Denní horoskop na sobotu 24.8. 2024: Kozorozi předvedou svou zábavnou stránku, Lvi popřemýšlí o budoucnosti

Denní horoskop na sobotu 24.8. 2024: Kozorozi předvedou svou zábavnou stránku, Lvi popřemýšlí o budoucnosti
Měsíc se ocitne pod vlivem Býka již v 2:01 a donutí nás zamyslet se nad svými cíli, ale také nad vztahy s ostatními. O znamení Býk většina z nás ví, že je tvrdohlavý a jde si pevně za svým. Tuto moc nám propůjčí. Je toho ale mnohem více.

S Měsícem pod vlivem Býka se zamyslíme nad tím, zda jsou naše vztahy pevné. V této oblasti většinou dojde k silnému zlepšení. Někteří z nás se naneštěstí se svými blízkými pohádají, pokud dojde k nedorozumění. Také se ale zaměříme na finance a spokojenost v životě. Jak znamení Býka dnes ovlivní vás? Přečtěte si svůj denní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nákupy potřebných věcí nyní povedou k velké vlně stresu. Můžete pocítit strach o své finanční zabezpečení. Není nic špatného na tom, dopřát si to nejlepší, stav vaší peněženky ani bankovního účtu není tak špatný, jak si budete myslet. Dopřát si dobrou večeři na konci dne vás nakonec potěší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete velmi zábavní a využijete toho, aby si vás oblíbili ti správní lidé. Dobře víte, kde jsou vaše hodnoty, a využijete svou fantazii, abyste ostatním lidem zlepšili den. Vaše pozitivní smýšlení se navíc projeví i ve vašem osobním životě. Problém, se kterým jste se dlouho trápili, se rychle vyřeší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Sami sebe označíte za velmi líného člověka, ale na tom není nic špatného. Dnes budete chtít odpočívat, dobít energii na své velké plány, ve kterých se chystáte pokračovat příští týden. Pokud máte pocit, že odpočívat nemůžete, ujistěte se, že opravdu zvládnete celý den plnit úkoly, do kterých vás nikdo jiný nenutí.

Rak (22. června – 22. července)

Spolupráce s ostatními lidmi vás zahřeje u srdíčka a zároveň vás motivuje jít si za svými sny. Ať už se chystáte na víkendový úklid nebo byste raději objevovali nová místa, trávení času s lidmi vám zvedne náladu. Také samotné plánování výletu se vám zadaří mnohem více, když nebudete plánovat sami.

Společní trávení času s lidmi vás určitě potěší, zadaří se i samotné plánování třeba výletu
Společní trávení času s lidmi vás určitě potěší, zadaří se i samotné plánování třeba výletu | Zdroj: adriaticphoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Myšlenky na vaše dlouhodobé cíle vás zcela pohltí. Ačkoli jste si slíbili, že si na svou kariéru dnes ani nevzpomenete, přistihnete se, jak na ni budete myslet celý den. Má to svůj důvod, nyní k sobě budete upřímnější než obvykle, budete vědět, co přesně chcete, a vymyslíte plán, jak toho dosáhnout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Upřímnost se z vašeho života zcela vytratí. Bude vám velmi záležet na tom, jak se prezentujete před ostatními lidmi, a tak jim řeknete spíše to, co chtějí slyšet, jen abyste je nezklamali. A oni vám uvěří, protože vás znají jako člověka, který je spíše upřímný než že by lhal ze soucitu.

Váhy (23. září – 23. října)

Jindy společenský člověk, dnes ale pocítíte potřebu většího soukromí. Budete totiž velmi citliví na energii druhých lidí. Pokud k sobě chcete někoho pozvat, ujistěte se, že přijde s dobrou náladou. Negativně naladění lidé vás pouze vystresují. Nemáte-li na ostatní náladu, nenuťte se do setkání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vztahy mohou drobně pokulhávat. Obzvláště lidé, kteří na vás v posledních dnech budí dojem, že před vámi něco skrývají, ve vás nevyvolají dobrou náladu, spíše naopak. Zároveň ale máte slušnou šanci udobřit se s člověkem, kterého jste nedávno vyhostili ze svého života na základě špatného pochopení určité situace.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začnete se více zajímat o své zdraví. Můžete se cítit nepohodlně nebo vás něco může začít bolet, ale dojdete k rozhodnutí, že jste svému fyzickému zdraví nevěnovali takovou pozornost, jakou byste měli. Drobné změny ve stravování či delší procházky přírodou mohou být jedny z mnoha změn.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přišel čas se pobavit. Letní počasí vás neudrží doma, zatoužíte trávit čas s jinými lidmi. Za celý měsíc jste neměli takovou náladu se socializovat jako právě dnes. Další dobrou zprávou je, že nebudete zastávat příliš vážný postoj, a ostatní si vás oblíbí pro vaši hravost a dětskou duši, kterou většinou skrýváte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nastal čas péče o sebe, a to především té mentální. Pokud to mezi vámi a rodinnými příslušníky skřípalo, dnes se všechno nejasné vyjasní a všichni pochopíte, jak zbytečná nedávná hádka vlastně byla. Zkuste vymyslet tip na rodinný výlet a zeptejte se svých blízkých, zda by se ho zúčastnili.

Ryby (19. února – 20. března)

Čas, který strávíte doma, rozhodně nebudete chtít trávit sami. A tak vymyslíte program na celý den plný zábavy i rozhovorů o vážných tématech, a pozvete několik přátel, aby vám dělali společnost. Čím více nad svým programem popřemýšlíte, tím atraktivněji bude pro ostatní znít.

Zdroj článku:
  • Autorský text