Denní horoskop na úterý 17.9.2024: Blíženci, zachovejte otevřenou mysl, Vodnáři, štěstí si za peníze nekoupíte

Denní horoskop na úterý 17.9.2024: Blíženci, zachovejte otevřenou mysl, Vodnáři, štěstí si za peníze nekoupíte
Denní horoskop přináší odpověď na otázku: jaká bude naše budoucnost? Náš denní horoskop vám pomůže plně využít příležitosti, které se nám staví do cesty. Pomůže usnadnit plánování života, učinit rozhodnutí, přijmout výzvy nebo se naopak držet zpátky.

Dnešní den stůjte nohama pevně na zemi. Ne každý totiž bouřlivé čase ustojí zcela bez újmy. Buďte obezřetní a nevěřte každému a všemu, co se k vám donese. Žádná bouře dlouho netrvá a mezi mraky brzy prosvitne slunce pro každého z nás. 

Beran (21. března – 20. dubna)

Osoba, které jste bezmezně důvěřovali, odhalí konečně svoji pravou tvář nečestnosti. Bude to pro vás velmi bolestivé, a to i z důvodu, že jste nečestné projevy sice nějakou dobu pozorovali, ale ignorovali. 

Býk (21. dubna – 21. května)

Neúspěch je součástí života, což si sice nepřipouštíte a tudíž riskujete i v oblastech, kde nejste tak silní. Hvězdy napovídají, že byste měli být uvážlivější a nepouštět se do všeho s tak vysokým nasazením. Ne vždy se totiž podaří vše tak, jak si přejeme.

Blíženci (22. května – 21. června)

Snažte si zachovat otevřenou mysl při jednání s lidmi, s jejichž názory příliš nesouhlasíte. Vaše povaha vám příliš neumožňuje pouštět se do konfrontace, ale někdy je to více než potřeba. Jedině tak se naučíte nestát stále v pozadí a občas si prosadit vlastní názory.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš iniciativy škodí – platí to jak v soukromém, tak i v osobním životě. Kvůli přemíře prosazování sebe sama ztrácíte s některými blízkými lidmi důvěrný vztah. Naučte se přijímat a respektovat názory ostatních.

Naučte se přijímat a respektovat názory ostatních
Naučte se přijímat a respektovat názory ostatních | Zdroj: simonapilolla / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zkuste zvolnit především v partnerském vztahu. Někdy je potřeba si uvědomit, že vaše drahá polovička potřebuje volně dýchat. Dopřejte vašemu partnerskému vztahu prostor, aby každý z vás měl čas sám pro sebe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Prosazovat vlastní názory a myšlenky je téměř nutností. Pokud se nenaučíte vážit si sama sebe, tak se vždy najde někdo, kdo vaší laskavosti bude zneužívat. Někdy je zapotřebí protistraně ukázat drápky a vyslat informaci, že teď to bude tak, jak chci já.

Váhy (23. září – 23. října)

Místo toho, abyste naříkali nad tím, jak svět funguje, zkuste se zaměřit na to, jak ho zlepšit. Není třeba dělat nic velkolepého, začněte např. vylepšovat svoje životní prostředí. Uvidíte, jak začne fungovat řetězová reakce a odměnou za to pro vás bude hřejivý pocit na duši.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Pokuste se ovládat agresivnější stránku svojí povahy. Všechno je možné vyřešit v klidu, s rozmyslem. Je možné, že se objeví problémy, které vás velmi rozhodí. Jsou to překážky, které vás učí ovládat emoce.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Neignorujte varování, které je k vám vysíláno. S největší pravděpodobností se bude jednat o to, abyste nedůvěřovali osobě, která přijde s nepříliš výhodnou nabídkou.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Problémy v partnerském vztahu vyplavou na povrch. Už nějakou dobu si jste vědomi toho, že to v partnerském vztahu skřípe, ale na druhou stranou neděláte vůbec nic pro nápravu. Problémy, které řešíte, musíte dovést do konce.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Štěstí si za peníze nekoupíte. Musíte se tedy rozmyslet, zda upřednostníte pracovní kariéru nebo spokojený rodinný život. Najít rovnováhu mezi soukromým a pracovním životě je velmi obtížné, ale bez rovnováhy se vztah může zhroutit.

Ryby (21. února – 20. března)

Očekávejte velmi příjemnou zprávu. Vypadá to, že bouřlivé období je konečně za vámi. Dořešte věci, které máte rozpracované a potom si konečně začněte užívat vlnu hojnosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text