Denní horoskop na úterý 8.10. 2024: Štíři se nebojí riskovat a Střelci budou milováni svou rodinou

Denní horoskop na úterý 8.10. 2024: Štíři se nebojí riskovat a Střelci budou milováni svou rodinou
Budoucnost je vždy trochu zahalena rouškou tajemství, kterou když trochu poodkryjeme, tak můžeme nahlédnout pod její pokličku. Co si pro nás dnes tedy hvězdy připravily? Blížencům se nebude moc dařit, Raci by si měli dát pozor na jazyk a Lvi konečně vyřeší své problémy.

Beran (21.3. – 20.4.)

Věčná přetvářka se opravdu nevyplácí, buďte k sobě upřímní a přiznejte si, že vás už stejně nebaví se neustále přetvařovat a být někým jiným. Ukažte svému okolí svou pravou tvář a za odměnu se před vámi objeví nové příležitosti.

Býk (21.4. – 20.5.)

Zaměřte se na svého partnera a rodinu. Zkuste si naplánovat nějakou akci, na kterou se budete těšit. Uvidíte, že to příjemně rozrazí stereotypní pracovní týden a možná si najdete i nové společné zájmy.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

V práci se vám sice moc nedaří a nejste spokojení se svými výsledky, ale místo výčitek se zkuste zaměřit na podstatu, proč tomu tak je. Když totiž najdete příčinu vašich obtíží, zjistíte, že nakonec nad vším vyzrajete.

Rak (22.6. – 23.7.)

Raci, dejte si pozor na svůj jazyk, abyste náhodou neřekli něco, čeho byste později mohli litovat. Nebuďte jízliví, nerozvážní a povrchní. Pokud se vám ale něco nebude zdát, nebojte se ozvat!

Raci, diskutujte v práci s rozvážností
Raci, diskutujte v práci s rozvážností | Zdroj: Y-Boychenko/ Depositphotos

Lev (24.7. – 23.8.)

Konečně se začíná blýskat na lepší časy! Všechny vaše problémy, starosti a zbytečné rozepře se brzy vyřeší a úspěch zažijete jak na poli pracovním, tak v osobním životě. Využijte toho a zkuste na sobě ještě trochu zapracovat.

Panna (24.8. – 23.9.)

Milé Panny, čeká vás řada novinek, nových začátků, příležitostí, vztahů, pochopení a pocitů. K tomu všemu však musíte přistupovat otevřeně a nechat se tím doslova pohltit, jen tak dosáhnete své proměny.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Dejte si pozor na svou náladovost, mohla by vám pokazit dnešní pracovní příležitosti. Zejména v práci se vám totiž bude dařit, všechny překážky a úkoly hravě zvládnete a budete mít radost z dobře vykonané práce.

Štír (24.10. – 22.11.)

Štíři, dnešní den vás přímo nabádá k odvaze trochu ve svém životě zariskovat. Máte nějaké dlouhodobé plány? Bez vytrvalosti a houževnosti jich jen těžko dosáhnete, proto vytrvejte na svých předsevzetích. Zvládnete to!

Střelec (23.11. – 21.12.)

Chovejte se ke svým přátelům a rodinným příslušníkům laskavě a ukažte jim, že je máte rádi. Vrátí vám to stejnou měrou a vy se dnes budete cítit milovaní. Co pro své nejbližší připravit lahodnou večeři?

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Zlo plodí jen další zlo, proto se chovejte tak, jak chcete, aby se ostatní chovali k vám. Dnešní den vás varuje před možnými komplikacemi v životě. Stůjte si pevně za svými názory a přesvědčením a nic vám nemůže hrozit.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vyčistěte si hlavu! Alespoň dnes zahoďte každodenní rutinu, stres a práci a věnujte se tomu, co milujete. I kdyby to měla být jen jedna hodina. Uvidíte, že se vám bude lépe soustředit na vše ostatní.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Ryby, maximálně využijte každé příležitosti, která se vám dnes naskytne, rozšiřte si své obzory a uvidíte, že nebudete litovat. Občas je dobré trochu vystoupit ze své komfortní zóny a nebát se všeho kolem sebe.

Zdroj článku:
  • Autorský text