Denní horoskop na středu 24.7.2024: Panny zaskočí neplánované finanční výdaje, Lvi budou hýřit nápady

Denní horoskop na středu 24.7.2024: Panny zaskočí neplánované finanční výdaje, Lvi budou hýřit nápady
Co nového je dnes ve hvězdách? Náš denní horoskop vám pomůže najít vrcholy i pády života, posilnit pevné stránky a připravit se na možná úskalí. Tajné tipy vám pomohou učinit rozhodnutí, přijmout výzvu nebo se naopak držet zpátky.

Partnerské vztahy – láska, city, porozumění, naslouchání a ochota komunikace. Hvězdy jsou nakloněny lásce, ale také odhalují a vyplavují z hlubin vše, co nebylo vyřčeno, co nebylo opětováno a na co se málem zapomnělo.

Beran (21. března – 20. dubna)

Emocionální vzestupy a pády dnes vyžadují podporu rodiny nebo přátel. Naslouchejte potřebám a přáním svého partnera, který se ve vztahu nemusí cítit zrovna komfortně.

Býk (21. dubna – 21. května)

S partnerem se snažte více komunikovat – prospějte to vám oběma. Pro zlepšení fyzické kondice můžete začít s lekcemi jógy nebo si zajít do bazénu.

Blíženci (22. května – 21. června)

Snažte se neuvíznout v minulosti. Vzpomínky, ke kterým se stále vracíte, vás jen utvrzují v lítosti. Je na čase podniknout přímé kroky ke zlepšení své budoucnosti.

Rak (22. června – 22. července)

Letní teplé počasí vám může pomoci do partnerského a milostného vztahu vrátit sluneční svit. Nečekejte na to, až váš partner přijde s nějakým nápadem na zlepšení, ale chopte se příležitosti a první krok učiňte tentokrát vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

V partnerském i pracovním životě se vám bude dařit. Budete doslova hýřit nápady, kreativitou a předvedete se v tom nejlepším světle. Jakýkoliv ostych musí jít stranou, využijte situace, která se nabízí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Možná vás nemile zaskočí neplánované finanční výdaje, které bude třeba uhradit. V partnerském vztahu začnete mluvit od srdce a zjistíte, že se vám díky tomu tomu splní vaše milostné touhy.

Váhy (23. září – 23. října)

V práci se vyhýbejte dramatickým situacím, mohli byste utrpět nepříjemným škodám. Pamatujte, že váš nadřízený má vždy pravdu, obzvláště, když víte, že ji vždy musí mít.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Časté bolesti zad mohou být z nezdravého životního stereotypu. Zajděte si zaplavat do bazénu nebo se objednejte na masáž. Osvěžte svůj letní jídelníček – více zeleniny a ovoce, méně masa.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Perfektní načasování pro žádost o zvýšení platu. Pokud podnikáte a zvažujete uvedení nového produktu na trh, je dnešek tím nejlepším dnem v roce. Jakýkoliv, předem dobře promyšlený počin, bude velkým přínosem.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Pokud plánujete rozšířit svoji kvalifikace, začněte s tím dnes. Štěstí budete mít i při hledání školy nebo vhodného kurzu. Připravte se s předstihem, ať vás později nic nepřekvapí.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Dozrál čas na plnění slibů. Ať už jste slíbili dětem pejska, partnerovi romantickou dovolenou nebo rodičům lepší studijní výsledky, svoje sliby začnete plnit právě dnes.

Ryby (21. února – 20. března)

Důkladně přemýšlejte o tom, co vyslovíte. Mohlo by se stát, že řeknete něco, co by vás mohlo hodně mrzet. Středa přeje připraveným, snažte se být v předstihu.

Zdroj článku:
  • Autorský text