Denní horoskop na pátek 9. 8. 2024: Blíženci si dnes dají pozor na své zdraví a Kozorozi budou mít lásky na rozdávání!

Denní horoskop na pátek 9. 8. 2024: Blíženci si dnes dají pozor na své zdraví a Kozorozi budou mít lásky na rozdávání!
Všechna znamení zvěrokruhu mají své vlastní charakteristické rysy, které definují osobnost daného člověka. Proto je užitečné, když víme, co nás daný den čeká a jak se můžeme díky astrologii naladit na nadcházející den.

Dnešní pátek slibuje hladký průběh věcí a situací pro všechna znamení. Pokud si dáte pozor na Vaše „slabá místa“, celý den se ponese ve veselé náladě. Štěstí dnes přeje náhodným setkáním a my si tak budeme moci užít společnosti lidí, které jsme dlouho neviděli nebo jsme neměli prostor s nimi promluvit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

 Dnes máte podle hvězd na pořadu dne flirt. To, jestli se z něj vyvine nějaký další vztah, bude záležet jen a jen na Vás. Přestaňte v hlavě řešit, jak se situace bude vyvíjet, a neanalyzujte budoucnost, prostě si to jen užijte a nechte se překvapit.

Ryby (19. února – 20. března)

 Pokud se Vaše myšlenky v poslední době neustále točily kolem peněz, dnes si dejte jednoduše volno a neřešte neustále svou finanční situaci. Dle hvězd jde všechno podle plánu a Vy si nedělejte starosti. Prostě se jenom posaďte, odpočiňte si – rozhodně si to zasloužíte!

Beran (21. března – 19. dubna)

Hvězdy lásky jsou dnes na Vaší straně – vdechněte svému současnému vztahu nový život – překvapte partnera nezapomenutelným večer pro dva, kyticí růží nebo dobrým vínem. Dnešní den se pro Vás ponese v duchu optimismu.

Býk (20. dubna - 20. května)

 V práci byste se rádi posunuli někam dál, abyste se mohli rozvíjet – buďte trpěliví a Vaše snaha bude odměněna. Poháněni netrpělivostí se pouštějte do zbytečných a riskantních situací. Pokud nečekaně získáte peníze – znovu je investujte!

Blíženci (21. května – 20. června)

 Dnes na sebe buďte více opatrní. Chladná rána, chladný vzduch z klimatizace i neuvážené otužování může vést k nachlazení nebo chřipce. Na druhé straně u Vás dnes hvězdy nahrávají penězům a je ideální čas pro pokus o výhru v loterii.

Blíženci buďte na sebe opatrní a vyhněte se nechtěnému nachlazení
Blíženci buďte na sebe opatrní a vyhněte se nechtěnému nachlazení | Zdroj: Subbotina / Depositphotos

Rak (21. června – 22. července)

 Zdravá a vyvážená strava Vám pomůže zůstat zdraví a plní energie. Myslete na to právě dnes, kdy se pravděpodobně naskytne více situací a možností, jak se od zdravého životního stylu lehce odchýlit.

Lev (23. července - 22. srpna)

 Udělejte si dnes výlet nebo procházku se svou drahou polovičkou, dobrým kamarádem či příbuzným. Společný čas ještě více posílí lásku a vztahy obecně. Myslete na to, že i v nabitém pracovním procesu je nutné dát prostor také odpočinku.

Panna (23. srpna – 22. září)

 Dávejte na sebe dnes větší pozor v tom ohledu, že se možná dostanete do stresu více než v jiné dny. Proto, aby se tento stres neodrazil na Vaší náladě, více naslouchejte sami sobě a nechte mluvit vlastní intuici. Nedělejte dnes žádná finanční rozhodnutí.

Váhy (23. září – 22. října)

 Jste dnes v pokušení, zda pomoci ostatním či nikoli. Hvězdy Vám dnes napovídají, že dnes jste na pořadu dne Vy. Máte dnes skvělé konstelace, co se týče oblasti erotiky a sportu a skvělé výkony Vás dnes neminou.

Štír (23. října – 21. listopadu)

 Jako lidé narození ve znamení Štíra se dnes budete cítit fit a plní energie. Postavení planet Merkur a Venuše Vám dnes pomohou dosahovat nezměrných výsledků v oblasti, kde už delší dobu vynakládáte velké úsilí. Jen v oblasti financi se dnes držte zpátky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

 Vaše láska je dnes silnější než kdy jindy a Vy máte pocit, že máte tolik lásky, že byste mohli obejmout celý svět. Využijte toho a udělejte dnes něco výjimečného – věnujte nějaké peníze někomu, kdo je potřebuje, angažujte se v charitě či prostě podpořte někoho, kdo o to stojí.  

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

 Pro Kozorohy je obecně slabým místem hlava. Ať už ve formě fyzické bolesti, migrén či zavrátí, tak ve formě přílišného přemýšlení. Zabraňte dnes tomu, aby Vaše hlava trpěla a dopřejte si klidný den.

Zdroje článku: