Horoskop plný lásky na konec června: Býci najdou ztracené afrodiziakum, Blíženci hodí stud za hlavu

Horoskop plný lásky na konec června: Býci najdou ztracené afrodiziakum, Blíženci hodí stud za hlavu
Druhá polovina června přinese zvraty ve vztazích, nové příležitosti, ale i příjemné známky stability partnerského života. Podívejte se, co předpovídají hvězdy vám, alespoň co se lásky týká.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Nezadaní Berani, právě s koncem června přichází váš čas na to, trochu si užít. Už nemůžete potlačit svou vášeň, cítíte se sebejistě, stačí jen vyrazit někam do společnosti. Zavítat můžete třeba na koncert či hudební festival, i tam můžete potkat spřízněnou duši pro milenecké hrátky, ale klidně i něco víc. Vy, kteří už své partnery máte - dejte si pozor na nemístné flirtování a případnou nevěru. Naopak, věnujte vášeň partnerovi, bude to krásné oživení.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Pokud se v partnerském vztahu už delší dobu potýkáte s tím, že to v posteli s partnerem příliš neklape, zaměřte se na absolutní předání požitku. V minulosti jste se uchýlili spíše k naplňování vašich potřeb. Uvidíte, že jakmile se budete starat s vášní o své partnery, oni to oplatí dvojnásobně.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Když se vás někdo ptá, co máte rádi a jaká máte očekávání od vztahu, ne vždy se dokážete upřímně projevit. To by se mohlo koncem června zlomit. Jakmile se partnerovi či své aktuální známosti více otevřete, zažijete absolutní ohňostroj nových emocí, zážitků a posílíte své spojení.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Milí Raci, dejte si pozor na emoční manipulaci svého partnera. Chcete trávit více času společně, až si někdy vynucujete pozornost na sílu. Každý ale potřebuje občas nějakou tu chvilku pro sebe, dopřejte ji i partnerovi. Vaše vynucování pozornosti totiž může vnímat jako manipulaci či nedostatek vlastního sebevědomí, a to není atraktivní.

Raci, být stále spolu je sice krásné, ale dopřejte partnerovi i trochu samoty
Raci, být stále spolu je sice krásné, ale dopřejte partnerovi i trochu samoty | Zdroj: smiiankaterina / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Je možné, že se ve vašem vztahu objeví první hádky či vypjaté situace. Váš partner bude potřebovat, abyste zachovali chladnou hlavu a projevili svou náklonnost. Jakmile to ale přejdete, což nebude trvat moc dlouho, ucítíte, jak vás to vzájemně posílilo. Pocítíte vděk, jaký krásný vztah si společně budujete.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Pokud se příliš často potýkáte s pocity, že nejste dost dobří, může to negativně ovlivnit váš současný vztah či cestu za láskou. Jestli jste ve vztahu, svěřte se se svými problémy partnerovi. Pokud ne, zkuste vyhledat pomoc u přátel, rodiny či odborníka. Nic není víc sexy, než zdravé sebevědomí, cesta za ním je ale někdy složitá.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Před sebou máte období kvalitních milostných chvil. Letní počasí vybízí k tomu, abyste se svým partnerem či někým novým vyrazili na nějaké zajímavé rande. Jak taková schůzka skončí, to už ponechte osudu.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Štíři, mějte svá srdce otevřené. Jste připravení na něco vážného, dlouhotrvajícího a stabilního, právě letní červnový vánek může tu pravou osobu konečně přivést. Ke konci měsíce váš čekají zajímavé události.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Sami o sobě víte, že nemáte rádi stereotyp, a tak se snažíte pořád vymýšlet něco nového. Tato vlastnost by se mohla jednoduše zalíbit i vašemu protějšku, ať už trvalému či novému. Léto je jako stvořené pro nové zážitky, a tak i ti, kteří běžně ničemu novému otevření nejsou, vás teď nenechají na holičkách. Buďte zkrátka sami sebou.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Ani v červnu si nedáte pokoj a máte přeplněný kalendář pracovních aktivit. Pro nezávazné randění není místo, což je ale dobře. Jste ihned schopni říct, že o krátké románky nemáte zájem, čímž se kandidáti na trvalého partnera sami profiltrují. Jakmile ale ucítíte, že někdo by za trochu toho času skutečně mohl stát, zrušte ten pozdní meeting v práci a obětujte čas lásce.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Po každém konci přichází nový začátek. Vodnáři, vy, kteří jste se dostávali z rozchodu, možná už je konečně čas jít o dům dál, třeba je tam skutečně tráva zelenější. Pokud jste ale v dlouhodobém spokojeném vztahu, můžete očekávat změny, vztah se může posunout dále.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Pokud se vám už dlouho někdo líbí, konečně seberete odvahu danou osobu oslovit. Nikdy nebyl lepší čas, než je právě teď. Ryby v dlouhodobých vztazích se ale mohou potýkat s mezerami v komunikaci. Vezměte partnera na nějaké hezké rande a zkuste si popovídat třeba u skleničky vína nebo při západu slunce, oživí to váš vztah.

Zdroje článku: