Konjunkce Měsíce s Venuší pěkně zamíchá kartami, horoskop na čtvrtek 5. 9. 2024 bude plný překvapení

Konjunkce Měsíce s Venuší pěkně zamíchá kartami, horoskop na čtvrtek 5. 9. 2024 bude plný překvapení
Obrňte se trpělivostí, čtvrtek skýtá mnoho nástrah. Ale s otevřenou myslí a pozitivním přístupem vše zvládnete. Dejte šanci novým zítřkům a vykročte do nového dne pravou nohou.

Dnešní den si můžeme připomenout narozeniny některých osobností, jako například fenomenální Freddie Mercury, John Cage, nebo Michael Keaton. Pro jednotlivé zrozence si hvězdy připravily nejedno překvapení. Buďte ve střehu a buďte připraveni na nové výzvy. Berani budou plni energie, Blíženci by se naopak měli šetřit. Užijte si den naplno.

 

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, zaměřte se pro tento den na Vaše finance. Zřejmě utrácíte peníze za zbytečnosti. Obejměte svého partnera a užívejte si vzájemnou přítomnost. Máte velký dar, Vaši lásku.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, pro dnešek překypujete vitalitou a cítíte se plni energie. Využijte těchto konstelací, porozhlédněte se například po novém oboru, který Vás bude naplňovat a bavit.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, hýčkejte si svého partnera a zahrňte ho láskou. Určitě si to zaslouží. Dnešek bude pro Vás možná pracovně náročný. Zvažte, které úkoly mají prioritu a ty, co mohou s klidem počkat na další den. Šetřete se.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, udělejte si nějakou radost. Třeba docela malou drobností, peníze jsou jen prostředek. Využijte je. Dopřejte si relaxaci a hýčkejte své tělo i duši. V práci Vám půjde vše s lehkostí.

Milí raci, udělejte si
Milí Raci, udělejte si nějakou radost. | Zdroj: Rohappy/ Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, očekávejte zprávu, nebo dopis, který Vás může rozrušit. Zachovejte klidnou hlavu, vše vyřešíte s nadhledem. Vaše tělo si doslova žádá odpočinek. Po období stresu si nařiďte klidový režim, prospěje Vám.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, dnes se Vám právě nedaří. Zůstaňte v klidu domova, pokud je to možné a odpočívejte. Ani v lásce to nevypadá nejlépe. Zvolněte.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, využijte last minute nabídky cestovních kanceláří. Dopřejte si vysněnou dovolenou i případné flirtování.

 

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, dnes se držte zpátky, neriskujte. Hrozí Vám všemožné ztráty a komplikace. Naučte se říkat „ne“, uvidíte, jak se Vám uleví.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, Vaše pracovní tempo je příliš hektické. Myslete na pravidelné přestávky a zrelaxujte. Vaše zdraví je přednější než pracovní úspěch.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, šetřete si svou pozitivní energii, budete ji potřebovat. Čeká Vás milé setkání s novou osobou.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, nesmutněte. I když se Vám v lásce zrovna nedaří, vězte, že časy se mění. I na Vás čeká období štěstí.

 

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, planeta Saturn Vás nabádá – zvažte všechny své kroky, buďte disciplinovaní a nejednejte unáhleně. Dnes zapomeňte na hádky a spory. Vzdejte se, nebo s určitostí prohrajete.