Horoskop štěstí na září: Dostaneme odpovědi na spoustu otázek

Horoskop štěstí na září: Dostaneme odpovědi na spoustu otázek
A je tady září. Pomaličku se loučíme s vlahými letními měsíci a obracíme svou pozornost na padající listí a blížící se změnu ročního období. Vyplatí se věnovat pozornost tomu, jak daleko jsme se dostali.

Následující čtyři týdny nám odemknou odpovědi, po kterých mnozí z nás velkou část letošního roku toužili. Pro začátek se zaměřte na podzimní rovnodennost, která se bude konat 22. září a znamená oficiální začátek podzimu. To je čas, kdy je potřeba nechat za sebou vše, co vám již neslouží, a místo toho zaměřit svou energii na to, co je před námi. Mnozí z nás upadnou do pasti zapomínání na svá přání, potřeby, sny a touhy.

Beran (21. březen–19. duben)

Pokud se cítíte v bezpráví nebo úplně ztracení, milí Berani, nebojte se. Září vám poskytne jasnost a smysl, po kterém jste tiše toužili. 3. září vstoupí novoluní do Panny a přistane ve vašem desátém domě, domě vaší kariéry, takže se připravte na uskutečnění svých největších a nejdivočejších snů.

Býk (20. duben–20. květen)

Tento měsíc poskytne emocionální uzdravení těm Býkům, kteří to potřebují. 1. září Uran, který je známý jako Planeta vzpoury, zahájí svůj retrográdní pohyb a odhrne oponu. Dojde k důležitým a zásadním změnám.

Blíženci (21. květen–20. červen)

Pokud máte pocit, že tento rok byl něco jako horská dráha, pak se připravte na to, že budete osvobozeni z okovů nejistoty. Novoluní v Panně přistane ve vašem čtvrtém domě, který ovlivňuje váš domov. To uklidní bouřlivé vody, které jste možná v poslední době zažívali.

Rak (21. červen–22. červenec)

Ne každý má na srdci tvé nejlepší zájmy, drahý Raku, a letos v září se připrav na odhalení a pravdu. Retrográdní Pluto v Kozorohu přistane ve vašem sedmém domě, domě vztahů, takže se připravte na konfrontaci s některými potenciálně obtížnými pravdami od těch, kterým dovolíte být velmi blízko.

Připravte se na to, že vám někdo blízký může říct obtížnou pravdu
Připravte se na to, že vám někdo blízký může říct obtížnou pravdu | Zdroj: deagreez1 / Depositphotos

Lev (23. červenec–22. srpen)

Nezapomeňte ignorovat vaše odpůrce, kteří vás v žádném případě neobhajují. Pamatujte si kdo jste, odkud pocházíte a myslete na jedinečné dary, které světu můžete nabídnout pouze vy. Nikdo to nedělá tak dobře jako vy.

Panna (23. srpen–22. září)

Atmosféra návratu do školy Panny nikdy neomrzí, takže si naostřete tužky, barevně označte své sešity a připravte se na to vzít svět útokem. Všechny plány, které jste přes léto nechali plynout, jsou připraveny k obnovení akce.

Váhy (23. září–22. říjen)

Změňte své způsoby a změňte svůj život! To vše je pro Váhy letos v září připraveno. Vydáte se na potřebnou cestu související s vaším zdravím a duševní pohodou. Máte na to. Zapomeňte na to, co bylo předtím, a zaměřte se na to, jak se chcete cítit teď.

Štír (23. říjen–21. listopad)

Je čas zbavit se tajnůstkářské atmosféry a skutečně ukázat světu, co ve vás je. Někdo, kdo má moc změnit vaši budoucnost, věnuje velkou pozornost něčemu, na čem jste pracovali. Ta dřina se možná teprve vyplatí.

Střelec (22. listopad–21. prosinec)

I světoběžní optimisté občas potřebují trochu stability a to je přesně to, co Střelci tento měsíc vyžadují. Štěstí v kariéře vás letos v září zve k bohatě prostřenému stolu.

Kozoroh (22. prosinec–19. leden)

Zapomeňte na pravidla a na cokoli, co byste měli dělat předepsaným způsobem. Kozoroh letos v září hraje divoké karty. Věnujte pozornost tomu, s kým jste. Dbejte na to, abyste se cítili co nejlépe, a neignorujte ani jeden záblesk inspirace.

Vodnář (20. leden–18. únor)

Vše se tento měsíc ve světě Vodnáře změní. Přijmete nový projekt, díky kterému se budete cítit inspirovanější než kdy jindy. Nejsi tím, kým jsi byl minulý rok, a to není vůbec špatné.

Ryby (19. únor–20. březen)

Hledáte-li  perfektní romantiku, přátelství nebo obchodního partnera, novoluní 3. září vám ho přinese. Vaše schopnost proměnit sen v realitu je právě teď anulovaná, proto vyčkávejte.

Zdroje článku: