Denní horoskop na středu 23.10.2024: Kozorozi odhalí falešného přítele, Rybám se může zadařit

Denní horoskop na středu 23.10.2024: Kozorozi odhalí falešného přítele, Rybám se může zadařit
Vliv Štíra na Slunce teprve začíná svůj měsíční cyklus, ale projeví se už v plném proudu. Spoustě z nás bude svět připadat nespravedlivý, pokud se necháme unést našimi názory, které se nezakládají na hlubším porozumění ostatním. Je to i váš případ?

Stále totiž můžete patřit mezi šťastlivce, kteří budou dnes spokojení. Stačí jen popřemýšlet nad svými činy předtím, než je vůbec uděláme. Měsíc se totiž nachází pod vlivem znamení Raka a umožňuje nám hlubokou introspekci. Přečtěte si, co vás dnes čeká. Odhalení budoucnosti vám umožní vyhnout se nežádoucím vzorcům chování.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozhazování peněz vám přijde jako skvělý nápad, ale pouze dnes. Za pár dní svého rozhodnutí více nakupovat můžete hodně litovat. Je proto důležité vědět, za co utrácíte a zda jsou vaše nákupy skutečně tak potřebné, jak se domníváte. Také půjčování peněz je lepší nechat na jindy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš pocit, že nejste dokonalí, bude pramenit z toho, že jste před pár dny mohli něco udělat, ale neudělali jste to. Ale žádný strach, ještě dnes, zřejmě v odpoledních hodinách, zjistíte, že někdy je lepší něco neudělat. Nakonec na své činy budete hrdí, což přispěje ke zdravému sebevědomí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Může se objevit úzkost z toho, že něco děláte špatně. Není to trvalý pocit a vychází pouze z vašich obav, nemají reálný podklad. Ujistěte se proto, že uděláte vše pro to, abyste se pobavili, ať už s přáteli, rodinou nebo sami. Vyprávění nebo četba příběhů jiných lidí vás uklidní.

Rak (22. června – 22. července)

Náladovost je upozornění, že vás lidé mají nechat na pokoji, ale dnes vám tato vlastnost nebude příliš k užitku. Naštěstí budete myslet i na lásku a ta vás uklidní bez ohledu na to, jak naštvaní budete. Na druhou stranu je důležité vědět, že jste stoprocentně milováni, jinak hrozí zbytečné hádky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaznamenáte určité mentální rozpolcení. Na jedné straně budete chtít, aby se lidé kolem vás cítili dobře, na straně druhé si budete připadat, že vás ostatní omezují. Najít vnitřní rovnováhu bude velmi složité, ale zároveň důležité pro to, abyste se opět cítili dobře.

Najít vnitřní rovnováhu je velmi důležité pro vlastní pocit spokojenosti
Najít vnitřní rovnováhu je velmi důležité pro vlastní pocit spokojenosti | Zdroj: yellow2j / Depositphotos

Panna (23. srpna – 22. září)

Dostanete možnost vyrazit na výlet, který vám zajistí pocit, že jste jedineční. Budete klást důraz především na své vlastní potřeby, uvědomíte si, že si musíte jednou za čas odpočinout. Tento pocit vás ale může učinit pohodlnějšími, co se týče plnění povinností. Věnujte se napřed práci, až poté zábavě.

Váhy (23. září – 23. října)

Touha po společnosti vám znemožní plně se soustředit na to, co zrovna teď děláte. Naneštěstí budete mít práce až nad hlavu a vize trávení času s přáteli se pro vás stane stále více jako sen než jako realita. Pokud ale do svých povinností dáte vše, setkání s přáteli bude stále možné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zasloužíte si lásku, ale budete mít tendenci utíkat od těch, kteří vás zahrnují komplimenty. Občas je obtížné poznat, kdy se vás někdo snaží využít, ale vy budete očekávat zradu na každém rohu. Trochu zvolněte a dejte lidem větší šanci, obzvláště těm, které znáte už léta.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte v hlavě nápad, jak upevnit mezilidské vztahy, a to nejen ty vaše. Máte předurčeno toto poselství šířit do širého světa. A možná se budete divit, kolik příležitostí se vám dnes naskytne. Také pomoc slabším nebude na škodu, ukážete tím svou vnitřní sílu a lidé si vás více oblíbí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přijdete na to, jakých názorů či dokonce lidí, kteří vám pouze škodí, jste se drželi příliš pevně. Nastává čas vnitřní transformace, kdy se rozhodnete nechat jít to, kvůli čemu nejste šťastní, a nahradit to něčím smysluplnějším. Jen pozor, abyste nedopatřením neopustili dobré přátele.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bude vám dělat problém zjistit rozdíl mezi spolupracovníky a dobrými přáteli, a tak na sebe prozradíte něco, co vám později přinese nejeden problém. Jedinou záchranou je nemluvit jen proto, že vás do toho tlačí vaše mysl, a lépe si rozmyslet, komu co sdělujete a komu vlastně můžete věřit.

Ryby (19. února – 20. března)

Dnes se ukáže, jak velké jsou vaše ambice. Vaše cesta, po které se plahočíte již několik měsíců, abyste dosáhli lepší budoucnosti, může odhalit zkratku, která vám ušetří mnoho práce a času. Ale také vás může vrátit zpátky na začátek. Je to vaše pozitivita, kdo vám tuto možnou zkratku odhalí.

Zdroj článku:
  • Autorský text