Denní horoskop na sobotu 7.9. 2024: Berani se mohou těšit na harmonické období, Rakům se vrátí stabilita do života

Denní horoskop na sobotu 7.9. 2024: Berani se mohou těšit na harmonické období, Rakům se vrátí stabilita do života
Denní horoskop přináší odpověď na otázku: jaká bude naše budoucnost? Náš denní horoskop vám pomůže plně využít příležitosti, které se nám staví do cesty. Pomůže usnadnit plánování života, učinit rozhodnutí, přijmout výzvy nebo se naopak držet zpátky.

Sobota bude přát především zamilovaným. Partnerský vztah by měly okořenit ženy ve znamení Kozoroha. Váhy by se měly věnovat rodině a Štíři naopak sůj volný čas věnovat lidem nebo zvířatům nacházející se v nouzi. 

Beran (21. března – 20. dubna)

Těšit se můžete na harmonické období v partnerském vztahu. Víkend je ideální k naplánování společně strávených okamžiků se svým protějškem nebo celou rodinou. Nedávné napětí nebo neshody s příbuznými se tak mohou zmírnit.

Býk (21. dubna – 21. května)

Finanční rodinnou situaci zkuste řešit s větším rozmyslem a důkladněji promýšlejte, na co konkrétně peníze vynaložíte. V poslední době utrácíte více, než vám rodinný rozpočet dovoluje.

Blíženci (22. května – 21. června)

Pokud máte nevyřešenou situaci s bývalým partnerem, tak je načase dát si věci do pořádku. Nový vztah by totiž mohl ztroskotat ještě dříve, než začne. Než se pustíte do nových věcí, je třeba se zcela oprostit od těch starých.

Rak (22. června – 22. července)

Stabilita se vrací do vašeho života. Ještě je třeba mírně zapracovat na neustálém prosazování si vlastních názorů. Zkuste také někdy naslouchat ostatním a možná zjistíte, že jsou i jiné, pohodlnější způsoby, jak dosáhnout cíle.

Zkuste někdy naslouchat i ostatním lidem
Zkuste někdy naslouchat i ostatním lidem | Zdroj: gstockstudio / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Díky píli a odhodlání můžete dosáhnout mocného posunu ve vašem životním směru. Zdá se, že ve svém rušném životním stylu máte čas na všechno, kromě odpočinku a relaxace. Zkuste trochu zvolnit, jinak byste mohli dojít do bodu vyhoření.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již delší dobu uvažujete o rekonstrukci nebo alespoň renovaci domu. Konečně uzrál čas a dnešek je den kreativity a neotřelých nápadů. Základní práce určitě zvládnete sami a zároveň tím i započnete start celkové proměny.

Váhy (23. září – 23. října)

Dnešek zkuste vyhradit pouze pro svoji rodinu nebo blízké přátele. Uspořádejte odpolední grilování nebo večerní setkání v rodinném kruhu. Naplánujte si romantickou noc se svojí drahou polovičkou.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Zkuste se o svoje nápady podělit s ostatními a možná vás překvapí, jaké výsledky z toho vzejdou. Pokud se již nějaký ten čas chystáte podpořit nějakou charitativní činnost, poohlídněte se po ní během dnešního dne. Nemusí vždy jít jen o materiální pomoc. Co se takhle zapojit do dobrovolného venčení psů z útulku?

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Ve vašem osobním životě chybí motivace. To je také důvod, proč se nemůžete k ničemu odhodlat a každý nápad bojkotujete. Snažte se na život nahlížet optimisticky, někdy stačí si udělat radost maličkostí nebo třeba se zasmát sám sobě.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Ženy by měly do milostného života vnést svěží vítr a překvapit svoji drahou polovičku něčím novým, neotřelým. Od mužů se naopak očekává více romantiky a porozumění.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Už je načase, abyste si uvědomili, že lidé ve vaší těsné blízkosti jsou z toho vašeho neustálého rozkazování velmi rozhořčeni. Někdy se snažte lidem více naslouchat a méně mluvit. Hledejte chyby nejdříve na sobě a teprve poté poukazujte na ostatní.

Ryby (21. února – 20. března)

Dříve, než vyslovíte nějakou kritiku, zkuste si větu v duchu přeříkat a formulovat ji vhodněji. Ostrá slova mohou druhým velmi ublížit a vám se po nějaké době vaše činy vrátí i s úroky. Pokud s něčím nesouhlasíte, je třeba vést dialog s osobou, které se daná věc týká a pokud možno v klidu dojít k nějakému závěru.

Zdroj článku:
  • Autorský text