Horoskop na sobotu 31.8. 2024: Panny budou odpočívat, Střelci budou měnit rutinu

Horoskop na sobotu 31.8. 2024: Panny budou odpočívat, Střelci budou měnit rutinu
Poslední srpnová sobota se s létem loučí vcelku pozitivně. Někteří si ji budou užívat s přáteli, jiní zvolí domácí pohodu. Podívejte se, jak na tom budete vy.

Předpověď počasí hlásí na poslední srpnový víkend slunce a přívětivé teploty, a tak je na čase podívat se také na předpověď hvězd. Berani se dočkají odměny za trpělivost, kozorozi konečně naplánují dovolenou, ryby si budou užívat ve společnosti.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Dokonce i berani dokážou být někdy trpěliví a hvězdy budou v sobotu přát hlavně těm nezadaným, kteří se naučili, jak čekat. Mění se vám pohled na partnerství a jste připraveni vrhnout se po hlavě do něčeho stálého. Zároveň ti, kteří již své drahé polovičky našli, mohou očekávat příjemné gesto od partnera, ačkoliv se to běžně nestává.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Máte konečně čas zamyslet se nad tím, co pro vás znamená osobní pohoda. Ujasníte si své priority a díky tomu budete schopni nastavit si hranice a limity co se partnerských i přátelských vztahů týká. Nemusíte vždy všem vyhovět na 110 %.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Je pravděpodobné, že i o víkendu vás doženou pracovní povinnosti, které jste během týdne nestihli dotáhnout do konce. Některé úkoly mohou vypadat obtížně, pokud si nad tím ale vklidu sednete, tolik času to nakonec nezabere. Možná je ve vašem okolí někdo, kdo by vám mohl s prací pomoci, nebojte se říct o radu.

Plňte své úkoly s rozvahou a nakonec nebudou tolik obtížné
Plňte své úkoly s rozvahou a nakonec nebudou tolik obtížné | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Sobota je pro raky ve znamení nových přátelství. Přítele můžete najít i tam, kde byste to čekali nejméně. Může to být někdo úplně nový, nebo třeba může dojít k napravení starých křivd a smíru.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Budete mít ohromné štěstí na výhodné nákupy. Vyrazte do města koupit si třeba něco na sebe, na podzim je třeba zase trochu obměnit šatník. Zkuste kromě klasických obchodů zavítat i do vintage shopů a second handů, občas se tam dají najít poklady za pár kaček.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Využijte sobotu jako odpočinkový den. V září na vás čeká plno nových výzev, především co se týká práce. Dost pravděpodobně budete čelit stresujícím situacím. Proto si udělejte poslední pohodový víkend. Popřemýšlejte o tom, co vám činí největší radost a tomu se v sobotu věnujte.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Nikdo z nás není dokonalý, každý má své slabiny. Váhy, konečně si uvědomíte, že je to naprosto normální a zažijete pocit osvobození. Díky tomu nabydete i lepší sebevědomí, což se pozitivně odrazí v různých sférách života.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Rádi si děláte věci po svém, občas ale není špatné nechat si poradit od někoho jiného. To platí i v milostné oblasti. Nechte se inspirovat svými zkušenějšími přáteli a vyslechněte si jejich nápady na ideální rande, kterými pak můžete překvapit svou drahou polovičku.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Potřebujete v životě nějakou změnu a ten pravý den právě nastal. I sebemenší maličkost, která naruší rutinu je vítaná. Nemusíte hned měnit práci ani hledat nové bydliště, dokonale postačí třeba jít spát v jinou hodinu než obvykle, sníst něco, co jste šíleně dlouho neměli, nebo se vrátit ke starým koníčkům.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Jestli někdo přes léto neodpočíval a namísto toho tvrdě makal, tak jste to byli vy. Využijte tento den na plánování dovolené, maximálně si ji totiž zasloužíte. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Svěřte se svému partnerovi s tím, co vám ve vztahu chybí a co byste rádi změnili. Máte celý den na to, abyste se přes tuto, z počátku možná nepříjemnou, konverzaci dostali. Přinese to však ovoce ve formě pozitivních změn.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Klid najdete ve sdílení zážitků se svými nejbližšími. Můžete vyrazit na piknik s partnerem, přáteli, nebo navštívit rodinu. Společnost vám bude v sobotu dělat opravdu dobře.