Kariérní vzestupy: Jaké pracovní příležitosti vám hvězdy napovídají na druhou polovinu června 2024

Kariérní vzestupy: Jaké pracovní příležitosti vám hvězdy napovídají na druhou polovinu června 2024
Chtěli byste být povýšeni? Nebo si přejete nechodit do tohoto zaměstnání a najít si něco jiného? Ať už je váš kariérní cíl jakýkoli, hvězdy vám poskytují skvělou příležitost kariérního vzestupu a tím pádem i možného navýšení platu. V jakém slova smyslu můžete kariérně postoupit vy?

Kariérní vzestup neznamená pouze povýšení. Může se také jednat o příležitost dalšího vzdělání, které upotřebíte v zaměstnání. Zaměstnavatel vás může poslat na školení či se můžete sami rozhodnout podstoupit kurz. Nebo můžete získat více praxe víkendovou brigádou, kde se též naučíte mnoho nového. Jakým směrem byste se měli vydat ve druhé polovině června, aby vaše šance na kariérní postup byla co nejvyšší? Uvažujete-li o změně zaměstnání, přečtěte si také, v jaké pracovní oblasti byste se uchytili a byli v ní dlouho spokojení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Všímejte si, co vám nadřízený říká o svém soukromém životě. Malý dárek k oslavě narození dítěte v rodině ho jistě potěší, stejně jako vaše připomínka, že ve středu příštího týdne odjíždí na dovolenou. Jste-li sami nadřízení, kariérní postup vám zajistí zajímání se o osobní problémy vašich podřízených.

Nová pracovní příležitost: Budete hodně aktivní, a proto se nebojte jakékoli manuální práce. Velmi spokojení budete v zaměstnání, kde budete vyrábět předměty, které podle vás pomohou většině lidí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Být potichu jako myška a věnovat se pouze své práci, to nezní jako dobrá příležitost ke kariérnímu postupu. Vy ale na konci měsíce můžete tvrdit opak. Neremcejte, jak to občas máte ve zvyku, když vám nadřízený přihodí práci navíc. Dávejte si pozor na samomluvu, kdy vyjadřujete nespokojenost, aniž byste si to uvědomovali.

Nová pracovní příležitost: Zaměstnání související se zahradničením je většinou odpočinková činnost a budete v něm velmi dobří, tudíž kariérní postup bude rychlý. Zkuste si něco na léto najít již nyní. Potřebujete-li ze současného zaměstnání odejít hned, ucházejte se o pozici prodejce květin.

Blíženci (21. května – 21. června)

Sdílení svých názorů je vaše parketa, ovšem v zaměstnání byste měli být opatrnější. Jakmile se nadřízenému nebude líbit to, co řeknete, na kariérní postup můžete rovnou zapomenout. Napřed si zjistěte, co si nadřízený i ostatní spolupracovníci myslejí, a sdílejte jen to, co máte společného.

Nová pracovní příležitost: Jakožto telefonní operátor byste byli spokojení. Ačkoli někteří nespokojení lidé dokážou člověku zkazit celý den, většinou si se zákazníky můžete během diagnostiky či řešení jiných problémů popovídat o všem možném – pro vás splněný sen.

Rak (22. června – 22. července)

Možností kariérního postupu budete mít opravdu hodně. Dobrá rada, jak ho získat, je být sami sebou. Co vám ale zajistí uzavření této možnosti, je vyhrožování, že odejdete ze zaměstnání. Věřte, že jakkoli jste ve své společnosti vážení, vždy se najde někdo, kdo má podobné zkušenosti jako vy.

Nová pracovní příležitost: Zvířata byste nejraději zulíbali a nemáte rádi jejich týrání. Inspirujte se tímto faktem k nalezení vysněné práce. Profese jako prodavač ve zverimexu či (prozatím) pomocný pracovník v útulku jsou profese, které vám jsou nyní nakloněny.

I co se týče kariéry je na místě být sám sebou
I co se týče kariéry je na místě být sám sebou | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pracujte rychleji než obvykle, avšak stále svědomitě. Ptejte se spolupracovníků, zda nepotřebují s něčím pomoci. Jakmile budete mít svou práci hotovou, odpočiňte si pouze na chvíli. Vydejte se za svým nadřízeným, zda nemá nějakou práci navíc. Než práci odevzdáte, raději ji dvakrát zkontrolujte.

