Horoskop na 2. polovinu měsíce červen: Býkům pomůže kritika jejich činů, Štírům pomůže, když se zamyslí nad slovy ostatních

Horoskop na 2. polovinu měsíce červen: Býkům pomůže kritika jejich činů, Štírům pomůže, když se zamyslí nad slovy ostatních
Každou špatnou událost bychom měli vnímat jako šanci k osobnímu růstu. Poslední červnové dny jsou toho důkazem. Většina z nás zažije zklamání, které je zapotřebí, abychom provedli v našich životech změny, které nakonec povedou k naší spokojenosti.

Ačkoli každého z nás potká špatná událost, má nás naučit, co bychom ve svém životě měli změnit. Kdyby nebylo negativních událostí, trčeli bychom na místě. Ničemu novému bychom se nepřiučili. Co čeká vás? Ačkoli někdy jsou špatné události nevyhnutelné, většinou jim lze zabránit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zhodnotíte kvalitu svých vztahů. S některými lidmi se rozloučíte nadobro, provede vám něco strašného. Nakonec však zjistíte, že nic lepšího vás nemohlo potkat. Po počátečním smutku se objeví člověk, který se o vás bude velmi starat nikoli pro majetek či popularitu, ale pro vaši osobnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Odhalíte nedostatky ve svých vůdcovských schopnostech. Musíte si vyslechnout kritiku, abyste se posunuli kupředu a odhalili, co jste dělali špatně. Špatný pocit vám může na pár dní sebrat motivaci zlepšit se, ale nakonec přijdete na správný postup a lidé vás začnou mít více rádi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Práci si začnete poněkud usnadňovat, což nepovede k dobrému výsledku. Hlavním varováním by mělo být, že jste se zhoršili, což vám oznámí autorita. Svůj osud ale můžete zvrátit. Bez ohledu na chybějící motivaci práci odvádějte, jak byste si přáli, aby byla odvedená, pokud byste byli konečný zákazník.

Rak (22. června – 22. července)

Realita není kouzelný svět, a tak nemůžete spoléhat na to, že váš kouzelný úsměv vždy uklidní všechny situace. Budete mít smůlu na agresivní lidi, kteří si nenechají vysvětlit, že dělají chybu. Naštěstí kolem sebe budete mít i své ochránce, jedince ráznějšího charakteru, kteří vám pomohou.

Možná máte kouzelný úsměv, ale ten ne vždy uklidní všechny situace. Pozor si dejte na agresivní lidi
Možná máte kouzelný úsměv, ale ten ne vždy uklidní všechny situace. Pozor si dejte na agresivní lidi | Zdroj: deagreez1 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vyvážení osobního a profesního života je to, co byste měli zvážit. Určité vzpomínky se vám navíc začnou vracet a vy nemusíte vědět, kudy kam. Budete se snažit udělat všem okolo radost, až zjistíte, že vám vlastně nezbývá čas na sebe. Pokud se nyní zaměříte na své vlastní potřeby, budete velmi spokojení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměříte se více na ostatní lidi než sami na sebe. Postupem času se ale zcela vyčerpáte. Je dobré myslet i sami na sebe, na své zájmy a své pohodlí. Požádat o radu či pomoc vám možná může připadat hloupé, ale záhy zjistíte, že v jednotě je síla. Lidé jsou ochotni vám pomoci, když je požádáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Příliš mnoho povzbuzujících látek, například kofeinu, vás donutí popřemýšlet, zda jste ve svém životě opravdu spokojeni. Je však lepší se těmto látkám vyhýbat, neboť budete mít pocit, že jste ve svém životě něco udělali špatně. To rozhodně není pravda. Blízký přítel vám pomůže otevřít oči a vidět skutečnou realitu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebude snadné všímat si detailů a věřit jim. Jste to jen vy a vaše mysl proti celé realitě. Dříve či později si však uvědomíte, že někdy je lepší jít s proudem než vzdorovat faktům. Ne všechno, čeho se snažíte dosáhnout, skutečně potřebujete, a nyní budete mít možnost určit si priority – a nepředřít se.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Důvěra v ostatní lidi nyní nebude něco, v čem byste vynikali. S opatrností budete mít možnost odhalit falešného přítele, který vás pouze využívá, a nadobro se ho zbavit. Tento člověk vám nebude oporou, když ho budete potřebovat. Na druhou stranu budete mít o starost méně, již do něho nebudete vkládat drahocennou energii.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete se snažit držet krok s autoritou, ale nakonec zjistíte, že je to nad vaše síly. Buď se naučíte pracovat efektivněji a nedělat práci navíc nebo najdete něco, v čem budete vynikat. Tak či tak, váš život se výrazně zlepší a i dobrá nálada se vám vrátí, jakmile si uvědomíte, co nepotřebného děláte navíc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zpočátku se budete snažit, aby vás lidé přijali mezi sebe. A to tak hodně, že přestanete být sami sebou. V posledním červnovém týdnu si však uvědomíte, že to již přestáváte být vy, a na názorech ostatních lidí vám přestane tolik záležet. Navrátíte se ke svým původním názorům a již je nebudete měnit.

Ryby (19. února – 20. března)

Na vašich slovech začne hodně záležet. Není důležité, co říkáte, důležité bude jen to, komu vaše slova pomohou. Máte moc změnit něčí život nadobro. Dokážete lidi přesvědčit, že to, co dělají, není správné, pokud zvolíte ta správná slova. Pozor však na agresi, může vaši změnu zcela zničit.

Zdroj článku:
  • Autorský text