Denní horoskop na úterý 27.8. 2024: Střelce ztrapní špatné pochopení slov, Ryby budou všechny házet do jednoho pytle

Denní horoskop na úterý 27.8. 2024: Střelce ztrapní špatné pochopení slov, Ryby budou všechny házet do jednoho pytle
Na scéně se objevuje Neptun, planeta, která nám podsouvá nepravdivé myšlenky. Můžeme tedy předpokládat, že dnešek nebude růžový a že spousta lidí bude mít špatný den. Pravděpodobně také my sami. Všechno zlé je však pro něco dobré.

Možná se ptáte, v čem tento špatný den může být dobrý? Na konci tohoto dne si totiž uvědomíme, že jsme se k ostatním nezachovali nejlépe. A pokusíme se omluvit všem, kterým jsme ublížili. Stejný nápad nejspíše dostanou i ti, kteří dnes ublíží nám. Každý z nás přitom přispěje svým dílem k celkové nepohodě. Pokud budete vědět, co od sebe můžete čekat, můžete se pokusit zlepšit tento den odlišným chováním. Přečtěte si, co máte dnes předurčeno zažít, a popřípadě vymyslete plán, jak ostatním náladu zlepšit místo zhoršení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zničehonic se u vás objeví vzpomínky na minulost. Postupem času začnou vybíhat převážně negativní vzpomínky a nebudete je moci vytlačit. Můžete se trápit nebo pochopit, proč se k vám ve vlnách vracejí již od doby, kdy jste je zažili. Trápí vás něco, co jste dosud nevyřešili, a nikdy není pozdě to napravit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přátelé by se před vámi měli mít na pozoru. Špatně si vyložíte, s jakými úmysly se s vámi budou chtít setkat. Zbytečné hádky, které spustí vaše domněnky, mohou vztahy poničit. Držte se faktů, které lze ověřit, a neberte své domněnky jako jedinou možnou pravdu, a těmto situacím se zcela vyhnete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé se vám budou snažit sdělit holou pravdu, ale vy budete ochotni naslouchat méně než obvykle. Je to tím, že tyto informace se budou týkat člověka, který je pro vás velmi důležitý, ne-li nejdůležitější ze všech. Zkuste se zamyslet nad tím, zda nemohou mít pravdu. Pokud vás jednou někdo zklame, na litování je již pozdě.

Rak (22. června – 22. července)

Budete mít tendenci chválit lidi za to, co udělali. Nebo neudělali? Abyste si uchovali důležitý vztah, budete ochotni neříkat pravdu. Vinu budete shazovat na sebe, jen aby se ten druhý nezlobil. Tím ale zklamete hlavně sami sebe. Máte přece nějakou hrdost, sebeponižování vám navíc náladu zkazí ještě více.

Budete mít tendenci chválit lidi za to, co udělali. Nebo neudělali?
Budete mít tendenci chválit lidi za to, co udělali. Nebo neudělali? | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Všimnout si všech detailů, které by vám mohly pomoci vyřešit vaše problémy, bude zdánlivě nemožné. Budete v příliš velkém spěchu na to, abyste si zjistili správné informace a podle toho se dobře rozhodli. Stačí ale jen zpomalit své rychlé tempo a promyslet všechny možnosti, než se pro jednu rozhodnete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše slova mohou hodně zranit. Budete ve svém vysvětlování velmi nejednoznační, což si většina lidí vyloží špatně. Detailně popište, co svou radou míníte, abyste předešli zbytečným dohadům o své důvěryhodnosti. Ne všichni lidé totiž nyní znají vaše pravé hodnoty.

Váhy (23. září – 23. října)

Ta část vaší minulosti, na kterou nevzpomínáte rádi, se promítne do přítomnosti. Můžete někomu ublížit tím, že ho budete přirovnávat k manipulátorovi z minulosti. Každý člověk je jedineční a všichni si zaslouží dostat šanci, začít se s vámi přátelit s čistým štítem. Neodsuzujte nikoho předem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bude velmi těžké poznat rozdíl mezi čistým přátelstvím a přátelstvím s výhodami. Špatně si vyložíte signály, které k vám jsou vysílány. Abyste nepokazili svůj vztah, než uděláte další krok, ujistěte se, že oba dva jste na stejné vlně. Ne vždy je všechno tak, jak se zpočátku může zdát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Špatné pochopení vás může uvést do trapné situace. Než proto na něco zareagujete, přesvědčte se, zda jste sdělení správně pochopili. Zejména na pracovišti či na pohovoru nemusí vše dopadnout nejlépe, pokud budete odpovídat, aniž byste řádně rozuměli otázce. Stát se to ale může i v oblasti rodiny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V oblasti lásky se začnete cítit velmi nepohodlně. Ať už jste zadaní či nikoli, svůj stav budete chtít urychleně změnit, protože se necítíte šťastně. Pravděpodobně ale jde pouze o dočasný pocit. Dvakrát si rozmyslete, než něco uděláte, protože dnes budete velmi impulzivní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Příbuzní a přátelé vám ne vždy dělají radost. Dnes budete muset překousnout špatnou náladu nejednoho z nich. Skoro se zdá, jako by vás ve svých životech nepotřebovali. Pokud vás soustavně odmítají, není dobrý nápad neustále se jim snažit vetřít do přízně.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vlastní myšlenky vám rozmíchají emoce. Nebudete moci s jistotou určit, na čí straně stojí pravda. A tak se rozhodnete stáhnout se do své ulity a volný čas strávit doma. Nemusíte to dělat. Jistě, spousta lidí s vámi přijde, aby upustila páru, ale někteří lidé budou jednat ve vašem nejlepším zájmu.

Zdroj článku:
  • Autorský text