Horoskop na dnešní den 4. srpna 2024: Novoluní přeje změnám

Horoskop na dnešní den 4. srpna 2024: Novoluní přeje změnám
Letošní osmé novoluní připadá právě na dnešní den. Bude mu vládnout Lev, a proto se dostaneme do období, kdy nám nebude chybět zdravé sebevědomí a kreativní nápady.

Na dnešní den připadá novoluní a někteří lidé v tento den drží půst, kdy buď nejedí vůbec, anebo je strava velmi odlehčená formou zeleniny a ovoce a dbá se na zvýšený pitný režim v podobě vody nebo bylinkových čajů. Mohli bychom se v tento den vzdát také kávy či pouze pojmout tento den jinak než ty ostatní. Prostě jednoduše vyzkoušejme do našeho života vnést změnu! Právě pro ty je novoluní jako stvořené.

Vodnář 20. ledna – 18. února

Jestli je někdy ten den, kdy byste se měli zamyslet nad tím, jak se chováte ke svému okolí, pak je to právě dnes. Možná se chováte sobecky, majetnicky, žárlivě. Udělejte si čas na přemýšlení a všimněte si, kam se Vaše vztahy ubírají a zda je to podle Vás v pořádku.

Ryby 19. února – 20. března

 Stresové situace dnes hravě zvládnete. I přestože můžete mít před sebou důležité rozhovory, bude pro Vás jednoduché jim čelit. Na druhé straně dejte pozor na své zdraví a vyhněte se přílišnému hodování. Sportovní aktivity Vaše tělo uvítá.

Beran  21. března – 19. dubna

 Pokud se Vám stále nedaří najít lásku, využijte dnes toho, že jsou Vám hvězdy nakloněny a běžte například jinou trasou do práce. Díky náhodě se dnes může Váš život otočit vzhůru nohama. I v pracovní oblasti dnes můžete zaznamenat slibnou nabídku, které nebudete litovat, pokud ji přijmete.

Býk 20. dubna - 20. května

 Stejně jako Vašemu znamení, je Vám vrozená síla. To však neznamená, že není potřeba neustále pracovat na Vaší odolnosti. Dneska je vhodný čas na trénink. Pověnujte se nějakému sportu – pomůže to nejen tomu, že se zvyšuje Vaše fyzička, ale sportovní aktivity dělají dobře i Vaší aktivní duši.

Udělejte něco pro svou kondici
Udělejte něco pro svou kondici a zdravého ducha | Zdroj: AntonLozovoy / Depositphotos

Blíženci 21. května – 20. června

 Jestliže není Vaše zdraví takové, jak byste si představovali, zamyslete se nad tím, zda se opravdu držíte kroků, které vedou k tomu, aby Vám bylo lépe, nebo často podléháte vlastní pohodlnosti. Vzhledem k Vaší přelétavé povaze je důslednost na místě. Stanovte si své cíle a držte se jich!

Rak 21. června – 22. července 

Dnes jsou Vám brány lásky nakloněny. Projevujte lásku ke svému partnerovi a on Vám ji náležitě oplatí. Užijte si společného a vzácného času a pečujte o sebe navzájem. Uvidíte, jak se díky těmto gestům promění atmosféra Vašeho domova.

Lev 23. července - 22. srpna 

Dnes přestaňte neustále přemýšlet o své finanční situaci a důvěřujte tomu, že hvězdy jsou Vám v tomto ohledu nakloněny. Neváhejte a dopřejte si možnost využít vydělaných peněz a dopřát si také nějakou tu odměnu.

Panna 23. srpna – 22. září

 Dnes řekněte utrácení stop! Co se týče peněz, není dnes úplně nejlepší konstelace. Pokušení utrácet číhá sice na každém rohu, ale Vy budete dnes vědět, že musíte s penězi hospodařit moudře.

Váhy 23. září – 22. října 

Možná se už delší dobu rozmýšlíte, že by Vás bavilo se dále dovzdělat a zahájit např. jazykový kurz, zúčastnit se zajímavého workshopu nebo se dokonce pustit do dalšího vzdělávání. Tak dnes je právě ten správný den pro toto rozhodnutí.

Štír 23. října – 21. listopadu 

Láska je pro Vás velmi důležitou součástí Vašeho života, a to i přes to, že se Vám v tomto ohledu v poslední době moc nedaří. Buďte vytrvalí a uvidíte, že brzy se vše v dobré obrátí.

Střelec 22. listopadu – 21. prosince

 Dnes se může stát, že bude mít Váš nadřízený jiný názor na kvalitu Vaší odvedené práce, ale Vy si dnes stůjte za svým a využijte své tvrdohlavosti v obhajování vlastního názoru – uvidíte, vyplatí se to!

Kozoroh 22. prosince – 19. ledna 

Hvězdy Vám dneska vzkazují jediné: „Čtěte mezi řádky“. Ať už Vás čeká důležité podepisování smlouvy, rozhovor se šéfem nebo řešíte potíže ve vztahu, vnímejte dnes více než kdy jindy hloubku slov.

Zdroje článku: