Denní horoskop na sobotu 17. 8. 2024: Luna se bude přesouvat z Kozoroha do Vodnáře. Prožijte dokonalý den v harmonii a lásce

Denní horoskop na sobotu 17. 8. 2024: Luna se bude přesouvat z Kozoroha do Vodnáře. Prožijte dokonalý den v harmonii a lásce
Sobotní postavení planet přináší mnoha znamením šanci na to potkat svou vysněnou lásku a zároveň si užít den plný zaslouženého odpočinku. Dopřejte si úsměv a radost po celý den.

Kromě toho, že dnes slaví své narozeniny některé známé osobnosti jako například Robert de Niro, nebo Sean Penn, tak je ideální postavení planet pro potkávání se s novými lidmi. Vysokou šanci potkat úžasnou bytost má nejen zrozenec Blížence, ale také Býka, nebo Berana. Možná výhra může překvapit Lvy a Štíry čeká sladké usmiřování. Prožijte dnešní den v harmonii a lásce, čekají Vás nemalé zázraky.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, zdá se, že máte ctitele, dáte mu šanci Vás milovat? Máte mnoho nahromaděné energie, co takhle zkusit bojové umění a řádně se uvolnit. Profesně by se Vám mělo velmi dařit, využijte skvělého postavení hvězd.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, díky Vašemu úžasnému charisma se s Vámi bude chtít každý seznámit. Pečlivě vybírejte, komu věnujete svou pozornost. Dejte si dnes pozor na zbytečné utrácení a unáhlené nákupy, nemuselo by se Vám to finančně vyplatit.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, dnes si užívejte lásku plnými doušky. Je ideální den na romantiku s Vaším partnerem a projevy sounáležitosti a podpory. Pozor si dejte při sportu, hrozí Vám zranění, nebo jiné nepříjemnosti. Dopřejte svému tělu i duši relaxaci a užijte si harmonický den.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, dopřejte si dnes láskyplné dobývání od Vašeho protějšku. Užijte si přítomnost jeden druhého a zaměřte se i na harmonizaci těla a duše. Zkuste meditovat a odpočívat, čekají Vás zázraky. V pracovní oblasti na Vás čeká velký úspěch. Těšte se.

Udělejte si dnes čas na svého partnera, můžete třeba jen odpočívat
Udělejte si dnes čas na svého partnera, můžete třeba jen odpočívat | Zdroj: GeorgeRudy / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, zaměřte se dnes hlavně na své zdraví a zařaďte do jídelníčku vyváženou stravu. Můžete se dnes těšit i na možnou výhru. Dovolte si pro dnešek zariskovat a vsadit malou finanční částku, výhra je nadosah.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, pokud jste právě nezadaní připravte se na den plný flirtování a dost možná i dobývání. Dejte šanci nové lásce. Zadané Panny, pro dnešek zvolněte. Dopřejte si dnes dostatek slunečního svitu a čerstvého vzduchu. Bude na Vás působit doslova jako balzám.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, vyzařujete harmonii a vnitřní klid. To přiláká do Vaší přítomnosti stejně naladěné lidi. Pečujte dnes o své zdraví a pohodu. Pohlídejte si i finanční záležitosti ať předejdete případnému krachu, nebo ztrátě.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, nastává doba usmiřování a zahánění mráčků v lásce. Trpělivost se Vám vyplatila, zažeňte dnes krizi a užijte si den plný lásky. Nenechte se dnes ničím vykolejit a naordinujte si klidný a harmonický program. Vyplatí se Vám to.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, láska k Vám utíká mílovými kroky, otevřete ji dveře dokořán. Lze očekávat telefonát od milované osoby, nechte se hýčkat a užívejte si projevy lásky. Pro dnešek dejte vale alkoholu a dalším omamným látkám. Hvězdy při Vás dnes stojí na plné čáře i ve finanční sféře.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, v lásce dnes buďte trpěliví a pracujte na Vašem vztahu s partnerem. Užijte si dnešní den v klidu a pohodě, sport Vás příjemně naladí a odpočinete si od každodenního shonu. Ve finanční oblasti se Vám blýská na dobré časy, využijte dobrého postavení Jupitera.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, z nevinného flirtu, který Vás dnes potká se může lehce zrodit něco křehkého. Pocítíte vitalitu a životní energii, využijte své dobré kondice. Třeba pro dlouho odkládaný projekt, nebo nový koníček. Nechte se unášet proudem.

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, ve vzduchu se vznáší láska, chyťte příležitost pro nalezení nového partnera. Pečujte o své zdraví a vězte, že všeho moc škodí. Odpočívejte. Také si dávejte pozor na unáhlené nákupy, nemusely vy se vůbec vyplatit.