Jak se jednotlivá sluneční znamení vyrovnávají s omezeními a sociálním distancem uprostřed pandemie

Jak se jednotlivá sluneční znamení vyrovnávají s omezeními a sociálním distancem uprostřed pandemie
Prodloužená karanténa se může zdát nekonečná. Všichni už toužíme po normálním režimu, setkávání beze strachu a fungující společnosti. Podívejte se, jak si s výjimečným stavem poradila různá znamení zvěrokruhu.

Beran

Největší výzvou v době pandemie pro Berany je nemožnost vykonávat svou milovanou činnost. Berani nejsou obdařeni trpělivostí a nesnáší jakékoliv omezení. Jejich vnitřní oheň je nutí být aktivní za všech okolností. Je pravděpodobné, že některá opatření poruší, jen aby se nevzdali svých cílů. Svou energii však mohou směřovat i k pomoci druhým.

Býk

Býci se s neobvyklými situacemi vyrovnávají vcelku dobře. Mají rádi své pohodlí a dokáží si užít chvilku klidu. Mohou jim chybět jejich oblíbené restaurace a setkání s přáteli. Čas v karanténě využijí k učení nových receptů nebo si zaplatí některý online kurz. 

Blíženci

Blížence drží nad vodou dobrá společnost. Komunikace přes sítě jim vůbec nevadí, hlavně pokud jsou v kontaktu s přáteli. Lákají je aktivity, na které dříve neměli čas. Náročnou dobu, kdy si musí leccos odepřít tak přečkávají učením nových dovedností. 

Rak

Raci jsou citlivým znamením, které si hledí, aby všichni blízcí byli v pořádku. Neklid v mysli pomůže uklidnit pravidelná komunikace s rodinou. Má-li Rak všechny své blízké u sebe, je vlastně docela spokojený a dokáže pro ostatní vytvořit pohodovou atmosféru. 

Lev

Lvi potřebují být co nejvíce v záři reflektorů. Dlouhodobé sociální omezení jim může působit hodně starostí. Velmi pečují o své zdraví a snaží se dodržovat většinu nařízení. Vysvobozením je pro ně alespoň komunikace na dálku přes sociální sítě, kde mohou uplatnit kouzlo své osobnosti. 

Panna

Panny velice pečují o své zdraví. Striktně dodržují všechna vládní nařízení nebo si vytvoří pravidla vlastní, kterých se drží jako okov. Homeoffice zvládají s přehledem, nastaví si rutinu a nějaká změna je jen tak nevykolejí. Jen pozor na přepracování. Snaha perfektně zvládnou jak práci, tak starost o domácnost je může naprosto pohltit. 

Váhy

Váhy jsou živy z krásy umění a setkávání se zajímavými lidmi. O to vše nyní přicházejí. Nemohou-li podnikat, utápí se v žalu a lehce propadají smutku. Podpora přátel je naštěstí drží nad vodou. Nic jim nepomáhá tolik jako vyplakat se dobrému příteli na rameno.  

Štír

Štíři své starosti dlouho skrývají až nakonec v nečekané chvíli bouchnou. Když jsou podráždění, ocení útulný domov a svůj vlastní klid s milovanými lidmi po boku. 

Střelec

Střelec si i v karanténě důvod k optimismu vždycky najde. Se zákazy si hlavu příliš neláme, psychickou pohodu totiž dává do roviny s tou fyzickou. Pokud přece jen upadne do melancholické nálady, povzbudí jej přátelský hovor či procházka lesem. 

Kozoroh

Kozorozi potřebují cíle. V každé, i té nejnáročnější době, si hledají náročné úkoly, které je posunou v jejich kariéře. Delší období pouze v rodinném kruhu jim vrásky nedělá, ale nesnesou pohled na nefungující systém. To raději začnou něco dělat sami. 

Vodnář

Vodnáři se proti omezením obrňují vymýšlením vlastních aktivit. Zcela určitě je najdete na výletě v přírodě, možná se otužují v rybníce nebo pořádají proticovidový pochod. 

Ryby

Ryby se s pandemii nejlépe vyrovnají skrze pomoc ostatním. Jsou to empatické osoby, které nesnesou trápení druhých. Pocity strachu a úzkostí vyjadřují kreativně, ať už malbou, zpěvem nebo tancem,