Denní horoskop 3. 8. 2024: Vodnáři dnes budou pevní ve svých rozhodnutích a Blíženci by měli zachovat klid

Denní horoskop 3. 8. 2024: Vodnáři dnes budou pevní ve svých rozhodnutích a Blíženci by měli zachovat klid
Astrologové nám na tento den doporučují využít toho, v jakém postavení jsou hvězdy, abychom se svezli na vlně dobré nálady. Všem znamením je v tento den prorokován růst. To jakému odvětví života bychom měli věnovat pozornost si můžeme přečíst u jednotlivých znamení.  

Sotva jsme se vzpamatovali ze včerejšího osudného dne a je tu nové datum. Měsíc a Neptun se ujímají vlády, a to nám pomáhá nacházet kreativní řešení situací a též možnost statečně čelit problémům, které nastanou. Měli bychom si dnes dávat pozor, abychom se nenechali vyprovokovat, protože nám dnes Pluto do cesty posílá lidi, kteří se nás snaží tlačit do pozice, kde nám není dobře.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

 Dnes je Vaše charisma neodolatelné a Vy jej podpoříte i tím, když dnes řeknete ne, na situace, které se vám opravdu nelíbí. Dnes není čas na ústupky, ani v oblasti lásky.

Ryby (19. února – 20. března)

 Jestli je dnes něco, co Vás zaručeně vytrhne z každodenních starostí, pak je to jednoznačně sport. I za cenu toho, že byste dnes neměli splnit nějaké své povinnosti, si vyhraďte čas na to, abyste se věnovali nějaké fyzické aktivitě. Poděkuje Vám zejména Vaše přeplněná mysl.

Beran (21. března – 19. dubna)

 Setkání s někým z Vaší minulosti Vás může dostat do nepříjemné situace. Zachovejte úsměv a klid a vše se jednoduše vyřeší. V oblasti financí máte pro dnešek snadný úkol – odměnit se za vše, co jste během dne zvládli.

Býk (20. dubna - 20. května)

 Býci, dnes se vyvarujte alkoholu a jiných povzbudivých látek, protože jejich účinky mohou způsobit, že se ještě více projeví Vaše výbušná povaha, což by zejména pro ten dnešní den nebylo žádoucí. V oblasti lásky i erotiky se Vám dnes bude dařit více než kdy jindy.

Blíženci (21. května – 20. června)

 Jednoduše dnes nikam nespěchejte, a to ani v případě, že je na Vás vyvíjen tlak.  Zachovejte klid, ať už se kolem Vás děje cokoli, uvidíte, že se pak všechno mnohem lépe vyřeší. Během dne si užívejte radosti z maličkostí, za které můžete být vděční.

Dneska nikam nespěchejte a radujte se z maličkostí
Dneska nikam nespěchejte a radujte se z maličkostí | Zdroj: szefei / Depositphotos

Rak (21. června – 22. července)

 Hvězdy lásky jsou Vám dnes nakloněny. Vneste do svého vztahu nový život. Překvapte nebo dokonce sveďte svého partnera a užijte si nezapomenutelný večer ve dvou. Zároveň se dnes věnujte nějakému pohybu – dodá Vám novou energii.

Lev (23. července - 22. srpna)

 Jako Lvi jste často velmi aktivní a dominantní. Dnes se však naučte, že nemusíte pokaždé udávat tón. A to zejména pokud jde o lásku. Nechte se láskou vést. I takto můžete zlepšit svůj dosavadní vztah nebo najít novou lásku.

Panna (23. srpna – 22. září)

 Neusněte na vavřínech! Cesta za Vašimi cíli může být tvrdá a kamenitá, ale překážky by Vás neměli na té cestě zastavit. Naopak Vás posílí a Vy stoupnete na ceně ve vlastních očích. Dařit se Vám dnes bude zejména v oblasti kariéry.

Váhy (23. září – 22. října)

 Smích a hudba jsou mnohdy těmi nejlepšími lékaři. Pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu je to, co Vám dneska prospěje a možná Vás bude tak bavit, že ho zařadíte do své každodenní rutiny.

Štír (23. října – 21. listopadu)

 Neplánované rande, to je téma dnešního dne. Ať už překvapíte svoji polovičku nebo se vydáte na přátelské posezení. Vše nové je dnes vítáno. Jste dnes ve špičkové formě, a proto dnes třeba i vyběhněte jenom v teniskách a dopřejte si nějaký ten sportovní výkon.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

 Pokud máte s někým „nevyřízené účty“, dnes je ten správný den na to, se k nim vrátit a dořešit je. Dnes je také ideální den pro spontánní akce, ať už je to večerní párty nebo třeba prodloužený víkend.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

 Po práci si dnes naplánujte minimálně hodinu u bazénu. Po cvičení se budete cítit mnohem vyrovnanějších a možná přijdete i na to, jak vyřešit situaci, kterou už dlouho nosíte v hlavě. Nezapomeňte, a to nejen dnes, dostatečně odpočívat.

Zdroje článku: