Horoskop na srpnový superúplněk: Blížencům zkreslí úsudek vlastní obavy, Kozorozi přijdou o peníze kvůli špatnému rozhodnutí

Horoskop na srpnový superúplněk: Blížencům zkreslí úsudek vlastní obavy, Kozorozi přijdou o peníze kvůli špatnému rozhodnutí
Stejně jako minulý srpen, i v roce 2024 můžeme na obloze pozorovat superúplněk, tedy úplněk, při kterém se Měsíc zdá znatelně větší než obvykle. Začíná dnes, 19. srpna v 20:28, a končí zítra přesně v sedm ráno. Jaké chování od sebe i od ostatních můžete v souvislosti s tímto jevem očekávat?

Úplněk mění naše chování nejen v dobu, kdy ho můžeme zpozorovat. Změn chování si můžeme všímat již od dnešního pozdního odpoledne až do zítřejšího poledne. Začne to zlehka a v době, kdy úplněk započne, budou změny nejsilnější. Bohužel ne pozitivní, nebudeme se k sobě navzájem chovat příliš přátelsky. Snažme se tuto dobu přetrpět s úsměvem na rtech, přestože nám moc do smíchu nebude. Přečtěte si, co vás čeká, a zjistěte, jak zmírnit frustraci z událostí, které nastanou.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete pochybovat o svých životních cílech, nyní vám přijdou zcela zbytečné. Dobrá zpráva je, že si uvědomíte, že nezacházíte se svými financemi nejlépe, a najdete cestu, jak lépe hospodařit. Pocit, že na ničem, co děláte, nakonec nezáleží, je odvrácená stránka těchto dvou dnů. Podpora v blízkém příteli vám pomůže nad těmito myšlenkami vyhrát.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nabydete dojmu, že vaše současná životní cesta vám znemožňuje vyjádřit vlastní názory. Zároveň budete přehlceni myšlenkami, které budete potřebovat ze sebe dostat. Vztek se ve vás bude hromadit a jakmile pohár přeteče, nerozeznáte přítele od nepřítele. Obklopte se lidmi, kteří vás vyslechnou a poradí vám, jak vaši situaci vyřešit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Naplánujete si dokonale strávený volný čas, ale obavy mohou i ty nejlepší plány zkazit. Snadno se naštvete a v tu chvíli hrozí, že se špatně rozhodnete. Pokud si všimnete, že někdo z vašich blízkých je naštvaný, nejlepší bude stáhnout se do ústraní. Budete totiž tíhnout k účasti v hádkách, kde si navzájem řeknete mnoho nepěkných slov.

Rak (22. června – 22. července)

O svých financích máte jasno, a tak budete podráždění, až zjistíte, že máte trochu více výdajů než jste původně plánovali. Obzvláště v případě sdílených financí s jinou osobou budete zklamaní. Je dost pravděpodobné, že si k vám někdo navíc přijde peníze půjčit. Do budoucna proto popřemýšlejte, jak svou finanční situaci učinit více stabilní.

Raci mají o svých financích přehled, teď může nastat změna
Raci mají o svých financích přehled, teď může nastat změna | Zdroj: alexdov / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Rodinné a obchodní vztahy se mohou malinko zhoršit, pokud své záměry interpretujete špatnými slovy. Postupem času se vám lidé začnou zdát jako přítěž než že by vám pomáhali. Vaše schopnost rozhodnout se správně se s nárůstem frustrace ještě zhorší. Hlavní je myslet na to, že negativní emoce vedou ke špatnému pohledu na různé situace.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete mít pocit, že vaše zaměstnání již neodpovídá vašim potřebám a schopnostem. Zatoužíte po změně. Ta však nyní nemusí být to nejlepší, co uděláte, a na novém místě nemusíte být tak šťastní, jak si nyní myslíte. Promluvte si se svými přáteli, ti vám nejlépe řeknou, zda přestoupit k jinému zaměstnavateli je to nejlepší, co nyní můžete udělat.

Váhy (23. září – 23. října)

Rodina, kreativita, romantika a zábava – jedna z těchto čtyř oblastí se může zhroutit, když si nedáte pozor. Pokud máte velké plány, tyto dva dny nevyjdou podle očekávání, což místo smutku přinese nával vzteku. Pokud ještě nemáte záložní plán, který byste použili v případě selhání plánu původního, bude dobré ho vymyslet.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Očekávání, že všichni členové rodiny dodrží své slovo a udělají to, na čem jste se nedávno domluvili, povede k vašemu zklamání. Je dost pravděpodobné, že společný program budete nakonec muset naplnit vy sami. Naneštěstí je toho příliš. Rozvrhněte si jednotlivé body do více dní, abyste nemuseli spěchat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše názory nyní nebudou pevné a nakonec skončíte u něčeho, co pro ostatní bude zcela nepřijatelné. Vám však tento názor bude později k užitku, vnese do vašeho dlouhotrvajícího problému zcela nový pohled. Také se budete cítit nuceni k tomu, abyste se začali chovat lépe k osobě, která vás nedávno tolik zklamala.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne všechny nápady, které se vám zdají dobré, vám skutečně prospějí. Hrozí vám, že investujete své peníze do někoho, kdo vás pouze tahá za nos, nebo si koupíte něco zcela zbytečného. V oblasti lásky to nebude o nic růžovější, můžete pochybovat o lásce člověka, do kterého jste již investovali tolik času. Nyní neočekávejte nemožné.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pochybnosti o sobě samých se nebudou zakládat na pravdě a vzejdou z toho, že někdo z rodiny vás zkritizuje kvůli své špatné náladě. Nakonec jejich špatnou náladu přijmete jako svou vlastní a začnete ubližovat ostatním lidem. Když cítíte, že nikomu nedokážete říci nic pozitivního, bude vhodné zaměřit se na plánování budoucnosti v soukromí.

Ryby (19. února – 20. března)

Kdyby se stane vaším nejpoužívanějším slovem. Postupem času ale povede k úzkosti a strachu. Zejména pokud budete řešit problém, který v minulosti pro jednoho z vašich známých skončil špatně, obavy budou četné a navíc úplně zbytečné. Vidíte jen jednu část uceleného obrázku, odstupte proto o krok dozadu, abyste si všimli všech detailů.

Zdroj článku:
  • Autorský text