Denní horoskop na pátek 23. 8. 2024: U Raků nastal čas na změnu, Štíři, komu se nelení, tomu se zelení

Denní horoskop na pátek 23. 8. 2024: U Raků nastal čas na změnu, Štíři, komu se nelení, tomu se zelení
Denní horoskop přináší odpověď na otázku: jaká bude naše budoucnost? Náš denní horoskop vám pomůže plně využít příležitosti, které se nám staví do cesty. Pomůže usnadnit plánování života, učinit rozhodnutí, přijmout výzvy nebo se naopak držet zpátky.

Heslem pro dnešní den je: Život je změna a pokud chcete žít, měňte. Osamělé Váhy by konečně mohly potkat ideální protějšek. Štíři, přestaňte se litovat a začněte aktivně vytvářet hodnoty vlastního života. 

Beran (21. března – 20. dubna)

Ne vždy jsou vaše názory vyžadovány a naopak za ně můžete být kritizováni i vašimi blízkými. Zkuste se zamyslet nad pořekadlem „podle sebe, soudím tebe“ a možná odhalíte vlastní nedostatky, na kterých by bylo zapotřebí zapracovat. 

Býk (21. dubna – 21. května)

Pracovní povinnosti jsou sice důležité, ale ne natolik, abyste jim dávali přednost před rodinou nebo vlastními zájmy. Naučte se misky vah vyvažovat do rovnováhy a užívat si tak příjemnosti, které život nabízí. 

Blíženci (22. května – 21. června)

Dnes budou v oslabení ledviny – dodržujte zvýšený pitný režim. Pokud se cítíte unavení nebo nejste ve své kůži, dopřejte si vydatný odpočinek. Vzpomeňte si na sliby, které jste sobě nebo někomu slíbili a začněte je naplňovat.

Rak (22. června – 22. července)

Nastal čas na změnu nebo něco nového. Nejlépe se bude dařit odhodlaným, kteří se do nových situací vrhnou doslova po hlavě. Pamatujte: změna je život a pokud chcete žít, měňte.

Změna je život, to si dobře zapamatujte a nebojte se dnes udělat nějakou zásadní změnu
Změna je život, to si dobře zapamatujte a nebojte se dnes udělat nějakou zásadní změnu | Zdroj: anyaberkut / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemocným se dnes bude dařit lépe, někteří se dokonce dozví velmi radostnou zprávu týkající se zdravotního stavu. Důležité je, nic nevzdávat a pokud máte ještě trochu sil, použijte je na cestu za uzdravením.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše ambice dostaly konečně zelenou a vy se tak bez obav můžete pustit do plnění svých snů. Můžete si být jisti, že na to nebudete sami a pokud budete potřebovat pomoc, tak máte kolem sebe lidi, na které se můžete spolehnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Láska je téma, které se především v létě skloňuje ve všech pádech. Pokud jste singl a stále se nedaří najít ideální protějšek, mohl by dnešek všechno změnit. Jen je třeba mít na paměti, že láce musíte jít naproti.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Komu se nelení, tomu se zelení. Tak už si přestaňte stěžovat a začněte se aktivně podílet na svém prospěšném životě. Někdy je potřeba učinit ráznou změnu, aby se váš život začal ubírat správným směrem.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Zkuste se přenést přes předsudky a omezení, které vás neustále svazují. Počáteční obavy nemusí být až zas tolik stresující, pokud se necháte vést hodnotami, kterým věříte, že jsou správné.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Stále se vám nedaří najít zdroj energie, který by vás mohl posunout z místa, ve kterém jste se zasekli a nevíte, jak z něho ven. Přestaňte hledat všude kolem a raději více důvěřujte sami sobě.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Dnešní den vám hraje do karet – usměje se na vás štěstí nejen v práci, ale i v osobním životě. Někteří nezadaní právě dnes potkají ideální protějšek. A ti zadaní mohou od svého partnera očekávat velmi příjemnou zprávu.

Ryby (21. února – 20. března)

V poslední době si žijete nad své poměry a utrácíte více, než byste měli. Zkuste se trochu umírnit, jinak by finanční ztráty mohly být velmi nepříjemné. Těm nepoučitelným budou do cesty rozmístěny překážky, se kterými se budou muset popasovat. Každou překážku berte jako výzvu, nesnažte se ji obejít, ale zdolat.

Zdroj článku:
  • Autorský text