Nová pracovní příležitost: Budete výřečnější než obvykle, a proto se vám bude velmi dařit v práci vyžadující interakci s jinými lidmi. V této oblasti můžete využít svou schopnost argumentace a přesvědčování naplno, díky čemuž vás práce jen tak neomrzí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Méně se ptát a více pracovat vám zajistí kariérní postup. Naučili jste se, že pokud něco plně nechápete, je lepší se zeptat, nicméně v tuto dobu se budete chtít ptát na úplné banality, které jsou předem jasné. Nesnažte se tolik o kariérní růst tím, že budete obtěžovat nadřízeného, a dokažte svůj nárok činy.

Nová pracovní příležitost: Jste velmi pilní a zároveň máte rádi pořádek. Kancelářská práce, u níž se jednou za hodinu můžete zvednout a projít k oknu, abyste si na chvilku odpočinuli od práce, vás bude bavit a navíc nyní máte velkou šanci ji získat.

Váhy (23. září – 23. října)

Najděte si nový koníček, který vám pomůže lépe pochopit, proč je vaše práce tak důležitá. Jedná se o jistý druh vzdělání, který byste neměli podcenit. Poté se v práci jen tak mimochodem zmiňte, kolik lidských životů se díky vašim službám či produktů změnilo k lepšímu, a budete mít slibně našlápnuto k povýšení.

Nová pracovní příležitost: V ničem neuvidíte takovou budoucnost jako v pomoci jiným lidem. Podívejte se na internet, zda zrovna nehledají někoho s takovým zápalem do pomoci druhým, či se poptejte po okolí a ta pravá pracovní nabídka vás okamžitě uhodí do očí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lepší pochopení práce vám zajistí krátkodobá brigáda, ve které budete dělat úplně něco jiného než ve vašem stálém zaměstnání. Je dobré si odpočinout od rutiny, kdy děláte stále dokola jednu věc. Jakmile se vrátíte do práce, budete mnohem soustředěnější a tento fakt nadřízeným neunikne.

Nová pracovní příležitost: Teprve šťastní budete, budete-li si poměřovat síly s jinými lidmi. Najděte si proto práci, v níž budete mít hodně soků, ať už v té jisté společnosti nebo u konkurence. Díky vám se začne dařit jakékoli společnosti, což se neobejde bez kariérního postupu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Být trochu méně zbrklí a pracovat pomaleji, ale zato efektivněji, vám pomůže stát se v očích nadřízeného výjimečným pracovníkem. Následně budete navrženi jako kandidát na lepší pracovní pozici, přinejhorším můžete být informováni o trvalém zvýšení vašeho platu.

Nová pracovní příležitost: Procvičte si cizí jazyky či alespoň ten anglický, otevírá se vám výjimečná příležitost vycestovat za prací do zahraničí. Mimo lepšího příjmu poznáte tamní život, což vás bude naplňovat také po osobní stránce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Projevte úctu k těm spolupracovníkům, kteří jsou noví a nikoho neznají. Rozhlédněte se po svém pracovišti. Určitě minimálně jeden člověk má problém zapadnout do kolektivu. Popovídejte si s ním a pomozte mu. Též mu pomáhejte s jeho úkoly, pracujete-li spolu. Hlavouni společnosti si vašeho úsilí brzy všimnou.

Nová pracovní příležitost: Vzhledem k vaší pověstné pracovitosti se vám nyní bude dařit hlavně ve firmě, která kompletuje různé produkty, či na expedici. Budete-li chtít, můžete velmi zrychlit a tím posunout svou společnost na novou úroveň.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Urovnávání sporů mezi pracovníky nyní bude na denním pořádku a také vás ukáže v dobrém světle. V průběhu přátelského rozhovoru se jen tak mimochodem kolegům svěřujte, jakým přínosem byste chtěli pro společnost být. Nepotrvá dlouho a dostane se to k nadřízenému, který si bude delší dobu všímat vaší píle.

Nová pracovní příležitost: Budete cítit potřebu pomáhat co nejvíce lidem, a tak potravinový průmysl je oblastí, do které vás to bude táhnout. Pomocné ruce jsou navíc zapotřebí vždy a nyní obzvláště, a tak se hned můžete po něčem takovém porozhlédnout.

Ryby (19. února – 20. března)

Poraďte svým spolupracovníkům v jejich osobním životě. Přátelský přístup vám zajistí větší šanci na kariérní postup než docházení na přesčasy. Nechte lidi, aby poznali, jací doopravdy jste. Jakmile nadřízený uvidí vaši spokojenost a šíření radosti, bude z vás mít mnohem lepší pocit.

Nová pracovní příležitost: V tyto dny bude vaší noční můrou práce, která se po celých osm či dvanáct hodin neobměňuje. Buď si vyberte společnost, kde každou hodinu děláte něco jiného, nebo, jste-li opravdu tvůrčí typ, můžete si založit živnost a vytvářet zajímavý a vtipný design pro oblečení.

Zdroj článku:
  • Autorský text