikoli na poslední chvíli.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne všechno, kvůli čemuž strávíte dlouhé hodiny vašeho času a kolikrát i probdělé noci, vám přinese vytoužený výsledek. Spíše budete unavení. Víte-li, co je spánková deprivace, tak víceméně víte, co vás čeká. Jednou si řeknete dost a začnete více přemýšlet nad tím, jak investujete svůj volný čas.

Zdroj článku:
  • Autorský text