Denní horoskop na sobotu 26.10.2024: Lvi budou ostatním lidem radit, Berani zažijí šťastný den

Denní horoskop na sobotu 26.10.2024: Lvi budou ostatním lidem radit, Berani zažijí šťastný den
Dnes, více než kdy jindy, bude důležité najít potěšení ve všem, co děláme. Naštěstí Měsíc, který se bude nacházet pod vlivem Lva, nás navede na správnou cestu. Také ale může způsobit mentální blok či zbytečné obavy, což může přinést zbytečný stres.

Dnes se snadno můžeme dostat do potíží kvůli vlastním pocitům. Budeme hledat klid, ale bude se zdát, že ostatní lidé nám ho ne a ne dopřát. Někteří z nás ale budou mít štěstí a vliv Lva jim umožní pohnout s důležitým projektem nebo objevit novou životní cestu. Pokud se to stane vám, Slunce ve Štíru vám pomůže s trpělivostí. Jak na tom budete vy? Přečtěte si svůj sobotní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete mít pocit, že všechno, co uděláte, se setká s úspěchem. A budete za to vděční. Tuto výjimečnou příležitost využijete k tomu, abyste rozjeli svůj dlouho odkládaný projekt. Také rodinné vztahy se značně zlepší, návrhy na program od vašich blízkých vám budou připadat jako zábava.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zatoužíte více se spojit s přírodou. Není vyloučeno, že navštívíte botanickou zahradu nebo se jen tak projdete s přírodou. Procházka o samotě vám hodně prospěje, ale vy upřednostníte výlet ve více lidech. Problém, který řešíte s určitou osobou, bude vyřešen, pokud si o svých pocitech na procházce popovídáte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svůj den začnete pomocí jiným lidem, ale postupem času se zaměříte více na sebe, zjistíte totiž, že všechnu energii, kterou jste mohli rozdat, jste již věnovali ostatním. Vaše osobní pohodlí se pro vás stane prioritou číslo jedna, ale to neznamená, že byste ublížili někomu jinému, ba naopak.

Rak (22. června – 22. července)

Budete se cítit pod tlakem, očekávání ostatních lidí podle vás budou příliš přehnaná. Pravý důvod této myšlenky ale bude, že se vám nebude chtít plnit své povinnosti, nejraději byste dělali cokoli jiného. Musíte ale zatnout zuby a pustit se do toho, pokud nechcete, aby se vám práce nahromadila.

Rakům se nebudou chtít plnit své povinnosti
Rakům se nebudou chtít plnit si své povinnosti | Zdroj: londondeposit / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Sdílení rad a životních zkušeností budete považovat za velmi důležité, ale naneštěstí budete jediní, kdo to tak bude vidět. Oprostit se od vašeho ega pro vás nyní bude nemožné, a tak budete sdílet moudrosti, které vám osobně připadají velmi důležité, ale většině lidí nepomohou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete mít pocit, že bojujete a bojujete, ale výsledek se stále nedostavuje. Nebojte, je normální si myslet, že všichni ostatní dělají všechno lépe. Zároveň projdete osobním rozvojem. Budete hledat možné nedokonalosti a jednu malou najdete. Zbytek dne bude spíše o vzdělávání.

Váhy (23. září – 23. října)

Náladoví lidé vám budou proti srsti a zároveň se může zdát, že jsou jediní, kdo vám zkříží cestu. To vás donutí spojit se s přáteli, kteří na všech vidí jen to dobré a vždy vám dokážou zlepšit náladu. S jejich pomocí dospějete k závěru, že štěstí si vytváříte vy sami, nenajdete ho ve vnějším světě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete si brát příliš osobně to, co vám ostatní lidé říkají. Záleží jen na vás, zda se budete celý den vztekat nebo vyrazíte do společnosti pozitivně smýšlejících lidí. Vaše spokojenost bude záviset na vašem rozhodnutí. Je dobré věnovat se aktivitám, které vám sníží stres a naplní vás pocitem spokojenosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Popadne vás touha šířit radost mezi ostatní lidi. A své příznivce si najdete. Tito lidé se stanou vašimi novými přáteli, pokud sami budete chtít. Lidé, kteří se topí v problémech, avšak jsou ochotni to změnit, vám zkříží cestu. Postupně si uvědomíte, že vám mohou dát stejně jako jim dáte vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nebudete mít příliš dobrou náladu, jakmile se dozvíte určité novinky o někom, ke kterému jste měli opravdu blízko. Jeho rozhodnutí vás přinutí přemýšlet, zda vztah mezi vámi má ještě nějakou cenu. Také se můžete špatně rozhodnout, tudíž je lepší toto rozhodnutí nechat na jindy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedochvilnost vašich přátel vás bude hodně štvát. Můžete se pohádat zejména s těmi, kteří se zpožďují pravidelně. Než jim však začnete něco vyčítat, je dobré podívat se sami na sebe, zda vy jste v tomto ohledu dokonalí, aby se vaše vlastní slova hned neotočila proti vám.

Ryby (19. února – 20. března)

Zlozvyky ostatních dnes neponesete dobře. Budete dokonce chtít odejít ze společného setkání, jak vás budou štvát. Zapomenete, že i vy máte své vlastní, které ostatní nemají rádi. Zdržte se proto jakýchkoli poznámek, které by mohly poškodit vaše nejlepší vztahy.

Zdroj článku:
  • Autorský text