Horoskop na 3. červencový týden: Váhy budou vzpomínat, Býci zatouží po zábavě

Horoskop na 3. červencový týden: Váhy budou vzpomínat, Býci zatouží po zábavě
Tento týden bude plný překvapení pro všechna znamení zvěrokruhu. Čekají nás nové příležitosti, kterých můžeme využít, pokud chceme změnit celý přístup k životu. Co podle horoskopu čeká vás a jak tento týden strávit co nejpříjemněji?

Tento týden se nestane nic špatného. Člověk je sice věčně nespokojený tvor, ale nyní si nebudeme na nic stěžovat. Tedy až na pár výjimek, ale stále se bude jednat o nadprůměrný týden, co se týče spokojenosti. Začneme si všímat, že naše píle nám přináší ovoce, budeme důslednější než obvykle. A jak jste na tom vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je načase změnit váš životní styl. K tomu vás nikdo nebude nutit, rozhodnete se tak sami od sebe. Popřemýšlejte, co byste ve svém životě chtěli změnit. Zahrnete do svých dnů více cvičení či se začnete více zajímat o problémy ostatních? To záleží pouze na vás.

Na co si dát pozor: Pokud vám někdo řekne, že o vaši pomoc nestojí, nevnucujte se.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chystáte-li se vycestovat, učiňte tak ve druhé polovině týdne. Bude se vám dařit spolupracovat s cizími lidmi. Po celý týden budete toužit po zábavě. Není důvod, proč byste nemohli. Budete-li dělat to, co vás baví, zažijete nezapomenutelný týden.

Na co si dát pozor: Pokud vás vaše práce nebaví, můžete se nepěkně pohádat s nadřízeným.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete chtít zůstat doma, přestože budete velmi upovídaní po celý týden. Uvědomíte si, že nejde pouze navštěvovat známé a ve svém vlastním domově neudělat vůbec nic. Vyzdobte si ho podle svých představ. Až uvidíte výsledek, budete nadmíru spokojeni.

Na co si dát pozor: Jediné, co může přebrat vaši pozornost, jsou příspěvky na sociálních sítích.

Raci zatouží po sebevzdělávání.
Raci zatouží po sebevzdělávání. | Zdroj: megaflopp / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vaše energie vás naprosto zaplaví. Zatoužíte dělat nové věci, zejména se sebevzdělávat. Nic vás nezastaví, na všechno se budete vyptávat, budete žíznit po nových informacích, které byste mohli vstřebat. Budete zvídavější než obvykle.

Na co si dát pozor: Můžete se dozvědět něco, čeho budete později litovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden budete řešit převážně finance. Dostanete nápad, který vám přinese velký přivýdělek nebo zlepší vaši reputaci v práci. Hlavně v pátek si všimnete, že každý spolupracovník k vám chová více respektu. Možná se něco pokazí a vy to hravě vyřešíte.

Na co si dát pozor: Samochvála není to nejlepší řešení, jak reagovat na vyřešení problému, zejména pokud jste tu věc vyřešili již několik dní nazpět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ujasněte si, po čem toužíte, protože právě tento týden máte možnost změnit svůj život od základů. Nestane se, že byste neuspěli. Musíte si být jisti svým rozhodnutím i do budoucna, tato změna, kterou uděláte je nevratná.

Na co si dát pozor: Měňte pouze to, co opravdu chcete změnit. Pořádně se rozmyslete, než to provedete.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete hlavně vzpomínat. Vzpomínky se vyderou na povrch samy od sebe, aniž byste na nějakou osobu či událost sami pomysleli. Je čas dát svůj život do pořádku. S lidmi, s nimiž jste se rozhádali, navštivte a sdělte jim svůj pohled na věc. Nemusíte se s nimi udobřovat.

Na co si dát pozor: Pozor na výkyvy nálad, až budete hovořit s lidmi, které moc nemusíte.

Štíři by měli navštívit své přátele nebo si najít nové.
Štíři by měli navštívit své přátele nebo si najít nové. | Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je nejlepší čas najít si nové přátele nebo navštívit ty stávající. Každý vám má co říci. Nejspíše se vám splní sen, pokud chcete mluvit s někým, s kým jste dosud nemluvili. Může se jednat o člověka, který je blízký vašemu příteli, či veřejně známou osobnost, kterou delší dobu obdivujete.

Na co si dát pozor: Setkání s někým, koho jste naštvali, není nejlepší nápad.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Komunikace nebude váznout nikde. Rodina, přátelé i kolegové v práci budou nadšeni vašimi nápady. Nebojte se sdělit svůj názor, kdykoli se vám zamane – ale odsud posud. Nikdy neříkejte nic, co by vadilo vám osobně.

Na co si dát pozor: Sdílení informací o jiné osobě vám může nepěkně zavařit. Nemůžete určit, kdo se s kým zná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaměřte se na své sny, mají vám co sdělit. To, co byste si přáli vědět, budete mít přímo před očima. Zastavte se a relaxujte, popřemýšlejte o svém životě. To vám dodá porozumění, proč se cítíte tak unavení a co vám v životě chybí.

Na co si dát pozor: Neměňte plány najednou, zaměřte se na malé krůčky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete všímavější než kdy dříve, rozhodnete se zasvětit celý týden pomoci lidem, kteří to potřebují. Vykliďte svůj šatník a posbírejte další věci, které nepotřebujete, a nabídněte je bezdomovcům, charitám či dětským domovům.

Na co si dát pozor: Respektujte také sami sebe, v průběhu týdne se můžete hodně unavit.

Ryby (19. února – 20. března)

Vyřešte všechno, co vám na těch okolo vadí. Zároveň je požádejte o zpětnou vazbu. Ani vy nejste ušetřeni od chyb, ale nemůžete se jich zbavit, dokud je nezačnete vnímat. Lidé kolem vás jsou nejlepším nástrojem na identifikaci vašich chyb.

Na co si dát pozor: Nekřičte na ostatní, pokud s nimi nebudete souhlasit.

Zdroj článku:
  • Autorský text